رفتن به مطلب

کارت وایرلس AWUS036H کار کرده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه .

یک عدد AWUS036H کارکرده موجوده 100 در صد سالم بدون کارتون . همراه با سی دی درایور که قیمتش تو بازار 90 هزارتومان من 30 هزار 

تومان زیر این قیمت میفروشم .

و هزینه ارسال تا سقف 5 هزارتومان بر عهده من و مابقی رو باید خریدار بپردازه . از کارکردش راضی هستم 

ap که با کارت های معمولی اصلا پیدا نمیشه با این کارت سیگنال 4 تا خط میگیره

تو کالی لینوکس بکترک و ویندوز شناسایی میشه . تو ویندوز 8 هم شناسایی میشه و میتونید ازش استفاده کنید 

تصویر 

IMG_20150406_153039.jpg

IMG_20150406_153023.jpg

برای دوستانی که آشنایی ندارند : AWUS036H یک کارت وایرلس قوی که برای وصل شدن به ap هایی که سیگنالشون ضعیف طراحی شده .

این کارت قابلیت تبدیل شدن به ap رو نیز داره . و فاصله زیادی رو پوشش میده . 

قیمت 60 هزارتومان + هزینه ارسال رایگان تا سقف 5 هزارتومان .

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

عزیز لطفا قاب رو بازکنید بدون پیچ قاب باز میشه از برد دستگاه یک عکس بیاندازید ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آنتن 5 dbi هم روش هست ؟ پک کامل هست ؟

انتن که تو عکس معلومه دستگاه ایشون هم پکیج لاکچری نیست پکیج معمولی است اگه به تعداد میخوای من الفا 80 عدد دارم 20 عدد لاکچری 10 عدد دوال بند و 5 عدد الفا ورژن 2 که دو برابر اینا قدرت داره انتن هم موجود دارم برای تا برد 10 کیلومتر

لینک به دیدگاه

انتن که تو عکس معلومه دستگاه ایشون هم پکیج لاکچری نیست پکیج معمولی است اگه به تعداد میخوای من الفا 80 عدد دارم 20 عدد لاکچری 10 عدد دوال بند و 5 عدد الفا ورژن 2 که دو برابر اینا قدرت داره انتن هم موجود دارم برای تا برد 10 کیلومتر

سلام ، قیمت هاشون را لطف میکنید بگید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام ، قیمت هاشون را لطف میکنید بگید ؟

معمولی 100 لاکچری 145 ورژن 2 200 دوال باند 180 انتن 10 کیلومتر هم 400 تومن با امپلی فایر

لینک به دیدگاه

معمولی 100 لاکچری 145 ورژن 2 200 دوال باند 180 انتن 10 کیلومتر هم 400 تومن با امپلی فایر

میشه عکس هم قرار بدید ؟ آنتن و آمپلی فایر چه برندی هستن ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میشه عکس هم قرار بدید ؟ آنتن و آمپلی فایر چه برندی هستن ؟

عکس تو اینترنت موجود هست انتن 30Dbi پارابولیک بهمراه بوستر 1000 تا 2000 میلی وات فکر کنم 10 کیلومتر رو پاسخگوهست البته بوستر بیشتر برای تقویت قدرت انتن هست تا خود دستگاه دستگاه های میکروتیک هم داریم اگر خواستید groove , ...

لینک به دیدگاه

عکس تو اینترنت موجود هست انتن 30Dbi پارابولیک بهمراه بوستر 1000 تا 2000 میلی وات فکر کنم 10 کیلومتر رو پاسخگوهست البته بوستر بیشتر برای تقویت قدرت انتن هست تا خود دستگاه دستگاه های میکروتیک هم داریم اگر خواستید groove , ...

دوست عزیز بنده میدونم تو اینترنت عکساش موجود هست ، بنده هم کاملا با این تجهیزات آشنایی کامل دارم و دارم باهاشون کار میکنم ، بنده میخوام به دلیل زیاد بودن پکیچ های فیک عکی پک های شما رو ببینم ، ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز بنده میدونم تو اینترنت عکساش موجود هست ، بنده هم کاملا با این تجهیزات آشنایی کامل دارم و دارم باهاشون کار میکنم ، بنده میخوام به دلیل زیاد بودن پکیچ های فیک عکی پک های شما رو ببینم ، ممنون

پکیج های ما تو انبار و خارج از تهران هستند میتونید تشریف ببرید بندرعباس حضوری معامله کنید 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...