رفتن به مطلب

کمک اورژانسی فوری

arash_aria
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

گفتیم کولر بگیریم به .. خوردن افتادیم آقا غلط کردم 

کولرو که بستم روسیستم با بد بختی .سیستم روشن میشه و کار میکنه یه ضربه یا شک کوچک 

به میز یا هر نحوی سیستم خاموش میشه روشن میشه و چون فنها ال ایدی دارن شروع میکنن به دل دل زدن و باز بعد چند ثانیه خاموش میشه 

باز بعدش روشن میشه و چند ثانیه دل دل زدن فن ها شروع میشه اسپیکر صدای انفجار میده و خاموش روشن تا ابد ادامه داره مثله یه حلقه مگرکه 

5 یا 10 ثانیه کاملا خاموش باشه و بعد روشن کنم درست بشه دما هم چندان فرقی نکرده فقط ده درجه بهبود داره کولر هم ماتریکس 600 دیپکوله

و کاملا صحیح بسته شده 

که البته پایداری سیستم به حداقل رسیده و ارورهای crc هارد اکبند به 4000 رسیده و افتضاحه خلاصه افتضاحه اوضاع 

پاور هیچ مشکلی نداره چون مشکلی نداره مطمعنم ازش 

ویرایش شده توسط arash_aria
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اگه برات سخت نیست و اسمبل بلدی سیستم رو کلا باز کن(البته تمیزهم بکن) و دوباره اسمبل کن

شاید باور نکنی ولی این روش جواب داده بارها :D

این که میگی حساس شده به ضربه احتملا شلی و لقی در اتصالات وجود داره 

فکر کنم شهریار هستید درسته؟ :)

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

این یه رازه ;) :-j

لینک به دیدگاه

مرسی مهدی جان من دوباره از اول اسمبلش میکنم 

لینک به دیدگاه

نه محمودابادم ولی بچه غرب تهرانم 

لینک به دیدگاه

اینی که شما میگی چراغ های کولر دل دل میزنه.

شامل چراغ های خود مادربرد هم میشه؟

اگه اره پاورت مشکل داره.

قبلا سیستم خودم اینجوری شده بود با دست زدن به کیس یا ضربه به میز خاموش میشد.

پاور عوض کردم ردیف شد.

یه پاور دیگه امتحان کن.

لینک به دیدگاه

پاور سالمه یکباره اینجوری شده .قبلا نبود یه دفه شده .حالت اتصالی میشه 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگر پاور هم خراب شده باشه که قبلش نمیاد به شما خبر بده..........اگر جایی هستید که رطوبت زیاد هست بیشتر باید به پاور مشکوک باشی و بعد از اون هم به هارد یا اینکه هارد را ملاک قرار بدی که پاور خراب شده و با روشن خاموش کردن پیاپی سیستم باعث شده هارد هم مشکل پیدا کنه

لینک به دیدگاه

دوست من .هارد قبل از این هم مشکل داشت .پاور که یکدفعه خراب نمیشه 

اگرم بشه علایم خودشو داره ولتاژ رو با ده تا برنامه زیر فشار گرفتم مثلا شاخه 12 ولت 

12.80 تا 12.20 نوسان داره زیر 12 نمیره و ولتاژ بقیه قطعات هم مانیتورینگ شده و مشکلی نیست 

زمانی که دو تاسیم مشکی رنگ برق ساتا یا ای دی ای به هم میخورن دیدی چی میشه سیستم یکباره قطع میکنه 

و تا اتصال بر طرف نشه ادامه داره .به هر حال پاور برای پردازنده و گرافیک مجموعا 440 وات در نظر گرفته که پردازنده نهایتا 

140 وات بکشه و گرافیک 150 وات نهایتا که 300 وات هم نمیشه .به مرور زمان از قدرتشم کاسته شده باشه مشکل داشته باشه 

بازم توان کشش این دو قطعه رو داره چون تسست شده و تا 220 وات برای پردازنده و 220 وات برای گرافیک ولتاژ داده که22 امپر 

هر شاخه جدا گانه داره جریان میده مشکل از نصب کولر به بعد شروع شده و مشکل هارد هم از قبل بود از روزی که خریدم یکدفعه 

48 ساعت بعدش 3000 تا ارور سی ار سی گرفت کابل نو هست و مشکلی نداره .به هر حال برق رسانی مشکلی نداره حرارت هم اونقدر بالا نمیره 

که بخواد سیستم ارور بده .خاموشی سیستم یکباره هست خودم به اتصال مشکوک هستم کجا هست اتصال نمیدونم .سیستم تا حالا اینجوری نشده بود مگر یک بار

که سر سیمهای فن کیس خورد به هم و اتیش گرفت و سیستم ریست شد .الانم همون اتفاق میوفته .

لینک به دیدگاه

90 % مشکل رفع شدست .اتصال 24 پین مادربرد شل بود و سرشم سولفاته کرده بود اون 4 پین یکیش سولفات کرده بود که پاکش کردم درست شد 

لینک به دیدگاه

سلام

اگه برات سخت نیست و اسمبل بلدی سیستم رو کلا باز کن(البته تمیزهم بکن) و دوباره اسمبل کن

شاید باور نکنی ولی این روش جواب داده بارها :D

این که میگی حساس شده به ضربه احتملا شلی و لقی در اتصالات وجود داره 

اینم یه تجریه شد .

مهدی جان همون اتصال 24 پین مادربرد مشکل داشت و درست متصل نشده بود و سرش سولفاته شده بود .

ولی هنوز با گرمای پردازنده دست به گریبانم .خمیر ترمال رایتم زدم نشد فقط 7 درجه تو لود 80 % خنک تر شده .خدا روشکر گاماکس نگرفتم وگرنه دماش بالاترم میرفت 

لینک به دیدگاه

یه کمکی بفرمایید ببینم مشکل از کجاست این گرمای شدید ماندگار ککولر هم گرفتیم نشد که نشد بازم گرمه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشخصات کامل سیستم رو بگو

لینک به دیدگاه

مهدی جان بازم اونجوری شد زمانی که فیش ساب رو زدم به کارت صدا و بالا نیومد ولی وقتی برق صفحه نمایش کیس رو جدا کردم درست شد 

amd phenom 2 x6 1100 

ati 5850 vga 

hdd 1 tera western 

main board bio star 890 fxe 

power rel line 580  b cable managment 

fan led 1*2

ram 2*4 zeppelin

case midd tower 

لینک به دیدگاه

کل قطعات رو جدا کنید

رو یه میز تخته ای فقط قطعات اصلی (بجز هارد و ... ) رو وصل کنین بعد یکی یکی اتصال بدین تا قطعه مورد دار رو پیدا کنین

البته من حدس میزنم از اتصال برد به کیس

و یا از چند قطعه مختلف باشه این ایراداتی که گفتید

لینک به دیدگاه

یکی از کابلهارو جدا کردم از صفحه نمایش درست شد 

کابل رو جدا کردم درست شد تا الان 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...