رفتن به مطلب

مودینگ کیس Green x2 Jaguar

اشتراک گذاری

Recommended Posts

کار عالی شده و فابریک. . . . .

منم همین کار رو روی X1 میخوام اوکی کنم البته با کمک دوستمون. . . . . . .

نظر لطف شماس

لینک به دیدگاه

تغییرات مرحله سوم اعمال شد !

1. اضافه کردن فن به پنل جلویی کیس جهت ورود هوا به کیس !
2. حذف فن 8*8 پشت کیس ( به علت نویز زیاد )!
3.ساخت و نصب پنجره شفاف جهت پنل جلویی  !

لینک به دیدگاه

به به واقعا زیبا شده کارت درسته چنتا عکس از رو برو بگیر وقتی کیس روشنه 

لینک به دیدگاه

ممنونم دوست عزیز

به روی چشم .. البته یکم هنوز کار داره ..

می خوام رنگ LED های فن هارو عوض کنم

لینک به دیدگاه

محمد جان الان شد یه کار خوب خوشم اومد خداییش برای اولین بار عالیه یک توصیه دارم برات جلوی کیس یه فن 12x12 وصل کردی که روش یه گریل با لوگوی G1  نصب شده این فن عملا هیچ هوایی بهش نمیرسه و تقریبا میشه گفت دکوری هست برای اینکه اینکه این مشکلو حل کنی می تونی از این فن گریل استفاده کنی توی این طرح شکاف کافی برای ورود هوا تعبیه شده و اینکه اگه ورودی هوا به این حالتی که طراحی کردین باشه فن نویز میده.

سوالی بود در خدمتم

لینک به دیدگاه

محمد جان الان شد یه کار خوب خوشم اومد خداییش برای اولین بار عالیه یک توصیه دارم برات جلوی کیس یه فن 12x12 وصل کردی که روش یه گریل با لوگوی G1  نصب شده این فن عملا هیچ هوایی بهش نمیرسه و تقریبا میشه گفت دکوری هست برای اینکه اینکه این مشکلو حل کنی می تونی از این فن گریل استفاده کنی توی این طرح شکاف کافی برای ورود هوا تعبیه شده و اینکه اگه ورودی هوا به این حالتی که طراحی کردین باشه فن نویز میده.

سوالی بود در خدمتم

درود .

مرسی دوست عزیز نظر لطف شماست.

نویز که نمیده .. چون خیلی به ورودی فن پایین نزدیکه و از اونجا هم هوا میکشه...

ولی در مورد اینکه از 100 درصد قدرتش  بخواد استفاده کنه تو فکره چندتا لوگو کوچیک هستم ...

مثل : post-19588-0-69624900-1429627209.png

فن گریل های شما خیلی خوبن ولی من خواستم با این پلکسی کلملا فضای خالی رو ببندم چون یکم به سیم کشی LED ها دید داشت و به لطف گرین فضای داخل خیلی ................ بود  :D  :wacko:

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

گرچه عکس زیاد حرفه ای نیست ولی به پست اول اضافه شد !

لینک به دیدگاه

چقدر قشنگ تر شد  @};-  @};-  @};-  @};-

درود @};- 

ممنونم :x 

تو فکر واتر کولینگ هستم .. ولی موندم هیمنجا آمار بگیرم یا تاپیک جدا بزنم 

لینک به دیدگاه

attachicon.gifWindows.jpg

نمای جلو و کناری در یک شات غیر حرفه ای !

attachicon.gifIMG_20150421_023303.jpg

بسیار زیبا شده

به نظر من اگه فن جلو رو شیشه اش رو کدر می خردین و نور از میان اون برشتون به شکل  G1 میزد بیرون خیلی زیباتر می شد

لینک به دیدگاه

خیلی خوب و عالی شده دوست من...

واقعا آدم دوست داره بشینه فقط از پنجره این کیس داخلش رو نگاه کنه...

گل کاشتی و خسته نباشی...

:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

@};- @};- @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

بسیار زیبا شده

به نظر من اگه فن جلو رو شیشه اش رو کدر می خردین و نور از میان اون برشتون به شکل  G1 میزد بیرون خیلی زیباتر می شد

درود @};- 

تو فکرش هستم .....

همین شیشه رو هم میشه رنگ کرد .

لینک به دیدگاه

خیلی خوب و عالی شده دوست من...

واقعا آدم دوست داره بشینه فقط از پنجره این کیس داخلش رو نگاه کنه...

گل کاشتی و خسته نباشی...

:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

@};- @};- @};- @};- @};-

درود.

ممنون دوست عزیز نظر لطف شما. @};- .

بله حس خوبیه  :D  @};- 

قابلی نداره .. تقدیم کنم  :x  :big hug:

لینک به دیدگاه

همیشه دوست داشتم یه کار شبیه این انجام بدم !

ولی جون تو اصلا حسش نیست ! =))  =))  =))  =))  =))

لینک به دیدگاه

همیشه دوست داشتم یه کار شبیه این انجام بدم !

ولی جون تو اصلا حسش نیست ! =))  =))  =))  =))  =))

سلام !

برای پیشرفت همیشه وفت هست  :)

کمکی هم لازم داشتی در خدمتم

لینک به دیدگاه

تو فکر تعبیه کردن فضا جهت نصب واتر کولر 240 میلی متری هستم !

@};-
 اساتید @};- اهل فن مارو با نظراتتون شاد کنید !؟!

لینک به دیدگاه

@};- اساتید @};- اهل فن مارو با نظراتتون شاد کنید !؟!

نبـــود ؟!

لینک به دیدگاه

@};- اساتید @};- اهل فن مارو با نظراتتون شاد کنید !؟!

نبود ؟!

نظر خودم به جدا سازی درب بالایی و برش هست..

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوسته عزیز من هم کیس ایکس 2 دارم برای تهویه بهتر میخوام مثل شما بجای فن اصلی گرین که جلوی کیس نصب شده از فن 14 سانتی دیپ کول استفاده کنم اما باز بعضی ها می گن اگه یدونه فن 8 سانتی پشت اون فن 12 سانتی جلو نصب کنیم نتیجش بهتر میشه نظر شما چیه؟ ضمنا بنظرتون چقدر تفاوت ایجا میشه اگه من همین یدونه فن رو عوض کنم تو کیس؟ 

یه سوال دیگه هم داشتم بنظرتون فیلتر سلولوزی سقف کیس بردارم بهتر نیست؟ چون فک نمیکنم اونجا بهش نیازی باشه بعدشم اصلا نمیزاره درست درمون هوا خارج بشه از بالای کیس.

لینک به دیدگاه

دوسته عزیز من هم کیس ایکس 2 دارم برای تهویه بهتر میخوام مثل شما بجای فن اصلی گرین که جلوی کیس نصب شده از فن 14 سانتی دیپ کول استفاده کنم اما باز بعضی ها می گن اگه یدونه فن 8 سانتی پشت اون فن 12 سانتی جلو نصب کنیم نتیجش بهتر میشه نظر شما چیه؟ ضمنا بنظرتون چقدر تفاوت ایجا میشه اگه من همین یدونه فن رو عوض کنم تو کیس؟ 

یه سوال دیگه هم داشتم بنظرتون فیلتر سلولوزی سقف کیس بردارم بهتر نیست؟ چون فک نمیکنم اونجا بهش نیازی باشه بعدشم اصلا نمیزاره درست درمون هوا خارج بشه از بالای کیس.

درود

میتونید از 14 سانتی استفاده کنید .. پیشنهاد من GF140 هست چون سوراخ هاش طوری طراحی شده که بجای فن 12 سانتی میتونید پیچش کنید .

والا من پیشنهاد نمیکنم .... فکر هم نمیکنم استفاده از 2 فن تاثیر داشته باشه .. تاثیر به اون صورتی که فکر میکنید معجزه میشه نیست .. ولی خوب اندازه کمی بزرگتر دور فن بیشتر و پره های مهندسی شده بهتر در اختیار دارید و در نتیجه هوای بیشتری به داخل دمیده میشه...

بله کمک میکنه .. تنها دلیل اینکه این فیلتر گذاشتن ... چون پنل سقف کیس یک تکه هست .. میخوان زرات غبار به پنل بالایی نفوذ نکنه ..

لینک به دیدگاه

درود

میتونید از 14 سانتی استفاده کنید .. پیشنهاد من GF140 هست چون سوراخ هاش طوری طراحی شده که بجای فن 12 سانتی میتونید پیچش کنید .

والا من پیشنهاد نمیکنم .... فکر هم نمیکنم استفاده از 2 فن تاثیر داشته باشه .. تاثیر به اون صورتی که فکر میکنید معجزه میشه نیست .. ولی خوب اندازه کمی بزرگتر دور فن بیشتر و پره های مهندسی شده بهتر در اختیار دارید و در نتیجه هوای بیشتری به داخل دمیده میشه...

بله کمک میکنه .. تنها دلیل اینکه این فیلتر گذاشتن ... چون پنل سقف کیس یک تکه هست .. میخوان زرات غبار به پنل بالایی نفوذ نکنه ..

ممنون پس برمیدارمش حالا گردوخاک پنل بالای کیس مشکلی ایجاد نمیکنه. در مورد تاثیر گذاری این فن رو دمای سیستم، حقیقت من کارت گرافیک 970 دارم که دماش تا 77 درجه میرسه میخوام با نصب فن جدید یکم پایین بیارم یعنی در حد یکی دو درجه هم بیاره پایین کافیه برای من. در این حد موثر هست؟؟ این دمای گرافیک فک کنم روی دمای سی پی یو هم تاثیر گذار باشه درسته؟

لینک به دیدگاه

درود @};- 
بله تا حدودی تاثیر داره .. منم همین مشکل رو داشتم تا اینکه یه واتر کولر120 میلی متری نصب کردم و دمای CPU امضاء در حالت لود از 51 بالاتر نمیره ... گیم هم بازی میکنم 46 بالاتری نمیره .. این ا مر روی کارت گرافیک هم تاثیر خیلی زیادی گذاشته .. گرافیک منم تا 68-73 درجه میرسید ... ولی الان تو حالت لود با توجه به تهویه کیس نهایت به 65-67 میرسه .. 

در ضمن یادم نیست کجا ولی یکی از سایت های معتبر خوندم که GPU گرافیک های سری 900 تا 103 درجه هم مشکلی براشون پیش نمیاد ..مشخصات سیستم شما چیه ؟!

راستی جهت باز کردن پنل جلویی کیس اول از بالا باز کن بیا پایین .. چون راحتتر و ایمن تر باز میشه ..

خواهش میکنم .. اگر کمکی چیزی لازم داشتید ازم بر بیاد در خدمتتون هستم  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...