رفتن به مطلب

مشکل با تلویزیون ال جی

peto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من یه تلویزیون ال جی مدل 49UB830 دارم که از بانه  خریدم.

از لحاظ کیفیت تصویرخیلی عالیه حتی فیلم 4k هم تست  کردم  فوق العاده بود فقط مشکلش اینه صفحش زیادی آینه ای هست.

نور مهتابی تو شب میفته تو صفحه ی تلویزیون.توروز هم نور  آفتابو یکم زیادی انتقال میده.جلو تلوزیون که وا میستم قشنگ  مثه آینه میتونم  خودمو ببینم.

پدرم اینا هم ال جی 3 بعدی دارن که چند سال پیش از نمایندگی گلد ایران  خریدن بر عکس تلویزیون من اون اصلا آینه ای نیست.

تلویزیون من کره ای هست و تقلبی و این حرفا  هم نیست(از کیفیت صفحش مشخصه ورو خود تلویزیون هم  زده  ساخت  کره)

سوالم اینجاست دوستانی که تلوزیون ال جی مدل 2014 دارن آیا این مشکلو ندارن؟

آیا همشون اینقد آینه ای هستن؟

راهی هست بشه بهترش کرد؟

لینک به دیدگاه

سوالم اینجاست دوستانی که تلوزیون ال جی مدل 2014 دارن آیا این مشکلو ندارن؟ خودم هم تلویزیون lb6700 55 دارم چرا ولی زیاد مشکلی ندارم باهاش  :)  :) 

آیا همشون اینقد آینه ای هستن؟ فعلا بله  :raised eyebrow: 

راهی هست بشه بهترش کرد؟ نه نیست  :-?  :mad: 

ولی من راضی هستم  کیفیت خیلی خوبی  هم داره  :cool:  :cool:  =P~  =P~ 

ویرایش شده توسط gtx 770ti
لینک به دیدگاه

راه خاصی که وجود نداره برای بهتر کردنش مگه اینکه جای تلویزیون را عوض کنین و جای ببرین که پنجره نداشته باشه

خودم هم 6ماه پیش که 47 ال جی گرفتم یکم آینه هست اما مشکلی نبوده تا حالا.

(در ضمن تو ایران کره ای در کار نیست همش چینی هستش)

لینک به دیدگاه

در درجه ی اول باس بگم این مشکل به حساب نمیاد.

همینطور هم به بانه ربط نداره.دی

در کل زیادن نمایشگر هایی که براق تولید میشن مخصوصا تو تبلت و لپ تاپ و کلا اینجورین تنها راه حلی که به نظرم میرسه اینه که پشت به منبع نور قرار بدین ینی نور مستقیم نزنه توش.

اینطوری دکور خونه رو هم عوض کردی.

:}

اتفاقا  خونه  تازه  ساخته  نور هم  مستقیم نمیزنه ولی بازم اون مشکل  هست.

راستش  چون  تلویزیون تازه  از  جعبه  در اومده و قبل از استفاده هم یبار  با اسپریر مخصوص ال سی دی تمیزش  کردم فک  کنم   واسه  همین اینقد  براق شده وفک کنم  یه مدت  بگزره  و  خاکو  جذب کنه  کمی بهتر شه :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوستان من یه تلویزیون ال جی مدل 49UB830 دارم که از بانه  خریدم.

از لحاظ کیفیت تصویرخیلی عالیه حتی فیلم 4k هم تست  کردم  فوق العاده بود فقط مشکلش اینه صفحش زیادی آینه ای هست.

نور مهتابی تو شب میفته تو صفحه ی تلویزیون.توروز هم نور  آفتابو یکم زیادی انتقال میده.جلو تلوزیون که وا میستم قشنگ  مثه آینه میتونم  خودمو ببینم.

پدرم اینا هم ال جی 3 بعدی دارن که چند سال پیش از نمایندگی گلد ایران  خریدن بر عکس تلویزیون من اون اصلا آینه ای نیست.

تلویزیون من کره ای هست و تقلبی و این حرفا  هم نیست(از کیفیت صفحش مشخصه ورو خود تلویزیون هم  زده  ساخت  کره)

سوالم اینجاست دوستانی که تلوزیون ال جی مدل 2014 دارن آیا این مشکلو ندارن؟

آیا همشون اینقد آینه ای هستن؟

راهی هست بشه بهترش کرد؟

نور بک لایت رو تظنیم کن نه lg ها خیلی منعکس میکنن من سامسونگ دارم توی اتاق روشن با پنجره باز دارم استفاده میکنم یک صفحه سیاه سیاه جلومه-ضمنا سامسونگ ها بخشی دارن به اسم led clear motion  یا imotion یا حالا lg هم داره یک چیزی با این ویژگی ها که میاد نور بکلایت رو برای القا سرعت بیشتر بالا پایین میکنه اونهم موقع روشنی زیاد و بالا به کار میاد ولی کلا خودپنل هایش یکم رفلکت بالایی دارن 

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

نور بک لایت رو تظنیم کن نه lg ها خیلی منعکس میکنن من سامسونگ دارم توی اتاق روشن با پنجره باز دارم استفاده میکنم یک صفحه سیاه سیاه جلومه-ضمنا سامسونگ ها بخشی دارن به اسم led clear motion  یا imotion یا حالا lg هم داره یک چیزی با این ویژگی ها که میاد نور بکلایت رو برای القا سرعت بیشتر بالا پایین میکنه اونهم موقع روشنی زیاد و بالا به کار میاد ولی کلا خودپنل هایش یکم رفلکت بالایی دارن 

یه گزینه داره به  اسمه  ماتی  تصویر یکی  هم  نور  پس زمینه  من  زیلاد  جدی  نگرفتمشون یکم  تغییر میدم توشون  ببینم  چی میشه مرسی

لینک به دیدگاه

راه خاصی که وجود نداره برای بهتر کردنش مگه اینکه جای تلویزیون را عوض کنین و جای ببرین که پنجره نداشته باشه

خودم هم 6ماه پیش که 47 ال جی گرفتم یکم آینه هست اما مشکلی نبوده تا حالا.

(در ضمن تو ایران کره ای در کار نیست همش چینی هستش)

من  از بانه  خریدم واسه همین گفتم  کره  ای هست.

تو  داخل  کشور  یجا  شنیدم  خود  ایران هم  مونتاژ میکنه محصولات  ال جی و سامسونگو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...