رفتن به مطلب

انتخاب بین 3 هدفون

evrin1941
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان  @};-

SONY MDR-XB920

or

SONY MDR-1R

OR

BeyerDynamic DT 770 Pro 250 Ohms

این مدل 80 اهم و 250 اهم داره / کدوم بهتره ؟

beyerdynamic dt 990 PRO

مورد استفاده : 80 درصد موزیک.20 درصد گیم...... دوست دارم چیزی بخرم که تا همیشه راضی باشم از انتخابم.

پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما عزیزان  @};-

لینک به دیدگاه

سلام جیگر ... من خودم beyerdynamic dt235 دارم ...خیلی هم ازش راضیم ...ولی فک کنم 770 خوب باشه ...ولی کلا این هدفون ها حجم صدا و وضوح خوبی دارن ولی صدای واقعی رو مثل سنهایزر نشون نمیدن ...اگه میخوای سنهایزر بگیری باید یه ماه موسیقی تو گوشت نباشه تا صدای واقعی رو بفهمی ولی اگه بیشتر حجم صدای بالا واست مهمه همین بیرداینامیک ها از همشون خیلی خیلی بهترن ... :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

سلام جیگر ... من خودم beyerdynamic dt235 دارم ...خیلی هم ازش راضیم ...ولی فک کنم 770 خوب باشه ...ولی کلا این هدفون ها حجم صدا و وضوح خوبی دارن ولی صدای واقعی رو مثل سنهایزر نشون نمیدن ...اگه میخوای سنهایزر بگیری باید یه ماه موسیقی تو گوشت نباشه تا صدای واقعی رو بفهمی ولی اگه بیشتر حجم صدای بالا واست مهمه همین بیرداینامیک ها از همشون خیلی خیلی بهترن ... :D :D :D :D

فدات جیییگرم.... تا به حال صدای هدفون خودتو با چی مقایسه کردی ؟

لینک به دیدگاه

sony اولیش عالیه

سلام.ممنون.ایا شما استفاده کردی از این هدفون ؟ 

لینک به دیدگاه

فدات جیییگرم.... تا به حال صدای هدفون خودتو با چی مقایسه کردی ؟

من یه جا تو جمهوری از طرف یکی معرفی شدم و اونا هم تمامی دمو های هدفونهاشونو گذاشتن ولی به جرات میگم این 235 من با سنهایزر 450 تومنی که تست کردم تفاوت چندانی نداشت ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...