رفتن به مطلب

کمک برای افزایش حجم درایو هارد

mahdise7en
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

لطفا کمک کنید

می خوام درایو D که 65 تاست به 110 گیگ افزایش بدم این فضا رو از درایوE  که 64 گیگ هست میخوام بگیرم

البته برای یک روز این  کار رو لازم دارم و بعدش دوباره این فضا بر میگردونم به درایو E

درایو E رو فرمت کردم حالا باید چطوری این فضای رو که لازم دارم به درایو D بدم

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

درود

لطفا کمک کنید

می خوام درایو D که 65 تاست به 110 گیگ افزایش بدم این فضا رو از درایوE  که 64 گیگ هست میخوام بگیرم

البته برای یک روز این  کار رو لازم دارم و بعدش دوباره این فضا بر میگردونم به درایو E

خیلی ممنون

درود دوست عزیز نیازی به فرمت درایوت نبود میتونی از نرم افزار که تو ویندوز 8 هست استفاده کنی ولی کار باهاش یکم سخته اگه دنبال نرم افزار آسون کم حجم میگردی از Partition Assistant Pro 5.1 کار باهاش آسونه کار راه انداز هست امید وارم فیذ باشه

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز نیازی به فرمت درایوت نبود میتونی از نرم افزار که تو ویندوز 8 هست استفاده کنی ولی کار باهاش یکم سخته اگه دنبال نرم افزار آسون کم حجم میگردی از Partition Assistant Pro 5.1 کار باهاش آسونه کار راه انداز هست امید وارم فیذ باشه

درود دوست عزیز

ویندوزم 7 هست

تا حالا این کار رو نکردم اگر لینک  اموزش این کار رو دارید ممنون میشم

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

لطفا کمک کنید

خیلی ممنون

درود، به قسمت Disk Managment ویندوز مراجعه کرده و سپس روی درایوی که میخاین حجم ازش کم بشه رایت کلیک کرده وShrink Valume رو انتخاب کنید. سپس هر حجمی دوست داشتین بهش بدین و فضای ازاد شده رو به درایو بعدی Expand کنید.

دقت کنید بااین روش فقط میشه از درایوقبلی  به درایو بعدی که مثلا d باشه اضافه کرد.

لینک به دیدگاه

درود، به قسمت Disk Managment ویندوز مراجعه کرده و سپس روی درایوی که میخاین حجم ازش کم بشه رایت کلیک کرده وShrink Valume رو انتخاب کنید. سپس هر حجمی دوست داشتین بهش بدین و فضای ازاد شده رو به درایو بعدی Expand کنید.

دقت کنید بااین روش فقط میشه از درایوقبلی  به درایو بعدی که مثلا d باشه اضافه کرد.

درود دوست عزیز یعنی نمیتونم از درایو E به درایو D بدم

ببخشید مثبتام تموم شده نمیتونم مثبت بدم.

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز یعنی نمیتونم از درایو E به درایو D بدم

ببخشید مثبتام تموم شده نمیتونم مثبت بدم.

دروضعیت فعلی خیر ولی با نرم افزار پارتیشن مجیک میشه. توصیه میکنم قبل از انجام کار از داده هاتون بکاپ بگیرید.

خواهش میکنم.مگه مثبت دادنم محدودیت داره؟! :D

لینک به دیدگاه

دروضعیت فعلی خیر ولی با نرم افزار پارتیشن مجیک میشه. توصیه میکنم قبل از انجام کار از داده هاتون بکاپ بگیرید.

خواهش میکنم.مگه مثبت دادنم محدودیت داره؟! :D

خوب پس می تونم درایو E رو بهش فضا بدم از درایو D به E میدم

اره محدودیت زمانی داره هر 24 ساعت فقط چند تا مثبت میشه داد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب پس می تونم درایو E رو بهش فضا بدم از درایو D به E میدم

اره محدودیت زمانی داره هر 24 ساعت فقط چند تا مثبت میشه داد

بله میتونی....

لینک به دیدگاه

بله میتونی....

خیلی ممنون بعدا مثبت میدم فعلا اجازه ندارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

فقط حجم دو درایو کنار هم رو میتونی به همدیگه بدی مثلا درایو B رو نمیتونی به D بدی

البته میشه ولی در چند مرحله صورت میگیره که اگه حجم اطلعات زیاد باشه برای این جابجایی خیلی زمان میبره

یه برنامه پارتیشن بندی نصب کن

گزینه move/resize  رو انتخاب کن

post-12892-0-87866800-1429863502_thumb.jpg

بعد از تایید و ok زدن عملیات شروع میشه و یه فضای خالی بدست میاد

در مرحله بعد باید گزینه merge رو انتخاب کنی  و درایو مورد نظر رو بچسبونی به فضای بدست امده

اگه مایلی از طریق تیم ویور برات انجام بدم یاد بگیری

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

سلام  :)

میتونید از نرم افزار AOMEI Partition Assistant Pro Edition 5.2 هم استفاده کنید که کار باهاش بسیار راحته.

اسکرین شات از فضای کلی نرم افزار براتون گذاشتم.

از منوی سمت چپ می تونید کاری رو که مد نظر دارید انتخاب کنید و از آخر روی APPLY که با پیکام قرمز مشخص کردم کلیک میکنید و دستور مورد نظرتون انجام میشه.

post-15790-0-77579800-1429864804_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

تشکر فراوان از دوست گلمون جناب MEHDI-GTX :D @};- @};- @};-

که مشکل بنده رو حل کردن

لینک به دیدگاه

سلام.داداش میتونی از نرم افزار acronis disk directore استفاده کنی.امیدوارم املاشو درست نوشته باشم.هم نسخه تحت ویندوز داره و هم دیسک بوت.کار باهاشم سخت نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...