رفتن به مطلب

یک سوال دارم

coca cola
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

رم سیستمی که روش ویندوز نصب شده رو عوض کنم مشکلی واسش پیش میاد؟ یه 4 رو می خوام در بیارم 8 بذارم.....یا باید بعد جا به جایی , ویندوز عوض کنم؟ شنیدم رو تصویر نویز می ندازه

لینک به دیدگاه

درود

کدوم مهندسی اینو گفته دوست عزیز؟ هیچ تاثیری نداره و نخواهد داشت نویز کجا بوده؟

این روز ها چیزایی میشنوم که شاخ دراوردن تازه اولشه! شما میتونی از 1 تا 128 گیگ بدون دست زدن به سیستم عامل عوض کنی

لینک به دیدگاه

اها. دمتون گرم......چقد این لیون جای خفنیه.......با همتون حال می کنم......

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز این دوست خوبمون آقای assass1n یکم تند رفتن نه زیاد مشکلی پیش نمیاد ولی اگر کش رم قبلیت با کش رم جدیدت فرق میکنه بهتره که یک ریست بایوس بکنی چون ممبرد شما که سیستم عامل روش نصب کردی بایوس با کش رم قبلی میشناسه وقتی داده ها وارد رم میشن به حجم کش رم قبلت وارد میشن که توی دراز مدت باعث ضعیف شدن رم اجدیدت میشه  نیازی به تویض ویندوز نداری ولی همینطور که دوستمون آقا میلاد گفتن توجه به 32 و64 بیت بودن ویندوز بکن چون اگر 32 بیت باشه ویندوز شما بیشتر از 4 از رم استفاده نمیکنه 

و در ضما پرش تصویر در کار نیست  مگر اینکه رم از گرافیک پاینتر باشه و گرافیک رادیانت بالا باشه که اونم با تنظیم هرتز گرافیک و مانیتور درست میشه 

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز این دوست خوبمون آقای assass1n یکم تند رفتن نه زیاد مشکلی پیش نمیاد ولی اگر کش رم قبلیت با کش رم جدیدت فرق میکنه بهتره که یک ریست بایوس بکنی چون ممبرد شما که سیستم عامل روش نصب کردی بایوس با کش رم قبلی میشناسه وقتی داده ها وارد رم میشن به حجم کش رم قبلت وارد میشن که توی دراز مدت باعث ضعیف شدن رم اجدیدت میشه  نیازی به تویض ویندوز نداری ولی همینطور که دوستمون آقا میلاد گفتن توجه به 32 و64 بیت بودن ویندوز بکن چون اگر 32 بیت باشه ویندوز شما بیشتر از 4 از رم استفاده نمیکنه 

و در ضما پرش تصویر در کار نیست  مگر اینکه رم از گرافیک پاینتر باشه و گرافیک رادیانت بالا باشه که اونم با تنظیم هرتز گرافیک و مانیتور درست میشه 

شما معلومه کارت درسته ها..........ریست بایوس می کنم پس

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...