رفتن به مطلب

خرید مادربرد am3 تا 200

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من میخوام یه مادربرد تا 200 تومن واسه x4 965 بخرم که از usb3 و sata 3 پشتیبانی کنه و همچنیین از ویندوز7

در ضمن یه چیپ جدید هم داشته باشه قیمتش هم بگید

پیشاپیش ممنون

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزيز مادربوردM4A89GTDPRO USB3 اين امكانات رو داره باچيپست جديد 890GX شاهكار ايسوس من خودم چند وقت پيش از ليون خريدم فكر كنم ديگه تموم شده باشه باقيمت 210 تومن

لینک به دیدگاه

مادربوردی که اژدها جان معرفی کردند عالیه. ولی یه چیزی

یه چیپستی اومده به نام 890FX

تفاوت 890GX با 890FX چیست ؟ در پاسخ باید گفت که این دو چیپست بسیار به یکدیگر شبیه هستند و فرق این دو در داشتن تراشه گرافیکی مجتمع است که 890GX از آن بهره می برد و در صورت استفاده از این چیپست ، نیازی به کارت گرافیکی خارجی نخواهید داشت . اما 890FX برای کارهای حرفه ای مناسب تر است.

اگر قصد استفاده از چیپست 890GX را دارید ، لازم است بدانید که تراشه گرافیکی مجتمع روی این چیپ از نوع ATI Radeon HD 4290 است و از دایرکت ایکس ۱.۱۰ پشتیبانی می کند. البته شتاب دهنده گرافیکی UVD 2 هم مورد پشتیبانی قرار گرفته است. البته معماری چیپست 890GX از نوع 55 نانومتری است . بنابراین تراشه گرافیکی قدرت بالایی نداشته و برای کارهای حرفه ای مناسب نیست.

منبع:پردیس گیم

لینک به دیدگاه

با سلام

اگر می خواهید sli کنید یا از کارتهای nvidia استفاده کنید فقط MSI NF980-G65 با آخرین چیپست NVIDIA

لینک به دیدگاه

سلام اساتيد گرامي

من هم مشكل دوستمان رو دارم

يه سيستم مي خوام براي كارهاي روزمره و عادي اما دنبال مادر برد و سي پي يو خوبي هستم

اما نمي دونم سي پي يو خوبي بردارم يا مادر برد خوبي

يا سي پي يو 965 بخرم نمي دونم برام زياده يا نه اما دلم مي خواد چيز خوبي بخرم

اگه ميشه بگيد مادربر خوب و گراني بخرم يا سي پي يو يا هر دو رو ارزون بخرم و دنبال زيادي نباشم

ميشه راهنمايي بكنيد.

ویرایش شده توسط ahmadmalaki
لینک به دیدگاه

سلام اساتيد گرامي

من هم مشكل دوستمان رو دارم

يه سيستم مي خوام براي كارهاي روزمره و عادي اما دنبال مادر برد و سي پي يو خوبي هستم

اما نمي دونم سي پي يو خوبي بردارم يا مادر برد خوبي

يا سي پي يو 965 بخرم نمي دونم برام زياده يا نه اما دلم مي خواد چيز خوبي بخرم

اگه ميشه بگيد مادربر خوب و گراني بخرم يا سي پي يو يا هر دو رو ارزون بخرم و دنبال زيادي نباشم

ميشه راهنمايي بكنيد.

درود

احمد جان در کل اگر هزینش رو دارید هر دو خوب بخرید اگر نه . همیشه CPU که میخواید بخرید انتخاب کنید و یه مادربورد که فقط ساپورتش کنه بخرید البته تا حدی با هم از نظر قدرت نزدیک باشن .

همیشه به اندازه مقدار هزینه و کاراییتون خرید کنید تا ضرر نکنید .

لینک به دیدگاه

آقاي حسيني از مشاوه‌ي شما متشكرم

من تا حدود 600 تومان هزينه مي كنم حالا كمي هم بيشتر مهم نيست

كار زيادي هم با سيستم انجام نمي دم

دوست دارم سي پي يو اي ام دي 965 ببندم

اول از همه اين مارك چند مدل تو بازار داره؟

در درجه‌ي دوم چه مادر بردي رو پيشضنهاد مي ديد ؟؟ اگه ميشه در چند قيمت مختلف بگيد

مثلا گيگا از 110 شروع بشه آيا انتخاب خوبيه يا برم سراغ مدل هايي بالاتر كه امكانات بيشتري داشته باشم

ا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...