رفتن به مطلب

تصویر نمایش داده شده روی مانیتور از رزلوشن انتخاب شده کوچکتر است!!!

witcher1992
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من مانیتور فول اچ دی دارم ولی کارت گرافیک r9 290 را از یکی از بچه های اینجا خریدم.و مانیتورم فول اچ دی هست با رزولوشن 1920*1080

بعد از این که ویندوز هشت و یک شصت و چهار بیتی نصب کردم ودروایور خودشو نصب کردم. رزولوشن روی 1920*1080 هست ولی تصویر بجای اینکه کل مانیتور را بگیرد به صورت کوچکتر وسط صفحه نمایش داده میشود و اطراف مانیتور خالی است!!!

چرا اینطور شده؟!

لینک به دیدگاه

حتما از کارت hdmi استفاده کردین درسته ؟

من هم همین مشکلو با کارت های amd داشتم تنها راه حلش هم توی کاتالیست یه قسمت هست که میشه ابعاد تصویر رو تغییر داد دقیقا یادم نیست خیلی وقته amd ندارم ولی اگه از dvi استفاده کنی هیچ مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

اواين قدم با اينکه خيلي دور از ذهنه :cool: ، اينه که تنظيمات مانيتورتون رو ريست کنيد .

دومين مرحله ...

ویرایش شده توسط Vill
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من اين مشکل نيست و خيلي ساده هست و البته هر سري درايور جديد نصب ميشه بايد اين کار رو انجام بديد.

از مسير زير :

کاتالست رو باز کنيد

گزينه My digital Flatpanel رو از سمت چپ باز کنيد.

روي Scaling option بزنيد.

تا صفر overscan کنيد و لذت ببريد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برید تو تنظیمان درایور قسمت سوم فکر کنم باشه باز که بکنید بازم گزینه سوم رو انتخاب کنید

یک عکس مانیتور قدیمی هست که بالاش درجه داره

اون درجه رو تا آخر ببرید

تصویر درست میشه

ویرایش شده توسط WINNER
لینک به دیدگاه

نه نمی‌شه لذت برد! با بزرگ‌نمایی تصویر رو اندازه می‌‌کنه. این مشکل رو r۲۹۰ و ۶۸۵۰ و ۵۷۷۰ دارند. بهتره از DVI  استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

توی یکی از پستهای دو هفته پیش هم یکی از دوستان همین مشکل رو داشت. اونجا فکر کنم بیشتر توضیح داده شده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه نمی‌شه لذت برد! با بزرگ‌نمایی تصویر رو اندازه می‌‌کنه. این مشکل رو r۲۹۰ و ۶۸۵۰ و ۵۷۷۰ دارند. بهتره از DVI  استفاده کنی.

فقط این سه مورد نیست

تمام کارتهای amd  اگر از hdmi  استفاده کنی چنین مشکلی دارن

کیفیت تصویر هم هیچ فرقی نمیکنه

من تمام این موارد رو تست کردم هیچ مشکلی نبوده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه سعيد جان مشکل نيست بنده با کارت 7970 و 7950 و 280 هم به همين صورت بود تنظيماتم  و وقتي اسکيل کني کاملا فيت ميشه و هيچ کاهش کيفيتي هم نداره... اگر خودتون تست کنيد متوجه ميشيد ...

لینک به دیدگاه

دوست من اين مشکل نيست و خيلي ساده هست و البته هر سري درايور جديد نصب ميشه بايد اين کار رو انجام بديد.

از مسير زير :

کاتالست رو باز کنيد

گزينه My digital Flatpanel رو از سمت چپ باز کنيد.

روي Scaling option بزنيد.

تا صفر overscan کنيد و لذت ببريد.

دومين مرحله رو ديدين دون ؟!  :-j  :redface: 

لینک به دیدگاه

نه سعيد جان مشکل نيست بنده با کارت 7970 و 7950 و 280 هم به همين صورت بود تنظيماتم  و وقتي اسکيل کني کاملا فيت ميشه و هيچ کاهش کيفيتي هم نداره... اگر خودتون تست کنيد متوجه ميشيد ...

من نمی‌دونم نامت چی هست رفیق!  به هر حال یانی جان این مشکل رو پیشتر چند تا از همکارانم داشتند و با چشمی که آن زمان داشتم به نظر می‌امد پیکسلها بزرگ شده‌اند. به علاوه با مانیتور دوگانه ( از یک مدل) نمایشگری که با اوراسکن فیت شده بود تفاوت کیفیت دیده می‌شد. توی چند تا از انجمنهای تدوین هم دیدم اشاره شده بود به این مشکل و نیز به این دلیل که رایانه‌ها مدت کوتاهی در دسترسم بودند وقت نداشتم بیشتر با مشکل دست‌وپنجه نرم کنم. محتمل هست که با کمی ترفند درست می‌شد. تا سه هفته‌ی دیگه به یکی‌شون دسترسی خواهم داشت و نتیجه رو همینجا خواهم نوشت.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نمی‌دونم نامت چی هست رفیق!  به هر حال یانی جان این مشکل رو پیشتر چند تا از همکارانم داشتند و با چشمی که آن زمان داشتم به نظر می‌امد پیکسلها بزرگ شده‌اند. به علاوه با مانیتور دوگانه ( از یک مدل) نمایشگری که با اوراسکن فیت شده بود تفاوت کیفیت دیده می‌شد. توی چند تا از انجمنهای تدوین هم دیدم اشاره شده بود به این مشکل و نیز به این دلیل که رایانه‌ها مدت کوتاهی در دسترسم بودند وقت نداشتم بیشتر با مشکل دست‌وپنجه نرم کنم. محتمل هست که با کمی ترفند درست می‌شد. 

نه عزیز، همونطور که HEX عزیز گفتن، این فقط بحث Scale هستش...

این تکنولوژی برای تلویزیون های HD بیشتر کابرد داره که دارای فرکانسهای متفاوت هستن...

لینک به دیدگاه

من هم همين مشكل سياهي درحاشيه مانيتور رو تو فول اچ دي داشتم كه تو كارت 7790 به اين مشكل خوردم و با تنظيم مجدد برنامه amd catalist  درست شد

طبق مراحلي كه دوستمون hex گفتن انجام بدين صد در صد درست ميشه

كلن كارتهاي amd اين مشكل رو تو full hd دارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نمی‌دونم نامت چی هست رفیق!  به هر حال یانی جان این مشکل رو پیشتر چند تا از همکارانم داشتند و با چشمی که آن زمان داشتم به نظر می‌امد پیکسلها بزرگ شده‌اند. به علاوه با مانیتور دوگانه ( از یک مدل) نمایشگری که با اوراسکن فیت شده بود تفاوت کیفیت دیده می‌شد. توی چند تا از انجمنهای تدوین هم دیدم اشاره شده بود به این مشکل و نیز به این دلیل که رایانه‌ها مدت کوتاهی در دسترسم بودند وقت نداشتم بیشتر با مشکل دست‌وپنجه نرم کنم. محتمل هست که با کمی ترفند درست می‌شد. 

سعيد جان معين هستم.

راستش نميدون اصلا علت اين کار AMD چي هست ! در اصل وقتي درايور نصب ميشه تصوير 10 درصد آندراسکن هست و به صفر درصد که ميرسه تصوير فيت ميشه ! يعني در اصل پس از نصب درايور تصوير به اندازه 90 درصد واقعي استريچ شده ...

به دو تصوير زير دقت کنيد :

post-7048-0-63150300-1429691838_thumb.jpg

post-7048-0-02774800-1429691856_thumb.jpg

هيچ تفاوت کيفيتي وجود نداره

لینک به دیدگاه

سعيد جان معين هستم.

راستش نميدون اصلا علت اين کار AMD چي هست ! در اصل وقتي درايور نصب ميشه تصوير 10 درصد آندراسکن هست و به صفر درصد که ميرسه تصوير فيت ميشه ! يعني در اصل پس از نصب درايور تصوير به اندازه 90 درصد واقعي استريچ شده ...

به دو تصوير زير دقت کنيد :

attachicon.gifscreen004.jpg

attachicon.gifscreen005.jpg

هيچ تفاوت کيفيتي وجود نداره

من جز چند تا کارت amd که برای نوع کار تصویر کارایی خوبی دارند و توی دراز‌مدت هم اقتصادی هستند با بقیه سر و کار طولانی مدت نداشتم. فکر می‌کردم فقط برای همین چند نمونه بوده. برای من هم غریب بود که به طور پیش‌فرض تصویر این‌طور می‌شه. اگر از دوستان کارتی داشته باشه که فناوری eyefinity داشته باشه سپاسگزار خواهم شد این مورد رو براش بررسی کنه. این فناوری که برتری خاصی به کارتهای amd می‌ده برای ویديووال به کار می‌ره و اگر توی اون کارتها هم مساله‌ی آندراسکن موجود باشه می‌شه گفت باگ نیست و احتمالا در مسیر توسعه‌ی نرم‌افزاری پیش‌آمده.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

یک پوزش بابت اطلاعات غلطی که به دوستان دادم، هم توی این تاپیک و هم توی یک تاپیک دیگه مربوط به کوچک شدن صفحه ی نمایش با کارتهای amd و رابط hdmi، که هرچه گشتم لینکش رو نیافتم.

امروز از ظهر با یک کارت 5770 که پیشتر باهاش مشکل داشتم ور رفتم. با اوراسکن مشکل حل می شد منتها نرم افزار تدوینی که آن زمان باهاش کار می کردم (edius) برای حالت دو نمایشگره نیاز به کمی دستکاری در تنظیمات داشت که دو سال پیش علمش رو نداشتم و امروز با یک ساعت جستن درست شد.

امیدوارم اگر کسی با نوشته های نادرستم وقتش تلف شده باش بی آنکه چیزی آموخته باشه ببخشه.

فکر کنم چند وقتی ساکت باشم بهتر باشه. مثل اون پهلوونی که زیر درخت آمد تک پیک رو کنه و ...

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من هم همین مشکل رو داشتم که قبلا اعلام کردم ولی خوب بعد از scale برای من افت کیفیت کاملا مشهوده نوشته ها همه مات میشن ولی وقتی با DVi امتحان کردم کیفیت بشدت بالاتر از پورت HDMI و SCALE کردن بود...من کارتم R9 270X و مانیتورم ایسوس 24 اینچ... :-?

ویرایش شده توسط cris67
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک پوزش بابت اطلاعات غلطی که به دوستان دادم، هم توی این تاپیک و هم توی یک تاپیک دیگه مربوط به کوچک شدن صفحه ی نمایش با کارتهای amd و رابط hdmi، که هرچه گشتم لینکش رو نیافتم.

امروز از ظهر با یک کارت 5770 که پیشتر باهاش مشکل داشتم ور رفتم. با اوراسکن مشکل حل می شد منتها نرم افزار تدوینی که آن زمان باهاش کار می کردم (edius) برای حالت دو نمایشگره نیاز به کمی دستکاری در تنظیمات داشت که دو سال پیش علمش رو نداشتم و امروز با یک ساعت جستن درست شد.

امیدوارم اگر کسی با نوشته های نادرستم وقتش تلف شده باش بی آنکه چیزی آموخته باشه ببخشه.

فکر کنم چند وقتی ساکت باشم بهتر باشه. مثل اون پهلوونی که زیر درخت آمد تک پیک رو کنه و ...

اتفاقا سعید جان شما از اون دسته از دوستانی هستی که به شخصه پست هایی رو که می نویسی دنبال می کنم...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...