رفتن به مطلب

بهترین گوشی تا 600 تومن

Recommended Posts

به نام خدا

با سلام خدمت دوستان

از اونجایی که اصلا با گوشی زیاد سرو کار ندارم سوالی داشتم خدمتتون اونم اینه که تا 600 تومن بهترین گوشی که میشه تهیه کرد کدوم مدله؟

فقط چندتا نکته:
1-برای خانوم میخوام(پس ظرافت و زیبایی رو در نظر بگیرین در مرحله اول)
2-باطری خوب
3-صفحه نمایشگر با کیفیت
4-سخت افزار خوب که تو نرم افزار و بازی اعصاب خورد کن نباشه
5-دوربین خوب

پاینده باشین @};-

ویرایش شده توسط ☼PC Gamer☼
لینک به دیدگاه

نظر من به ترتیب:سامسونگ به ترتیب اولویت مدل های زیر

1-Samsung Galaxy E5 حدود 700

2-samsung s3 neo

3-   Galaxy Grand 2 

4- galaxy garand prime

سونی:

xpria m2

یخورده بتونی روش بذاری میتونی xpria z کار کرده با حدود 700

هواوی:

1-Ascend P6 حدود 700 تومن

2-Honor 3C

3-Ascend G6

ویرایش شده توسط axor
لینک به دیدگاه

درود . عزيز دل من در كنار سخت افزار يكي ازتفنني هام خريدو فروش گوشي هست . با همه جور گوشييم كار كردم . اگه صفر بخواي يكم بيشتر هزينه كني  يه G3 Beat  بگيري خيلي خوبه . يعني باتريش فوق العاده هست و ظرافتو زيباييشم عاليه . 2 سيمه و اينكه باند با كيفيتي هم داره . يكي ديگه از ويژگي هاشم وجود سنسور هاي مختلفه . چون به تازگي اين گوشيو داشتم و فروختم خصوصياتش يادمه .

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=41482

570 دادم رفت .

حالا اگه كلاس خيلي مهمه برو سمت بلاك بري . باريك ،خوشدست،زيبا،برند و سخت افزار و دوربين فوق العاده ولي كار باهاش يه مقدار دشواره و نياز به ست كردن شبکه شخصی انتقال داده داره براي دانلود برنامه  (چي چي ان )

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=40430

و گوشي هاي HTC  هم به شخصه بيشنهاد ميكنم .

تو هواوي ها G6 خيلي خوبه (با توجه به بودجه شما).

در كل بيشنهادم اينه كه بجاي خريد صفر كاركرده ي تميز خريداري كني @};- 
سوالي بود در خدمتم

ویرایش شده توسط Daniel.Hz
لینک به دیدگاه

از برند هواوی اصلا خوشم نمیاد-بلک بری هم Torch9800داشتش ولی فروختمش به خاطر همین مساله سختی کارش.بیشتر نظرم روی HTC desire 620هستش :) از ظاهرو امکاناتش خیلی خوشم اومد!

اگه ازش تجربه ای دارین ممنون میشم به اشتراک بزارین

لینک به دیدگاه

سلام HTC desire 620 دو مدل داره یه مدل HTC desire 620G هم داره فکر تفاوت در پرداز نده گرافیکی و سی پیو هست

post-7432-0-86759100-1429108132_thumb.jpg

ویرایش شده توسط axor
لینک به دیدگاه

یه نگاهی به هم به نوکیا و ویندوز فون بنداز !

گوشی های عالی با کیفیت و سخت افزار خوب و اینکه به ویندوز ۱۰ اپدیت میشن و کمبود برنامه وجود نداره و روان

لینک به دیدگاه

یه نگاهی به هم به نوکیا و ویندوز فون بنداز !

گوشی های عالی با کیفیت و سخت افزار خوب و اینکه به ویندوز ۱۰ اپدیت میشن و کمبود برنامه وجود نداره و روان

ویندوز فونها هم عالین ولی مشکلی که داره هنوز فراگیر نشدن  و شاید در appهاش و گیم شاید آدمو اذیت کنه هم اینکه نتم میخواد.وگرنه لومیا535 عالیه با 500 تومن و کلا وینفون از اندروید بهتره ولی هنوز کار داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بیشتر نظرم روی HTC desire 620هستش :) از ظاهرو امکاناتش خیلی خوشم اومد!

اگه ازش تجربه ای دارین ممنون میشم به اشتراک بزارین

درود،گوشیهای HTC از لحاظ باتری و کیفیت بالاتر از سامسونگ و ال جی هستند، Desire 620 گوشی بسیار مناسبیه ،هم به لحاظ دوربین و هم به لحاظ باتری و سخت افزاری. من خودم چند وقتیه دنبال این گوشیم ولی اکش پیدا نمیشه.

لینک به دیدگاه

سلام HTC desire 620 دو مدل داره یه مدل HTC desire 620G هم داره فکر تفاوت در پرداز نده گرافیکی و سی پیو هست

قیمتاشون تقریبا یکیه و به خاطر نوار رنگی که 620 داره انتخابش کردم. :)

لینک به دیدگاه

من خودم ویندوزفون دارم در حال حاظر مشکلی ندیدم دوما شما برای خانومت میخوای واسه همین من پیشنهاد دادم ! ۵۳۵ خوبه ولی اگه گرفتی باید سریع اپدیتش یه سری مشکلات داره

از نظر اپ تمام اپ ها رو داره بازم خوددانی

لینک به دیدگاه

درود،گوشیهای HTC از لحاظ باتری و کیفیت بالاتر از سامسونگ و ال جی هستند، Desire 620 گوشی بسیار مناسبیه ،هم به لحاظ دوربین و هم به لحاظ باتری و سخت افزاری. من خودم چند وقتیه دنبال این گوشیم ولی اکش پیدا نمیشه.

داداش خدمت شما

http://suntech.ir/45-htc

لینک به دیدگاه

من خودم ویندوزفون دارم در حال حاظر مشکلی ندیدم دوما شما برای خانومت میخوای واسه همین من پیشنهاد دادم ! ۵۳۵ خوبه ولی اگه گرفتی باید سریع اپدیتش یه سری مشکلات داره

از نظر اپ تمام اپ ها رو داره بازم خوددانی

ممنون ولی چون بلک بری که داشتو نتونس باهاش راحت کار کنه میترسم اینم لنگه اون بشه.اگه به من بود که من عشق اول و اخرم 1200 نوکیا هستش :D

لینک به دیدگاه

پیشنهاد بنده گوشی  Samsung Galaxy E5 هستش با قیمت حول و حوش 650 تومن میتونید تهیه کنید

5 اینچی با رزولیشن HD  

سی پی یو کواد کور

حافظه 16 گیگ

رم 1.5 گیگ

بسیار نازک و خوش دست مناسب خانوم ها

باطری خیلی خوب 2300 میلی آمپر

دوربین عقب 8 و دوربین جلوی 5 مگا پیکسل فوق العاده عالی برای گرفتن سلفی با امکانات خوب نرم افزار دوربین

در کل  من تستش کردم چیز خوبیه بسته به قیمتش ضرر نمیکنی

لینک به دیدگاه

ویرایش

دوبار پست شده بود

ویرایش شده توسط Operator
لینک به دیدگاه

درود . گلكسي E5  هم چند روزي داشتم و  دوربين خوبي داره . مناسب براي خانووم ها هست به نظر بنده . اخرشم دادم به يه خانوم .

اگه بتوني كاركرده ي HTC ONE MINI  گير بياري خيلي خوبه . مهم ترين ويژگيشم تا جايي كه يادمه كيفيت صفحه نمايش و باريكيو خوش دستيش بود .

لینک به دیدگاه

پیشنهاد بنده گوشی  Samsung Galaxy E5 هستش با قیمت حول و حوش 650 تومن میتونید تهیه کنید

5 اینچی با رزولیشن HD  

سی پی یو کواد کور

حافظه 16 گیگ

رم 1.5 گیگ

بسیار نازک و خوش دست مناسب خانوم ها

باطری خیلی خوب 2300 میلی آمپر

دوربین عقب 8 و دوربین جلوی 5 مگا پیکسل فوق العاده عالی برای گرفتن سلفی با امکانات خوب نرم افزار دوربین

در کل  من تستش کردم چیز خوبیه بسته به قیمتش ضرر نمیکنی

منم نظرم رو همین مدل هست واقعا گوشیه خوبیه

لینک به دیدگاه

این هم یه گوشی خوب ASUS با سخت افزار خوب

ASUS PadFone 2 A68 - 16GB گوشي موبايل ايسوس پدفون 2 - 16 گيگابايت
مشخصات کلی: يک سیم کارته - وزن : 135 گرم - مناسب براي عکاسي
پردازنده: Qualcomm Snapdragon S4 Pro Chipset Krait (Cortex-A15 class) Quad-Core CPU
صفحه نمایش: صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع Super IPS+ LCD - سایز صفحه نمایش: 4.7 اینچ - دارای رزولوشن 1280 × 720 - تراکم پیکسلی: 312 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 ميليون رنگ
حافظه: حافظه داخلی 16384 مگابایت - حافظه رم 2048 مگابایت
شبکه های ارتباطی: 3G - 4G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث - NFC
دوربین: 13.0 مگاپيکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا: فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android 4.0 IceCream Sandwich - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات: قطب نما - باتری 2140 میلی آمپر ساعت
لینک به دیدگاه

من یک هفته هست دارم میرن بازار برای انتخاب گوشی دوم

گوشی های مد نظرم اینا بود :

s 3 mini ve i8200

honor 3C U10

HTC 616

نهایتا بعد از تست کردن هواوی رو انتخاب کردم گزاشتم قیمتش کمتر هم بشه بعد برم بخرم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...