رفتن به مطلب

درگاههای اتصال مختلف درایو ssd با مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام.من دیدم که درایوهای ssd موجود درگاههای اتصال مختلف با مادربرد دارن مثل sata3 و msata و m2 و usb3. و تا اونجایی که من میدونم سرعت تبادل داده در m2 از همه بیشتر هست(فکر کنم 10 گیگابیت در ثانیه باشه).حالا آیا میشه گفت با تهیه درایو ssd ای که درگاه اتصال m2 داره سرعت خواندن و نوشتن و همچنین بوت شدن ویندوز و برنامه ها بیشتر میشه؟و در ضمن من حتما میخواهم درایو ssd ام از دستور تریم پشتیبانی کنه.در یک کلام پرسرعت ترین درگاه ارتباطی در ssd ها که از نظر سرعت خواندن و نوشتن تصادفی از بقیه درگاههای ارتباطی پرسرعت تر باشه و سرعت بوت ویندوز و برنامه ها در اون بیشتر باشه و از دستور تریم هم پشتیبانی کنه کدام نوع درگاه ارتباطی میباشد؟

ویرایش شده توسط david-ebi
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

ابتدا باید مادربرد رو مشخص کنید، چون مادربرد است که درگاه مناسب را فراهم می کند.

آشنایی با انواع SSD از نظر درگاه اتصال

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

ابتدا باید مادربرد رو مشخص کنید، چون مادربرد است که درگاه مناسب را فراهم می کند.

آشنایی با انواع SSD از نظر درگاه اتصال

دوست عزیزم با تشکر از شما.من این مقاله ای که لینکشو گذاشتید خوندم.اما خواستم به صورت روشنتر جوابمو اینجا بگیرم.مادربرد هم گیگابایت z97-d3h هست.ممنون میشم از راهنماییتون.

لینک به دیدگاه

m.2 بدون تبدیل به مادر بورد نمی‌خوره. برای نوتبوک هست.

برای مادربورد pcie m.2 و با طول سازگار با مادربورد باید بگیری.

لینک به دیدگاه

با تشکر دوست عزیز.کلا آیا اسلات m2 در مادربردی که گفتم وجود داره؟ و آیا این رابط سرعت خواندن و نوشتن تصادفی بیشتری داره؟و همچنین آیا از دستور تریم پشتیبانی میکنه یا نه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیزم با تشکر از شما.من این مقاله ای که لینکشو گذاشتید خوندم.اما خواستم به صورت روشنتر جوابمو اینجا بگیرم.مادربرد هم گیگابایت z97-d3h هست.ممنون میشم از راهنماییتون.

مادربرد شما حداکثر پهنای باندش PCIE GEN.2 X2 هست، یکی از بهترین درایو های SSD مناسبی که میتونید براش بخرید اینه:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820249046

که متاسفانه تو ایران نیست. مگر اینکه بدین از خارج براتون بیارن.

البته به M.2 شما SSD های بر پایه پروتکل ساتا هم میخوره اما فایده ای نداره همون SSD SATA بخرید بهتر از اینه که SSD M.2 SATA بخرید.

در کل در ایران در فقر شدید SSD های M.2 PCIE بسر می بریم.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

سعید جان مادربرد ایشون نیازی به تبدیل نداره و خودش پورت M.2 داره و پورت M.2 مادربرد ایشون با هر دو پروتکل M.2 SATA و M.2 PCIE سازگاری کامل داره.

لینک به دیدگاه

سعید جان مادربرد ایشون نیازی به تبدیل نداره و خودش پورت M.2 داره و پورت M.2 مادربرد ایشون با هر دو پروتکل M.2 SATA و M.2 PCIE سازگاری کامل داره.

آرمین جان

مادربورهای z97 , x99 با m.2 سازگاری ندارند. فقط pcie m.2 اون هم باز باید از نظر اندازه بررسی بشه.

z97 d3h با pci m.2 2280 سازگار هست. یعنی حتی با همان سوکت با 2242 , 2260 سازگار نیست.

مادربردهای کم‌شماری مانند maximus vi impact با m.2 سازگار هستند. به جزآن این نوع حافظه برای نوتبوک مناسب هست. من چند ماهی با m.2 , مشتقاتش کار کرده‌ام. اشتباه کنی توی خرید روی دستت می‌مونه. یک فهرست از سازگاری اینها دارم که مرتب می‌کنم و تو انجمن می‌گذارم.

اونی که معرفی کردی با مادربرد دوستمان سازگاری کامل داره و رقیب xp945 هست ولی توی بازار با قیمت ۱.۵۰۰ بدون گارنتی هست که به صرفه نیست. معقول‌ترین قیمتی که دیدم آشوری‌زاده داشت توی p.t وبسایت هم داره که نشانی‌ش رو حفظ نیستم. به هر حال سفارشی می‌آره و تا به صورت انبوه و با گارنتی وارد نشن خرید‌شون معقول نیست.

اگر کسی واقعا سرعت می‌خواد و بودجه بالای ۱.۵۰۰ داره دو نمونه pcie توی بازار هست

یکی ocz با قیمت ۱.۵۰۰ و یکی هم gskill با قیمت ۲.۱۰۰.

این اخری سرعت بوت رو به چند ثانیه می‌رسونه و واقعا توی خروجی گرفتن پروژه های تصویری خیره کننده است.

پ.ن

فهرست سازگاری اینجا کامل‌ش هست و مدام هم بروزرسانی می‌شه. پیشنهاد می‌کنم توی مقاله‌ات بگذاری‌ش. فهرست خودم رو باید بدم بزغاله‌مون بخوره. (:-

https://www.ramcity.com.au/blog/m.2-ngff-ssd-compatibility-list/189

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

آرمین جان

مادربورهای z97 , x99 با m.2 سازگاری ندارند. فقط pcie m.2 اون هم باز باید از نظر اندازه بررسی بشه.

z97 d3h با pci m.2 2280 سازگار هست. یعنی حتی با همان سوکت با 2242 , 2260 سازگار نیست.

مادربردهای کم‌شماری مانند maximus vi impact با m.2 سازگار هستند. به جزآن این نوع حافظه برای نوتبوک مناسب هست.

آخه سعید جان یعنی الان گیگابایت اشتباهی روی وب سایت رسمی مادربرد اینو نوشته؟؟؟

(Socket 3, M key, type 2242/2260/2280 SATA & PCIe SSD support)

مگه میشه مادربرد نوعی از M.2 رو ساپورت نکنه که شرکت سازنده رسما تو وبسایتش بنویسه ساپورت میکنه؟ اصن امکان نداره، چون این ها تبعات حقوقی داره.

شما مطمئن باش این مادربرد گیگابایت دقیقا" تمامی این SSD های M.2 رو ساپورت میکنه.

در مورد Asus بله، من خودم Hero دارم فقط M.2 PCIE رو ساپورت میکنه.

M.2 SATA بدرد نوتبوک میخوره، یعنی نوع SATA بیشتر برای نوتبوک خوبه، کوچیکتره، جا کمتر میگیره، کم مصرفتره. اما نوع PCIe بیشتر مناسب دسکتاپه.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان عزیز.در نهایت برای این مادربرد من شما چه نوع درگاه ارتباطی رو پیشنهاد میکنید؟با ساپورت دستور تریم البته و داشتن سرعت بالا نسبت به بقیه درگاهها.

لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان عزیز.در نهایت برای این مادربرد من شما چه نوع درگاه ارتباطی رو پیشنهاد میکنید؟با ساپورت دستور تریم البته و داشتن سرعت بالا نسبت به بقیه درگاهها.

دوست عزیز پیشنهاد رو دادم، اگر اون مدل رو تونسیتین بخرید عالیه. اگر نه که همون SSD SATA معمولی رو بخرید.

لینک به دیدگاه

آخه سعید جان یعنی الان گیگابایت اشتباهی روی وب سایت رسمی مادربرد اینو نوشته؟؟؟

(Socket 3, M key, type 2242/2260/2280 SATA & PCIe SSD support)

مگه میشه مادربرد نوعی از M.2 رو ساپورت نکنه که شرکت سازنده رسما تو وبسایتش بنویسه ساپورت میکنه؟ اصن امکان نداره، چون این ها تبعات حقوقی داره.

شما مطمئن باش این مادربرد گیگابایت دقیقا" تمامی این SSD های M.2 رو ساپورت میکنه.

در مورد Asus بله، من خودم Hero دارم فقط M.2 PCIE رو ساپورت میکنه.

M.2 SATA بدرد نوتبوک میخوره، یعنی نوع SATA بیشتر برای نوتبوک خوبه، کوچیکتره، جا کمتر میگیره، کم مصرفتره. اما نوع PCIe بیشتر مناسب دسکتاپه.

به شک افتاده‌ام.من یک فهرست پاییز از چیزهایی که توی بررسیها خونده‌بودم و خودم آزموده بودم درست کردم. توی رم‌سیتی که لینکش رو گذاشته‌ام هم کامل‌ترش هست.یک مساله‌ای درباره‌ی نوع کلیدشون هست که فکر کنم به محدودیتهای قطعات عرضه شده تاکنون مربوط می‌شه. (مثلا به مادربوردهایی توجه کن که ساتااکسپرس دارن ولی حافظه‌ای با این درگاه تاکنون عرضه نشده.) فکر کنم تنها چیزی که با mkey ساخته شده باشه 2280 هست. اطلاعاتم برای این بحث کافی نیست و مادربوردهایی که باهاشون ور رفتم ایسوس و ازراک بودن. خلاصه کنم چیزی که می‌گی درسته ولی احتمالا جز ۲۲۸۰ چیزی که ساخته و آزموده و تایید شده باشه موجود نیست.

کلا با توجه به تنوع گیج‌کننده‌ای که دارن و نبود پشتیبانی و ضمانت مناسب خرید‌ گونه‌هایی که بررسی‌ای ازشون منتشر نشده خردمندانه نیست.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

دوست عزیز پیشنهاد رو دادم، اگر اون مدل رو تونسیتین بخرید عالیه. اگر نه که همون SSD SATA معمولی رو بخرید.

دوست عزیز این مدل ADATA SP900 2280 128GB رو سایت فروشنده زده که درگاه m2 sata داره.آیا درسته یا نه؟و بعدشم کلا منظور من اینه که آیا این درسته که با خرید ssd ای که درگاه m2 داره سرعت خواندن و نوشتن تصادفی و همچنین سرعت بوت ویندوز و برنامه ها از بقیه درگاهها بیشتر خواهد بود؟

اینم لینک مشخصات در خود سایت ای دیتا.

در ضمن درگاه PCIe m2 برای ssd در بین درایوهای اس اس دی موجود در بازار کشور الان موجود هست یا نه؟

ویرایش شده توسط david-ebi
لینک به دیدگاه

دوست عزیز این مدل ADATA SP900 2280 128GB رو سایت فروشنده زده که درگاه m2 sata داره.آیا درسته یا نه؟و بعدشم کلا منظور من اینه که آیا این درسته که با خرید ssd ای که درگاه m2 داره سرعت خواندن و نوشتن تصادفی و همچنین سرعت بوت ویندوز و برنامه ها از بقیه درگاهها بیشتر خواهد بود؟

اینم لینک مشخصات در خود سایت ای دیتا.

دوست عزیز

این مدلی که فرمودین M.2 بر پایه پروتکل SATA است، سرعتش با سرعت SSD معمولی SATA فرقی نمیکنه. خوب میتونی با پول این یه SSD SATA بخری که از این مدل سریعتر و بهتره،

شما اگر میخوای از سرعت M.2 استفاده کنی، باید SSD M.2 PCIE بخری، وگرنه اگر قرار باشه SSD M.2 SATA بخری، اصلا" در سرعتش هیچ تفاوتی با SSD معمولی پیدا نمیکنی،از من گفتن، تصمیم با خودته.

در ضمن درگاه PCIe m2 برای ssd در بین درایوهای اس اس دی موجود در بازار کشور الان موجود هست یا نه؟

خیر، موجود نیست، برای همین میگم SSD SATA بخری خیلی بهتره تا M.2

مثلا" Samsung 850 Evo یا 850 Pro

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...