رفتن به مطلب

کسی از هکینتاش استفاده کرده ؟

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود 

نیاز به جدیدترین متود هکینتاش دارم 

کسی از دوستان تاحالا اینکارو کرده ؟

لینک به دیدگاه

به چه دردی میخوره نصب هکیتاش ؟

معمولا با سخت افزارهای اینتل و کارت انویدا سازگار است 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به چه دردی میخوره نصب هکیتاش ؟

معمولا با سخت افزارهای اینتل و کارت انویدا سازگار است 

من یک ای مک داشتم صفحش شکست فروختمش 

میخوام رو سیستم خودم مک نصب کنم باهاش حال میکنم 

لینک به دیدگاه

پس ی جورایی نوستالژی هست برات 

راستی شما لینوکس کار میکنی توزیعی هست که 256 بیتی باشه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس ی جورایی نوستالژی هست برات 

راستی شما لینوکس کار میکنی توزیعی هست که 256 بیتی باشه ؟

256 بیتی یعنی چی؟

لینک به دیدگاه

من چند سال درگیر هکینتاش بوده ام. وقت گیر هست و عیب یابی ش دشوار. اگر می خوای پی گیرش باشی برو به اینجا

Tonymacx86.com

یک صفحه ی ویکی هم داره که فهرست سخت افزارهایی که سازگاری شون تایید شده و پچهای لازم برای سخت افزارهای مورد دار توش هست.

Wiki.osx86project.com

یک سری پکهای آماده براش هست تحت نامهای hazard و iatkos و ... که نصب شدن شون بگیر و نگیر داره. اما مطمئن ترین راه برای بی پول های با حوصله روش تونی مکس که لینکش رو دادم هست و برای پولدارهای کم حوصله اینه که حدود 500 بدن براشون نصب کنن.

مشخصات دقیق رایانه به ویژه تعداد و ظرفیت اس اس دی هات و برنامه هایی که می خوای توی مک نصب کنی و این که چه سیستم عاملهایی در کنار مک می خوای داشته باشی رو بده تا راهنمایی ت کنم.

من تا mountain lion پی گیرش بودم ولی بعد از اون کنار گذاشتم و با ماوریکز و یوسمیت تجربه ی موفقی نداشتم. اگر تهران باشی یکی از همکاران هست که به طور حرفه ای این کار رو انجام می دن و می تونی حضوری کارشون رو ببینی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من چند سال درگیر هکینتاش بوده ام. وقت گیر هست و عیب یابی ش دشوار. اگر می خوای پی گیرش باشی برو به اینجا

Tonymacx86.com

یک صفحه ی ویکی هم داره که فهرست سخت افزارهایی که سازگاری شون تایید شده و پچهای لازم برای سخت افزارهای مورد دار توش هست.

Wiki.osx86project.com

یک سری پکهای آماده براش هست تحت نامهای hazard و iatkos و ... که نصب شدن شون بگیر و نگیر داره. اما مطمئن ترین راه برای بی پول های با حوصله روش تونی مکس که لینکش رو دادم هست و برای پولدارهای کم حوصله اینه که حدود 500 بدن براشون نصب کنن.

مشخصات دقیق رایانه به ویژه تعداد و ظرفیت اس اس دی هات و برنامه هایی که می خوای توی مک نصب کنی و این که چه سیستم عاملهایی در کنار مک می خوای داشته باشی رو بده تا راهنمایی ت کنم.

درود iatkos و niresh رو نصب کردم افتضاح بود یعنی اصلا پایدار نبود صفحه لگ داشت و....

tonymacx86 هم امروز داشتم کارمیکردم که نیاز به یک مک داره و باید تو مک یک بوتیبل ساخت 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

256- computing -bit 

نمیدونم ولی شاید باشه

من چون کارشبکه میکنم بیشتر با لینوکس و سرور و ... سرکاردارم خخخ

لینک به دیدگاه

درود iatkos و niresh رو نصب کردم افتضاح بود یعنی اصلا پایدار نبود صفحه لگ داشت و....

tonymacx86 هم امروز داشتم کارمیکردم که نیاز به یک مک داره و باید تو مک یک بوتیبل ساخت

بوتش رو می تونم برات درست کنم ولی اگر وسط کار مشکلی پیش آمد باز به یک مک دیگه نیاز خواهی داشت. کلا این کار نیاز به یک مک پایدار داره برای رفع ایرادهای احتمالی.
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بوتش رو می تونم برات درست کنم ولی اگر وسط کار مشکلی پیش آمد باز به یک مک دیگه نیاز خواهی داشت. کلا این کار نیاز به یک مک پایدار داره برای رفع ایرادهای احتمالی.

ssd بدم میتونید برام روی اون نصب کنید؟

لینک به دیدگاه

ssd بدم میتونید برام روی اون نصب کنید؟

بستگی به مشخصات رایانه ات داره.همان طور که گفتم دو سالی از این کار دور بوده ام و برای سخت افزارهای جدید بروز نیستم. با وجود این فهرستی رو که گفتم بده ببینم چه می شه کرد. باید کلش پیشم باشه. با هارد تنها نمی شه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز نمیدونم برای چی میخوای نصب کنی، روی سیستمی که مک رو ساپورت نمیکنه و درایورهاش تقریبا 90 درصدشون کشکی هستن و به قول خودت هم اصلا پایدار نیستن...

لینک به دیدگاه

راستی نسخه های مجازیش هست که نصبشون آسان هست. اگر قصدت رفع خماریه بدک نیست.

لینک به دیدگاه

عزیز نمیدونم برای چی میخوای نصب کنی، روی سیستمی که مک رو ساپورت نمیکنه و درایورهاش تقریبا 90 درصدشون کشکی هستن و به قول خودت هم اصلا پایدار نیستن...

اگر شخص وارد این کار رو بکنه پایدار هست. من روی p67 و z68 زیاد نصب کردم بدون مشکل. ولی با سری 8 و 9 تجربه ی موفق کم داشتم.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.

بنده در این زمینه تخصصی دارم و چندین سیستم هم تا الان نصب کردم بدون لگ و مشکل اون هم از خود اپل استور نه از توزیع های Iatkos یا Niresh هر دوی این توزیع ها یا امسال اینا مثل Hazard, KALYWAY, Ideneb, و.... اصلا درست نیست نصبشون چون این توزیع ها Kext های اصلی رو ویرایش میکنن برای سازگاری سخت افزار ها و این باعث لگ میشه و مشکلات زیادی.

مایل بودین به تاپیکم سر بزنین.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=44349

ویرایش شده توسط احسان مظفری
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...