رفتن به مطلب

کمک فوری مشکل با مانیتور asus vs248

cris67
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان...

من یه مشکل با این مانیتور دارم تو حالت hdmi نمیتونم تمام صفحه از مانیتورم استفاده کنم تا قبل ویندوز تمام صفحه نصویر دارم ولی وقتی وارد ویندوز میشم تصویر کوچیک میشه و مانیتور تمام صفحه تصویر نمیده با رزولوشن ها ور رفتم فقط تو رزولوشن 1600 در 900  تمام صفحه میشه تا میذارم روی 1920*1080 صفحه کوچیک میشه دوستان خواهشا راهنمایی کنید...

مدل کارت گرافیکم هم r9 270 x ایسوس هستش تو تنظیمات هم رفتم درست نشد ... جالبه فقط با کابل hdmi  اینطوریه دوتا کابل هم عوض کردم باز اینجوریه... دوستان الان تست زدم رو dvi  با رزولوشن 1920*1080 سریع شناسایی کرد مانیتور و تمام صفحه این مشکل رو فقط با hdmi  داره

ویرایش شده توسط cris67
لینک به دیدگاه

درود

از تنظیم های گرافیک این مراحل رو طی کنید

697cm67dim2q49efe0rd_thumb.png

لینک به دیدگاه

اون کارو کردم دوست عزیز الان تونستم با تنظیمات خود سیستم اوکیش کنم ولی فرق کیفیت با dvi و hdmi خیلیه قشنگ کیفیت با dvi صد برابر hdmi اخه چرا؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

شوربختانه راهی جز گزینه ی overscan در بخش digital flat panel از بخش کنترل کارت گرافیک نداری. این مشکلی هست که 270x و چند تا کارت قدیمی تر از جمله 5770 و 6850 با hdmi دارن. ایرادش این هست که مشکل رو با بزرگنمایی تصویر حل می کنه. علت افت کیفیت تصویر همین هست.

من سر 5770 موهام سفید شد چون کارایی ش مناسب بود و فقط به همین دلیل مجبور شدم کنارش بگذارم. به مدت دو سال شبهای زیادی خواب می دیدم که درایور جدیدش آمده و مشکل حل شده ولی وقتی رایانه رو روشن می کردم می فهمیدم که رویا بوده. :-)

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

دوست عزیز

شوربختانه راهی جز گزینه ی overscan در بخش digital flat panel از بخش کنترل کارت گرافیک نداری. این مشکلی هست که 270x و چند تا کارت قدیمی تر از جمله 5770 و 6850 با hdmi دارن. ایرادش این هست که مشکل رو با بزرگنمایی تصویر حل می کنه. علت افت کیفیت تصویر همین هست.

من سر 5770 موهام سفید شد چون کارایی ش مناسب بود و فقط به همین دلیل مجبور شدم کنارش بگذارم. به مدت دو سال شبهای زیادی خواب می دیدم که درایور جدیدش آمده و مشکل حل شده ولی وقتی رایانه رو روشن می کردم می فهمیدم که رویا بوده. :-)

الان بهم ثابت شد ..مانیتور رو یا یه دستگاه دیگه روhdmi تست کردم راحت فول اسکرین شد رو 1080 ...یعنی یه همچین کارت بروزی باید این مشکل مسخره رو داشته باشه فقطم با hdmi این مشکل رو داره رو dvi حتی کیفیتشم بیشتر از hdmi هستش...

لینک به دیدگاه

الان بهم ثابت شد ..مانیتور رو یا یه دستگاه دیگه روhdmi تست کردم راحت فول اسکرین شد رو 1080 ...یعنی یه همچین کارت بروزی باید این مشکل مسخره رو داشته باشه فقطم با hdmi این مشکل رو داره رو dvi حتی کیفیتشم بیشتر از hdmi هستش...

اگر رایانه ات تک نمایشگر هست از dvi استفاده کن. چاره ی دیگری نداری.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...