رفتن به مطلب

Recommended Posts

21 ساعت قبل، saeid_cyber گفته است:

نظرتون اقتصادی ترین باندل برای من تا بودجه 10 تومن چیه؟

1 سری 5000 amd 
2 سری 12 اینتل
البته بسته ب نیاز شما داره 
اگر فقط فیلم دیدن هست همونطور ک گفتم شما نیازی ب سیستم نداری البته این نظر شخصیه منه
اما اگر کارای مث گیم ادیت برنامه نویسی و ... ایناها هست برای کارتون با سیستم بسته ب نیاز بگین ک بهترین انتخاب رو من و دوستان برای شما داشته باشیم

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، zeratuldota گفته است:

خرید 13400 با این قیمت اشتباهه خیلی بد قیمت خورده

خیلی عجیب نیست چون همین الان تو سایت های خارجی هم همین هست ،فقط موضوع اینه که احتمالا تا چند وقت دیگه نتونی یه 12600k پیدا کنی و ناموجود بشه.

اگر قیمت رم های  ddr5 منطقی بشه ،مستقیم رایزن باید خرید

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان من سه تا سوال داشتم

من قصد دارم یه گرافیک در حد 10 13 تومن بخرم 6900 6800 6700 3070 بین این ها بسته به شرایط ماین شدگی تمیزی قیمت میخوام یدونه تهیه کنم . من والا احتیاجی ندارم فقط از ترس گرون شدن قصد خرید دارم بنظر شما میصرفه بخرم چون وعض مالی زیاد جالب نیست اگ نخرم دیگه نمیتونم بخرم اگرم کارت بد بیوفته دستم زود خراب بشه به مشکل میخورم 

و دو اینکه من وقتی گرافیکو خریدم میتونید بگید از چه روش هایی ماین شدن قابل تشخصیه؟ به چه مورد هایی باید دقت کنم از لحاظ سالمی و کارکرد

سه اینکه باتلنک توی بلند مدت به قطعات اسیب نمیزنه؟ یعنی مثال من 6900xt رو با ryzen 5 3600 یا 5600 استفاده کنم از اونجایی که بالای 15 درصد باتلنک دارن مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، Sobhan manu گفته است:

من قصد دارم یه گرافیک در حد 10 13 تومن بخرم 6900 6800 6700 3070 بین این ها بسته به شرایط ماین شدگی تمیزی قیمت میخوام یدونه تهیه کنم . من والا احتیاجی ندارم فقط از ترس گرون شدن قصد خرید دارم بنظر شما میصرفه بخرم چون وعض مالی زیاد جالب نیست اگ نخرم دیگه نمیتونم بخرم اگرم کارت بد بیوفته دستم زود خراب بشه به مشکل میخورم 

و دو اینکه من وقتی گرافیکو خریدم میتونید بگید از چه روش هایی ماین شدن قابل تشخصیه؟ به چه مورد هایی باید دقت کنم از لحاظ سالمی و کارکرد

سه اینکه باتلنک توی بلند مدت به قطعات اسیب نمیزنه؟ یعنی مثال من 6900xt رو با ryzen 5 3600 یا 5600 استفاده کنم از اونجایی که بالای 15 درصد باتلنک دارن مشکلی پیش نمیاد؟

گرافیک ماین شده مثل هندونه در بسته میمونه از بیرون مشکلی نداره اما شانس شماست که چقدر براتون خدمت کنه...از هیچ روشی نمیتونید پی ببرید هیچ فروشنده ای هم نمیگه ماستم ترشه

هر چی خریدی مهلت تست بگیر بیشترین خرابی توی ماین vram های گرافیک هست به تمیزی یا کثیفی گرافیک نگاه نکنید گرافیک های ماین شده رو میشورن فیلمهاش هست

فقط مهلت تست بگیرید یا شده گرافیک گارانتی دار پیدا کنید حداقل 4 ماه داشته باشه 10 میلیون برای مایی که نداریم خیلیه

هیچ مشکل سخت افزاری برای گرافیک و قطعات در صورت گلوگاه ایجاد نمیشه

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام دوستان برای سیستمی با cpu core i5 12400 چه کارت گرافیکی رو برای برنامه solid works و برنامه های طراحی پیشنهاد میدید که گلوگاه هم ایجاد نکنه؟ حداکثر تا قیمت اطراف 20 تومن

مثلا p2200 بهتره یا 3060ti؟

سپاس

ویرایش شده توسط حمیدرضاج
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، حمیدرضاج گفته است:

سلام دوستان برای سیستمی با cpu core i5 12400 چه کارت گرافیکی رو برای برنامه solid works و برنامه های طراحی پیشنهاد میدید که گلوگاه هم ایجاد نکنه؟ حداکثر تا قیمت اطراف 20 تومن

سپاس

Rtx3070ti دست دوم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
8 ساعت قبل، حمیدرضاج گفته است:

سپاس

3080 دست دو میتونید بگیرید ترجیحا برند درست حسابی که تو کولینگ به مشکل برنخورید

رو برنامه مورد نظر نمیدونم ای ام دی چجوری عمل میکنه ولی 6900xt میشه تهیه کرد

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Hassan.SK گفته است:

3080 دست دو میتونید بگیرید ترجیحا برند درست حسابی که تو کولینگ به مشکل برنخورید

رو برنامه مورد نظر نمیدونم ای ام دی چجوری عمل میکنه ولی 6900xt میشه تهیه کرد

Amd بدرد سالیدورک نمیخوره ،فقط انودیا بدرد میخوره 

لینک به دیدگاه

ممنونم دوستان حداکثر تا قیمت 20 تومن میخواستم کارت گرافیک باشه که بتونه از پس solidworks بر بیاد

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوستان

وقتتون بخیر باشه.

من در حال حاضر یک گرافیک 3070ti دارم که از بچه های همین فروم هم گرفتم.

یه 3080ti کارکرده دیدم که نظرم بود این گرافیک خودمو تعویض کنم و 3080ti بگیرم.

حالا سوالم اینه تعویض 3070ti با 3080ti بصرفه هست؟ یا با توجه به موجود شدن سری 4000 صبر کنم بعدا سری 40 بگیرم مثل 4070 .

یا با توجه به وضعیت نا معلوم اقتصاد کشور همین 3080 بگیرم یا کلا تعویض 3070ti به 3080ti معقول و به صرفه نیست؟

ممنونم میشم از دوستانی که پاسخ میدن 🙏🤠

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است:

سلام دوستان

وقتتون بخیر باشه.

حالا سوالم اینه تعویض 3070ti با 3080ti بصرفه هست؟ یا با توجه به موجود شدن سری 4000 صبر کنم بعدا سری 40 بگیرم مثل 4070 .

یا با توجه به وضعیت نا معلوم اقتصاد کشور همین 3080 بگیرم یا کلا تعویض 3070ti به 3080ti معقول و به صرفه نیست؟

سلام

از لحاظ قدرتی که خیلی به صرفه ست فرق بین 3070ti , 3080ti

50% هم مموری کارت بیشتر میشه

واسه 4070 باید 35 تومنی پیاده بشید اما 3080ti که قویتره 20-22 حدودا

در آخر برمیگرده به خودتون که با کالای آکبند حال میکنید یا با ماینی مشکلی ندارید 

در ۱۴۰۲/۳/۲۵ در 10:04، حمیدرضاج گفته است:

ممنونم دوستان حداکثر تا قیمت 20 تومن میخواستم کارت گرافیک باشه که بتونه از پس solidworks بر بیاد

اکبند 3060 میتونید بگیرید

کارکرده 3080 و 3080ti

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۲/۳/۲۵ در 10:04، حمیدرضاج گفته است:

من با 1050ti کار حرفه ای سالیدورکس انجام دادم، با تقریبا 20 تومن هم میتونید یه 3060ti بگیرید که کاراییش از 1050ti خیلی بالاتره. البته 3060ti از ایسوس یکم بالاتر از 20 تومنه (حدود 22-23).

لینک به دیدگاه

سلام

قوی ترین گرافیک  روی این سیستم چی میشه  انداخت ؟

mb prime b250m a

cpu 7400 i5

ram 16

power 750 oc green

در حال حاضر  1050 ti  دارم روش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، Mohsenbike گفته است:

سلام

mb prime b250m a

cpu 7400 i5

ram 16

power 750 oc green

بودجت چقدره ؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ در 05:38، Sobhan manu گفته است:

سلام تو این رنج قیمت  6900 و 6800 قطعن ماین شده هستن 6700 و 3070 غیر ماین هم میشه ، ولی مساله اصلی اعتماد به حرف فروشنده هست، برای تشخیص کارت ماین شده هم قطعیتی نیست، مگر بایاس کارت عوض شده باشه یا معمولن جعبه نداشتن مساوی هست با واردات فله ای کارت ماین شده، بیشترین نکاتی رو که باید رعایت بکنین یک پلمپ بودنش هست و دماش،

و اگر نیاز ندارین به نظرم خرید نکنین، این سری کارتهایی که شما گفتین قطعن قیمتشون رو به کاهش هست، مگر تا نقطه تورمی بعدی اقتصاد ایران که فعلن دوره رکودش هستیم.حضور هرچه بیشتر کارتهای ماین شده بازار هم حتی قیمت معدود غیر ماین ها رو هم پایین میاره.

و اینکه نه گلوگاه صدمه ای به گرافیک یا سی پیو شما وارد نمیکنه.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۳/۲۴ در 11:19، حمیدرضاج گفته است:

سپاس

سلام با بودجه شما قطعن 3080 بهترین گزینه هست، بودجه خودتون رو حروم 3060ti با هر برندی نکنین، برنامه های طراحی هم مهم هست که چی هستن، اکثر این برنامه ها از کارتهای amd پشتیبانی درستی انجام نمیدن.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۴/۱۱ در 23:05، Mu3tang گفته است:

سلام دوستان

وقتتون بخیر باشه.

سلام کاربرد اصلی شما چیه؟ اگر فقط گیم هست، قطعن 3080ti در ببین سری 30 به از لحاظ قیمت و به صرفه بودن برترین کارته، اما اگر کار تریدی میکنید، تعداد کودا کرو های سری 40 جای رقابت باقی نمیگذاره،

در ضمن اگر گیمر هستین هم باید مد نظر بگیرین که باچه رزولوشنی و رفرش ریتی قصد انجام بازی ها رو دارید، 3070ti برای 1080 و 120 فریم اکثر بازی های این نسل کفایت میکنه.

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، Mohsenbike گفته است:

سلام

mb prime b250m a

cpu 7400 i5

ram 16

power 750 oc green

1660ti فکر میکنم بیشتر از اون دیگه باتل نک هست

لینک به دیدگاه

کسی بوده اینجا که از گرافیک های دست دو ماین شده گرفته باشه و بعد یه مدت خراب شده باشه ؟

ویرایش شده توسط Logicien
لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

بودجت چقدره ؟

زیر 20 تومن برای  کارت در حد نو خیلی کم کار

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هم اکنون، Mohsenbike گفته است:

زیر 20 تومن برای  کارت در حد نو خیلی کم کار

پردازنده شما ضعیفه حداکثر 3060 یا 3060ti میشه روش گذاشت اونم احتمال گلوگاه شدن هست قیمت رنج 8 الی 10 تومن هستن

با 10 تومن باقی مونده میشه باندل نسل 10 یا 11 گرفت مثل i5 10400 با یه مادربرد سری b رم هم همینایی که دارید قابل استفاده هستن

باندل الان هم بفروشید میشه گذاشت رو بودجه گرافیک و براحتی تا کارت 6900 یا 3080ti جوابگوی کار شماست حالا نمیدونم از فروش باندل چقدر دستتون میگیره

Core i5-10400F حدود 4.600

GigaByte B460M DS3H V2 DDR4 حدود 4.250

اینها رو برای نمونه عرض کردم

به فرض باندل بالایی تهیه کنید حدود 9 میلیون میشه

11 میلیون میمونه کارت 6800 میشه گرفت یا صبر کنید باندلتون به فروش بره میشه کارتهای 6800xt 6900xt 3070ti یا اگه بودجه رسید 3080

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

پردازنده شما ضعیفه حداکثر 3060 یا 3060ti میشه روش گذاشت اونم احتمال گلوگاه شدن هست قیمت رنج 8 الی 10 تومن هستن

با 10 تومن باقی مونده میشه باندل نسل 10 یا 11 گرفت مثل i5 10400 با یه مادربرد سری b رم هم همینایی که دارید قابل استفاده هستن

باندل الان هم بفروشید میشه گذاشت رو بودجه گرافیک و براحتی تا کارت 6900 یا 3080ti جوابگوی کار شماست حالا نمیدونم از فروش باندل چقدر دستتون میگیره

Core i5-10400F حدود 4.600

GigaByte B460M DS3H V2 DDR4 حدود 4.250

اینها رو برای نمونه عرض کردم

به فرض باندل بالایی تهیه کنید حدود 9 میلیون میشه

11 میلیون میمونه کارت 6800 میشه گرفت یا صبر کنید باندلتون به فروش بره میشه کارتهای 6800xt 6900xt 3070ti یا اگه بودجه رسید 3080

اگر بخوام cpu 12400 بگیرم  مادربرد چی باید بگیرم  ؟

رم های خودم ddr4 هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 دقیقه قبل، Mohsenbike گفته است:

اگر بخوام cpu 12400 بگیرم  مادربرد چی باید بگیرم  ؟

رم های خودم ddr4 هست

سری 600 سری 700 هم گرفتی بهتر با ساپورت ddr4

اگه بخوای بیای نسلهای جدیدتر هزینه ها بیشتر میشه ولی 13400 توصیه میشه 1.5- 2 تومنی هم کولر میخواد

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

سری 600 سری 700 هم گرفتی بهتر با ساپورت ddr4

اگه بخوای بیای نسلهای جدیدتر هزینه ها بیشتر میشه ولی 13400 توصیه میشه 1.5- 2 تومنی هم کولر میخواد

کیس و کولر خوب دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...