رفتن به مطلب

مشکل در copy کردن یه فایله 5.5GB از بازیه watchdogs توی درایو دیگه.

Recommended Posts

سلام دوستان .

من جدیدن به مشکل Crash شدن و هنگ کردن بازیه watchdogs بر خوردم.

طی بررسی هایی که کردم . از توی task manager ویندوز8 متوجه شدم هنگام هنگ کردن بازی وقتیه که قسمت خاصی از شهر در حال Load شدن توی ram باشه (فقط هم همون قسمته خاص از شهر) Disk Transfer rate هاردی که بازی روش نصبه روی 100٪ میره . هنگامی که اقدام به کپی کردن فولدر بازی با حجم 22GB توی درایو دیگه از هارد دوم (سیستم من سه هارد داره) کردم با این error مواجه شدم.

cant read from the source file or disk

2e35dcbdfda163fa9afb49ddd8d8e972d9060a0f

و بعد 100٪ مطمئن شدم مشکل هارد درایو دارم. به هیچ طریقی فایل توی هیچ درایوی حتی فلاش کپی نمیشه chkdsk /f رو هم چندین بار امتحان کردم هیچ error ی توی اون درایو پیدا نکرد.

موندم چه کار کنم. انگار فایل قفل شده همونجا تا 15٪ کپی میشه بعد error میده .

بازی هم که کاملا بلا استفاده شده چون اگه از اون قسمت شهر بخوام با ماشین یا پیاده رد بشم هنگ میکنه یا crash میده.

لطفا کمکم کنید فولدر بازی رو به هر ترفندی هم که شده کپی کنم جایی دیگه .

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

به وسیله برنامه HJsplit فایل 5.27 گیگابایت رو تبدیل به 5 فایل 1 گیگابایتی کن بعد اون 5 فایل رو به درایو مورد نظر انتقال داده و به هم متصل کنین  @};-

برنامه رو از اینجا دان کن : http://p30download.com/fa/entry/35709/

ویرایش شده توسط محمدرضا نظری
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز احتمالا هاردت مشکل بد سکتور یا خوش بینانه بگیم ممکنه که فایل خراب شده باشه...

دوباره بازی رو نصب کن، اگه دلت میخواد مطمئن هم بشی یه HdTune نصب کن و هاردت رو تست کن تا مطمئن بشی مشکلی نداره...

لینک به دیدگاه

به وسیله برنامه HJsplit فایل 5.27 گیگابایت رو تبدیل به 5 فایل 1 گیگابایتی کن بعد اون 5 فایل رو به درایو مورد نظر انتقال داده و به هم متصل کنین  @};-

برنامه رو از اینجا دان کن : http://p30download.com/fa/entry/35709/

با winrar سعی کردم فایل رو قسمت کنم اما ارور cant read file میده

عزیز احتمالا هاردت مشکل بد سکتور یا خوش بینانه بگیم ممکنه که فایل خراب شده باشه...

دوباره بازی رو نصب کن، اگه دلت میخواد مطمئن هم بشی یه HdTune نصب کن و هاردت رو تست کن تا مطمئن بشی مشکلی نداره...

بازیرو ندارم . باید دوباره حدود 21gb دانلود کنم . که حدوده 23 ساعت طول میکشه . اما hdtune رو دانلود میکنم و تست میکنم . ممنون

فرمت درایوه NTFs هست یا fat32 ?

NTFS

لینک به دیدگاه

این مشکل گاهی برام پیش میاد شاید یک فایل بازی در حال اجرا هست البته شاید 

حالت SAFE MODE کپی کن ببین چی میشه  :-?

لینک به دیدگاه

دوست عزیز داخل فلش که بالاتر از 4 گیگ را بدون نرم افزار نمیشه کپی کرد البته 4 گیگ یکپارچه را میگم مثل همین فایلی که داری

مشکل شما هم از خود بازی باید باشه یا از نرم افزارهای دیگری از قبیل ویندوز که احتمالش کم هست

اگر بخوای از سخت افزار هم احتمالی را در نظر بگیری باید بری سروقت رمهات RAM

بازی را تو یه درایو دیگه نسبش کن و امتحانش کن

لینک به دیدگاه

اگه به پیام خطا دقت کنید(cant read from the source file or disk) می فهمید که تو خواندن فایل از دیسک مشکل داره که با همون دستوری که گفتم(chkdsk /r)به احتمال زیاد درست می شه

لینک به دیدگاه

به احتمال زیاد هاردتون بدسکتور داره.HD Tune رو نصب کنید و یه تست ارور اسکن بگیرید

لینک به دیدگاه

HD tune هیچ موردی رو پیدا نکرد بعد از 2 ساعت تست.

بازیرو ندارم که نصبش کنم . دانلود کرده بودم .

این فایل در حال اجرا نیست مطمئنم چون بعد از reset سیستم باز هم کپی نمیشه.

این فایل windy_city.dat یک مپ هست با حجم 5.5gb مختصه به اون قسمت از شهر . که هنگام load شدن مشکل پیدا میکنه و اصلا خوانده نمیشه که بخاد Load بشه و باعث crash یا هنگ میشه .

کل فایل های WatchDogs توی درایو دیگه کپی میشن به این فایل (windy_city.dat) که میرسه  cant read from the source file or disk رو میده.

الان در حال اجرای chkdsk /r هستم 10 دقیقه ای میشه که اجراش کردم هنوز 7٪  گذشته.

حالت safe mode هم هنوز تست نکردم بعد از chkdsk اگر درست نشد safe mode رو هم تست میکنم.

ممنون از همتون .

امیدوارم درست بشه فقط.......

ویرایش شده توسط warcraft2010
لینک به دیدگاه

بنظر مشکل از فایل های بازیه.باید دوباره نصب کنی

لینک به دیدگاه

HD tune هیچ موردی رو پیدا نکرد بعد از 2 ساعت تست.

بازیرو ندارم که نصبش کنم . دانلود کرده بودم .

این فایل در حال اجرا نیست مطمئنم چون بعد از reset سیستم باز هم کپی نمیشه.

این فایل windy_city.dat یک مپ هست با حجم 5.5gb مختصه به اون قسمت از شهر . که هنگام load شدن مشکل پیدا میکنه و اصلا خوانده نمیشه که بخاد Load بشه و باعث crash یا هنگ میشه .

کل فایل های WatchDogs توی درایو دیگه کپی میشن به این فایل (windy_city.dat) که میرسه  cant read from the source file or disk رو میده.

الان در حال اجرای chkdsk /r هستم 10 دقیقه ای میشه که اجراش کردم هنوز 7٪  گذشته.

حالت safe mode هم هنوز تست نکردم بعد از chkdsk اگر درست نشد safe mode رو هم تست میکنم.

ممنون از همتون .

امیدوارم درست بشه فقط.......

پس مشکل از همون فایله و درست شدنی نیست.باید دوباره بازی رو نصب کنید

لینک به دیدگاه

اگه به پیام خطا دقت کنید(cant read from the source file or disk) می فهمید که تو خواندن فایل از دیسک مشکل داره که با همون دستوری که گفتم(chkdsk /r)به احتمال زیاد درست می شه

دقیقا مشکل همون بدسکتور بود و با فرمان chkdsk /r حل شد.

avorrc.jpg

16KB بد سکتور درست همونجایی که این فایل قرار داره افتاده بود.I:\WATCH_DOGS\data_win64\worlds\windy_city\windy_city.dat

چند وقت پیش وقتی داشتم watchdogs بازی میکردم برق کم و زیاد شد و نوسان پیدا کرد احتمالا همونجا بد سکتور افتاده.

2uswhuv.jpg

الان فایل راحت کپی شد توی درایو دیگه.ممنون از همه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...