رفتن به مطلب

فروش گرافیک فوق قدرت MSI

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان خوبم
قصد فروش گرافیک زیر رو دارم
مورد فروش کارت گرافیک قدرتمند MSI gtx 690 4G می باشد گرافیک مذکور فقط 3 الی 4 ماه رو سیستم بوده اون فقط واسه گیمینگ بوده الان هم یه مدت داخل جعبه اش هست چون قطعات کامپیوترم رو فروختم دیگه بدردم نمیخوره.کاملا سالم 48 ساعت مهلت تست داده میشه . گارانتیش هم ماتریکس بوده که فکر کنم تموم شده.(البته خودم هم دست دوم خریدمش)
لینک مربوط به گرافیک: http://lioncomputer.ir/product/1992/MSI+GTX+690+4GB+GDDR5/
فروخته شد.
قیمت پایه: 1200
قیمت فوری: 1240
گام مزایده: 10
پایان مزایده 12 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد بر مبنای پایه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عکس ها:
xthtp8fghz696i3rghshr_t.jpgxcg2qqey69knw07ce2ye_t.jpgxg4iz5r0ul4wlk4ptmhka_t.jpg

توجه : تعویض فقط با مادربرد (Asus z97 Deluxe(nfc&wlc و با قطعه دیگری تعویض نمی شود.
جهت تسریع در خرید میتونید به شماره 09148402940 اس بدید یا تماس بگیرید.

.....درضمن اول واریز بعد ارسال انجام میشود....

post-12682-0-00856500-1430561207_thumb.png

ویرایش شده توسط Bahram jamali
لینک به دیدگاه

سلام‌با gtx 980 تعویض دارین؟

سلام.نه متاسفانه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

690 از دایرکتس 12 پشتیبانی میکنه . 

بله هم از DX12 پشتیبانی میکنه و هم به خاطر قابلیت جدید DX12 که به احتمال زیاد در حالت Multi GPU خواهد تونست از مجموع مموری های گرافیک استفاده بکنه بر خلاف DX11 که از 2گیگ مموری این کارت استفاده میکنه ، در حالت DX12 مموری قابل استفاده این کارت برابر با مجموع مموری های هر دو هسته یعنی 4 گیگ خواهد بود.

یعنی در واقع از دید بازیها در DX11 این کارت 2گیگ مموری داره ولی در DX12 از دید بازیها این کارت 4 گیگ حساب میشه.

لینک به دیدگاه

اتفاق بدی نمیوفته دوست عزیز اگه شما اسپم ندید.

بهرام جان اون 660ti هنوز موجوده؟

بله هنوز موجوده.

لینک به دیدگاه

بله هم از DX12 پشتیبانی میکنه و هم به خاطر قابلیت جدید DX12 که به احتمال زیاد در حالت Multi GPU خواهد تونست از مجموع مموری های گرافیک استفاده بکنه بر خلاف DX11 که از 2گیگ مموری این کارت استفاده میکنه ، در حالت DX12 مموری قابل استفاده این کارت برابر با مجموع مموری های هر دو هسته یعنی 4 گیگ خواهد بود.

یعنی در واقع از دید بازیها در DX11 این کارت 2گیگ مموری داره ولی در DX12 از دید بازیها این کارت 4 گیگ حساب میشه.

مرسی بهمن جان که پاسخ محکمی به ایشون دادین.

لینک به دیدگاه

آقا با mb & cpu تعویض داری 1155

نه.تعویض ندارم.
لینک به دیدگاه

سلام

جسارتا با MSI 670 PE OC تعویض مقدوره؟ما باقی سر. . . . .

لینک به دیدگاه

سلام

جسارتا با MSI 670 PE OC تعویض مقدوره؟ما باقی سر. . . . .

نه تعویض ندارم فروش همچنان ادامه دارد...
لینک به دیدگاه

کجا تشریف دارین ؟

سلام . تو پروفایل بنده موجوده آذربایجانشرقی هستم.

لینک به دیدگاه

یکی از کاربران عزیز گرافیک رو یه ذره پایین تر از قیمت پایه خواستند از دوستان خریدار اگه پیشنهادی هست سریعتر تو تایپیک مطرح کنند.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...