رفتن به مطلب

مودینگ کیس Green x2 Jaguar

اشتراک گذاری

Recommended Posts

عجب پس خیلی تاثیر گذار بوده!! سیستم کاملم قطعات مهمش پردازنده 4460 هست، کارت زوتاک 970، مین اچ 97 ایسوس پلاس، کیس هم که گرین ایکس 2 هست.

در مورد دمای پردازنده با فن خود اینتل دماش تو لود بازی تا 65 و 66 میرفت اما تازگیا ایر کولر deepcool gammaxx 300 خریدم و ماکسیمم دما اومده روی 56 و 57 که بنظرم بازهم زیاد هست. دمای گرافیکم هم که گفتم 77 درجه هست البته با دور فن 70 درصد.

اگه اینطوری باشه پس دمای 77 درجه گرافیک نرمال هست اما صدای فن اذیت می کنه و یکم زیاده. بعلاوه نمیشه به صورت دستی سرعتشو زیاد کرد تا دما پایین تر بیاد چون در اون صورت صداش وحشتناک زیاد میشه. بخاطر همین ازتون سوال کردم که نصب فن کیس چقدر تاثیر داره که حداقل وضع دمای گراف یکم بهتر بشه بدون اینکه بخوام فن کارت رو دستی تنظیم کنم.

طبق توصیه تون من هم یک عدد فن GF104 برای کیس می خرم فقط یک سوال دیگه میتونم قسمت پشت و سقف کیس هم از این فنا بگذارم؟؟؟ برای تهویه بهتر.

بی نهایت سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید. @};-  

لینک به دیدگاه

درود
والا من گرافیک امضاء یه برنامه داره که باهاش میشه هر کاری با کارت کرد .. سرعت فن هارو تغییر داد ولتاژ و و و ....
در مورد کولر CPU خوبه .. ولی به نظرم اینکه باید یه حرکتی زد هوای گرم داخل رو گرافیک نگیره .. 
بله زیاد حساس نشید در مورد دمای گرافیک .. توی لود برای منم کمی نویز میده ولی موقع کیم چون صدا بالاس متوجه نمیشم .. اکثرا هم هدست رو گوشمه ولی انصافا توی حالت نرمال و سکوت صدا از دیوار در میاد از کیس در نمیاد ..
GF140 عزیز .. در 2 رنگ سبز و قرمز هست ..
والا در مورد فن سقف یه کوچولو دنگ و فنگ داره .. و فکر کنم جا بشه ولی به سختی جون از هر طرف اندازه 0.5 سانت جا دارید .. پیشنهاد میکنم یکی برای پنل جلو بگیرید روی سقف تست کنید اگر اوکی شد اقدام به خرید یکی  دیگه کنید.

خواهش میکنم . کاریه که از دستمون بر میاد. @};-

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...

Up

اضافه شدن ویدیو ریموت کردن RGB LED به توسط موبایل!

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

اقا بسیار عالی شده

منم کیسم از نوع شماس

ایا سفارش قبول میکنین

لطفا تو پخ جواب بدین

لینک به دیدگاه

اقا بسیار عالی شده

منم کیسم از نوع شماس

ایا سفارش قبول میکنین

لطفا تو پخ جواب بدین

درود

پ.خ شد

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دست مریزاد، بسیار عالی شده  :clapping:  بابت راهنمایی در خصوصی هم سپاسگزارم.  @};-

لینک به دیدگاه

دست مریزاد، بسیار عالی شده  :clapping:  بابت راهنمایی در خصوصی هم سپاسگزارم.  @};-

درود

ممنونم

وظیفه بود عزیز . امر دیگه ای داشتی در خدمتتم

درود

خدا قوت

زیبا شده

درود

ممنونم . نظر لطف شماس

لینک به دیدگاه

سلام

خیلی قشنگ شده دوست عزیز منم از این کیس دارم میخام مدش کنم فقط سه تا سوال :D

1- بدنه کیس رو چه جوری برش دادی یا به کجا دادی که ببرن؟

2- پلکسی گلاس ها رو به مغازه های توی پامنار که با لیزر می برن دادی؟ ضخامتش چند میلی هستش؟

3- اون nick-name  رو چه جوری زدی اونم با لیزر؟

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

خیلی قشنگ شده دوست عزیز منم از این کیس دارم میخام مدش کنم فقط سه تا سوال :D

1- بدنه کیس رو چه جوری برش دادی یا به کجا دادی که ببرن؟

2- پلکسی گلاس ها رو به مغازه های توی پامنار که با لیزر می برن دادی؟ ضخامتش چند میلی هستش؟

3- اون nick-name  رو چه جوری زدی اونم با لیزر؟

ممنون

درود

بدنه کیس رو با فرز سایز کوچیک استیل بر بریدم

بله دادم همخدمتی قدیمم برام برش داد . من 2 میل گرفتم ..

بله Nick-name هم با لیزر هست .. خواستی بگو آدرس دوستم رو بدم . برش + جنسی که یه مغاره دیگه 70 قیمت داد این بنده خدا خیلی پایینتر بران زد

احسنتم فتابرک الله

ممنونم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...