رفتن به مطلب

سوال در مورد Win 8

Babak.Venom
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود خدمت اسانید...

یه سوال فنی دارم...به زودی میخوام مین عوض کنم و ویندوز دوباره نصب کنم...ویندوز 8 اصل دارم و تا الان تمام آپدیت هارو گرفتم که حجمش زیاده...حالا سوال اینجاست امکانش هست فقط از آپدیت ها Backup گرفت و روی ویندوزی که تازه نصب شده نصبشون کرد؟؟؟!!! یا باید دوباره پروسه وقت گیرو مخصوصا حجم گیرو تکرار کرد؟ :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز،آپدیت های ویندوز در مسیر زیر ذخیره می شوند:

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

که شما با یک کپی گرفتن از آنها و کپی در فلش و یا درایو دیگر پس از تعویض ویندوز این فایل هایی که کپی گرفته اید را در همین مسیر در ویندوز جدیدکپی می کنید و سپس به مسیر آپدیت ویندوز یعنی:

Control Panel\All Control Panel Items\Windows Update

رفته و با زدن دکمه Check for update ویندوز شما پس از آنکه یک چرخی در سرور ماکروسافت زد و دید که آپدیت ها دانلود شده اند اقدام به نصب آنها می کند.

به همین سادگی،در واقع شما کلاه سر ویندوز خود می گزارید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز،آپدیت های ویندوز در مسیر زیر ذخیره می شوند:

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

که شما با یک کپی گرفتن از آنها و کپی در فلش و یا درایو دیگر پس از تعویض ویندوز این فایل هایی که کپی گرفته اید را در همین مسیر در ویندوز جدیدکپی می کنید و سپس به مسیر آپدیت ویندوز یعنی:

Control Panel\All Control Panel Items\Windows Update

رفته و با زدن دکمه Check for update ویندوز شما پس از آنکه یک چرخی در سرور ماکروسافت زد و دید که آپدیت ها دانلود شده اند اقدام به نصب آنها می کند.

به همین سادگی،در واقع شما کلاه سر ویندوز خود می گزارید.

چه خوب!!اصلا فکر نمیکردم به این راحتی باشه :) تو نت یکم چرخیدم چیزی گیرم نیومد!!! آقا ممنون ازت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چه خوب!!اصلا فکر نمیکردم به این راحتی باشه :) تو نت یکم چرخیدم چیزی گیرم نیومد!!! آقا ممنون ازت

اره باو،دوباره دانلود کردن اپدیتها اولا وقتگیره ،ثانیا حال وحوصله میخاد که منو شما نداریم.  خواهش میشود... :D

لینک به دیدگاه

الان رفتم این مسیری که گفتی اینکه همش 46MB حجمشه!!!بیشتر از 2 یا 3 گیگ تا حالا آپدیت گرفتم!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...