رفتن به مطلب

TITANX بالاخره وارد شد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

چ بحث سنگین و پرحاشیه ای شده !
متاسفانه قیمت ها تو مملکتمون همینه که هس، بقول معروف آش کشک خالمونه :|  البته من نمیگم مقصر دولته ، کلا تو مملکت ما عوامل دس ب دس هم دادن تا همچین وضعیتی رو متحمل بشیم
اینکه 4 5 سال پیش قیمت ها پایین تر بود و اینا هم دلیل نمیشه، همون 4 5 سال پیش درآمد هم کم بود، 5 سال پیش قیمت ی کارت 200 دلاری حدود 300 350 تومن بود و حقوق کارگر ب مثال روزی 5 تومن، الان همون کارت 200 دلاری  800 900 تومنه و حقوق کارگر 15 20 تومن ( اعداد و ارقام مثال بود ) 
درکل این وضعیت قیمت هارو فک نکنم بشه انداخت گردن فروشنده! تو ایران گردش جنس زیاده، شما تصور کن تو کشورای خارجی، ی قطعه از کارخونه خارج میشه و بدست شرکتی مث newegg میرسه و مستقیما بفروش میره اینجا نهایتا ی سود 10 15 درصدی میرسه ب دلال
ولی در ایران :D 
ب نام خدا 
از کارخونه خارج میشه - یکی وارد میکنه و میکشه رو قیمت - 95درصد گمرک میخوره - میوفته دست ی دلال کله گنده یکمم اون میکشه روش - پخش میشه مغازه ها و ی درصدی هم اون میاد روش!!!!!!! ( دست های پشت پرده بماند! ) 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

nvidia-geforce-gtx-titan-sli-4-way.jpg

عکس برای قشنگی  گرفتن  از این عکس ها زیاده توی نت -تازه کشف کردید - ؟

لینک به دیدگاه

رایان .ص.ب قیمت فضایی 7640000 تومان برای مدل زوتاک گذاشته و گیگابایت 7780000 تومان قیمت خورده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدا خودت این مملکت و نجات بده

ویرایش شده توسط fiscker
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی از فامیلامون مدرسه میره اونجا میگه تعداد سیاه پوست ها از تعداد سفید ها  بیشتره  =)) معلماشونم بیشترشون سیاه هستند یعنی کلا تعداد افراد مهاجر به امریکا خیلی زیاده 

ولی من هیچوقت برای زندگی امریکا نمیرم جنایت اونجا خیلی بیشتره ! تو خیابون داری راه میری میان میکشنت 

کانادا آقا. فقط کانادا.

مهاجر زیاد = احساس غربت نمیکنی، آمریکای شمالی = ساپرت سخت افزاری فول، امنیت = در خونه ها باز قفل نمیکنن؛ چی میخواین دیگه؟

گرامی بنده گفتم که این کارت برای کاربر خونگی نیست  دقت کنید به متن بنده - مسلمه این کارت باید کنار کوادرو باشه برای  ایستگاه کاری -ولی وقتی در باره استفاده در خونه ازش صحبت میشه بنده اشاره کردم دو عدد از اون کارتها در SLI در بازی ها لااقل  برنده هستند ولی ممکنه در خیلی دیگه از زمینه ها مثل پردازش های سنگین تر شکست بخورن از این کارت -من متوجه متنتون نمیشم sli تایتان ؟دوست من این کارت طراحی شده که دیگه کسی sli استفاده نکنه- معلومه  باید 12 تا ببنده - قیمت رو نگاه کن هر تایتان x  برابر با 3 تا 4 عدد از بهترین برندهای gtx970 قیمتشه - اصلا از لحاظ قیمتی  قابل مقایسه نیست و همون پیروزی رو مهم میکنه-

دو. عدد تایتان ایکس sli ??کسی قراره بره کره ماه؟آپولو 21 اجرا میخواد بشه؟ بما هم بگید بدونیم

آقا رضا نا امید شدم. از خودم. مگه آرزو بر جوانان عیبه؟ شما برو 10 تا 970 SLI کن ببینم میتونی 12K سراند بازی رو ران (حتی اجرا) کنی؟ تاحالا به فریم 144 عدد در ثانیه رسیدین و با 60 مقایسش کردین؟ تاحالا AA رو تو نمایشگر 50 اینچ به حداکثر رسوندین؟ بله هیچ کدوم از اینکارارو منم نکردم اما هممون میدونمی که 4 گیگ برای 1080 ممکنه کافی باشه، اما امثالی که اسم بردم خیر؛ اصن شما راس میگی 4K و آینده نگیری بره به جلو بوق بزنه.

اونایی که تایتان اولی 2688 رو تو ایران خریدن چنس سال پیش آینده خودشون هم خریدن بعد از گذشت 3 سال یک بازی اومده که به صورت غیر متعارف تازه تونسته 6 گیگ رو پُرکنه (COD AW). اون موقع هم بودن کسایی که گفتن 6 گیگ 1000 چوق زیاده. به نظرت این افراد خودشونو جلو انداختن یا ... اونایی که 680 خریدن گفتن SLI میکنیم عناوین جدیدو خواهیم گرفت ... 780 اومد. گفتن 780 گرفتیم عناوین جدید اومد با SLI به زانو در میان ... 980 اومد. گفتن این دیگه مدل آینده نگره با DX12 و میدونم که نیست. حالا اونایی که مثل من (قدیم من که دوتا 560Ti داشتم) به فکر 670 و 770 و دوتا 970 اینا هستن ببین کجان.

بله تا وقتی که من و شما کاربرارو به 3.5 گیگ راضی کنیم هیچ وارد کننده ای به TITAN X فکر نمیکنه. بعد میگیم چرا قیمت فلان سایت بالاست. کمی واقع بین باشیم ببینیم دنیا کجاست؟

لینک به دیدگاه

رایان .ص.ب قیمت فضایی 7640000 تومان برای مدل زوتاک گذاشته و گیگابایت 7780000 تومان قیمت خورده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدا خودت این مملکت و نجات بده

مهندس ...

اون titan x نیست titan z ه ... =))  =))

من خنگ هم رفتم نظر گذاشتم و اعتراض کردم بعد دیدم بالاش نوشته titan z .  :crying:  :crying:

یعنی یه جوری ضایع شدم که الان حاظرم خودمو تو جوب کوچمون غرق کنم ...

ویرایش شده توسط محمدرضا نظری
لینک به دیدگاه

عکس برای قشنگی  گرفتن  از این عکس ها زیاده توی نت -تازه کشف کردید - ؟

+1

لینک به دیدگاه

مهندس ...

من خنگ هم رفتم نظر گذاشتم و اعتراض کردم بعد دیدم بالاش نوشته titan z .  :crying:  :crying:

شرمنده 12 gb  و توجه کردم و تایتان عدد و دیدم اصن مخم سوت کشید توجه نکردم به اونا  =))  :laughing:  :D

لینک به دیدگاه

تو اینترنت اسم صاحب سایت رو بزنید ببینید چه داستان هایی اتفاق افتاده !

دوست عزیز مسئله اینه که شما نباید در مورد کسی که واقعا باهاش برخورد نداشتین اینجوری صحبت کنید حالا هرکی میخواد باشه

من از ایشون خرید داشتم و قیمتش هم از همه سایتها ارزون تر هست نمیدونم چی باعث شده اینجوری فکر کنید

بعضی از تایپک ها اینقدر بیخودیه که دیگه چیزی نمیشه گفت

آقا هرکی داره میخره هرکی نداره دیگه چرا الکی بحثش رو بکونه

ول کنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز مسئله اینه که شما نباید در مورد کسی که واقعا باهاش برخورد نداشتین اینجوری صحبت کنید حالا هرکی میخواد باشه

من از ایشون خرید داشتم و قیمتش هم از همه سایتها ارزون تر هست نمیدونم چی باعث شده اینجوری فکر کنید

بعضی از تایپک ها اینقدر بیخودیه که دیگه چیزی نمیشه گفت

آقا هرکی داره میخره هرکی نداره دیگه چرا الکی بحثش رو بکونه

ول کنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید

درسته حق با شماست 

لینک به دیدگاه

مهندس ...

محمد رضا تو چی میگی دیگه آخه ... تو که آرس 3 گرفتی بسته دیگه .. :D   راستی این سری ایکسش اینقدر بهت میااااد ...آرس تو بده من برو ازینا بخر ... =)) =)) =)) =))

آدم مگه مرض داره خب 2 تومن دیگه میزاری روش آرس 3 میخری دیگه ... *dry# *dry# *dry# 4.700 :-j :-j :-j :-j

لینک به دیدگاه

محمد رضا تو چی میگی دیگه آخه ... تو که آرس 3 گرفتی بسته دیگه .. :D   راستی این سری ایکسش اینقدر بهت میااااد ...آرس تو بده من برو ازینا بخر ... =)) =)) =)) =))

آدم مگه مرض داره خب 2 تومن دیگه میزاری روش آرس 3 میخری دیگه ... *dry# *dry# *dry# 4.700 :-j :-j :-j 

به به اقا مهدی عزیز . مهدی تو هنوز زنده ای ... چیزه ... نه ... چی میگن ... خوبی شما  :lol:

چه خبره بابا توهم یه تومن هم بزاره رو این پول میتونه بخره ...

بفرما اقا مهدی واسه شما :cool:

post-15678-0-00494800-1429988276_thumb.jpgpost-15678-0-03255100-1429988330_thumb.jpgpost-15678-0-89921700-1429988804_thumb.jpg

ویرایش شده توسط محمدرضا نظری
لینک به دیدگاه

یکی تو سایت فیلم Gta 5 رو گذاشته بود یکی زیرش کامنت گذاشته بود من با titan x 50 تا 70 فریم میگیرم تو gta فقط هم fxaa روشن. بدون msaa

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بنده خدا ناراحت شد :  :(

متاسفانه امروز مشاهده شده در فروم .... تعدادی از دوستان شروع کردن به تخریب کار بنده به دلیل قیمت بالای گرافیک تایتان ایکس اکر مشکلی با قیمت دارید میتونید صبر کنید کالا پاش به ایران باز بشه بعد ببینید... اگر شخصی مثل من نبود قیمت شکنی کنه مطمعن باشید خیلی از قطعات به قیمت خیلی بالاتر از بازار تهیه میکردید در مورد گارانتی تضمین میکنم از تمام شرکت های که داخل ایران فعالیت دارن کار ما قویتر هست حتی بزرگترین شرکتی که یه محصول انحصاری وارد میکنه پس لطفا وقتی اطلاعی ندارید نیازی نیست طبق تخیلات شخصی در مورد دیگران قضاوت کنید که البته همه این کاربرا هم بازاری هستن ما کالای شما رو در همین ایران بعد از اتمام پروسه تعویض میکنیم هیچ کالایی توسط ما تعمیر نمیشه و این مورد تضمین میکنم متاسفانه سر گرافیک سری 970 و 980 همین برنامه بود اخر هم کارتا به بازار داخلی رسید و با کمال ناباوری قیمت بازار 300 هزار تومن از قیمت ما بالاتر بود ( دوستان یادشون باشه ما 970 جی 1 روز اول بین 1550 تا 1.600 میفروختیم ولی قیمت بازار حدود 1850 تا 1.900 تومن بود , ما 960 لیست کردیم بازم دوستان کم لطفی کردن گفتن گرون میفروشید اخر اومد تو بازار حدود 100 هزار تومن بالاتر بود ) الان همون کارت 200 هزار تومن زیر بازار میفروشیم ولی بازم افرادی چشمای خودشون رو حقیقت بستن و فقط دنبال بهونه ای هستن برای تخریب دیگران برای خودم متاسفم که ایرانی هستم و هر روز شاهد رفتار های قدر نشناسانه تعدادی از دوستان باشم بار ها پیش اومده ما کالایی برای فروش فوری داشتیم و به خریدار گفتیم فعلا دست نگه دارید نخرید .... بار ها شده کالایی تازه وارد بازار شده به دوستان گفتم فعلا نخرید قیمت افت میکنه ..... بار ها شده کالایی اون کیفیت در برابر پرداخت مبلغ کاربر نداشته گفتم این مدل مناسب نیست جایگزین کنید با اینکه همون کالا بنده فروش فوری موجود داشتم و بار ها شده کاربر درخواست کالایی داشته که براش سفارشی بیارم به دلیل کمبود مبلغ ما قبول کردیم از جیب هزینه کنیم براش بیاریم و اخر همون کاربر هم از ما شاکی شد و بدون اینکه ما در جریان باشیم برامون تاپیک شکایت زد.... , واقعا متاسفم...

لینک مطلب :

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B6%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-www-pcmaxhw-com.515063/page-174

ویرایش شده توسط Uranium
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بنده خدا ناراحت شد :  :(

متاسفانه امروز مشاهده شده در فروم .... تعدادی از دوستان شروع کردن به تخریب کار بنده به دلیل قیمت بالای گرافیک تایتان ایکس اکر مشکلی با قیمت دارید میتونید صبر کنید کالا پاش به ایران باز بشه بعد ببینید... اگر شخصی مثل من نبود قیمت شکنی کنه مطمعن باشید خیلی از قطعات به قیمت خیلی بالاتر از بازار تهیه میکردید در مورد گارانتی تضمین میکنم از تمام شرکت های که داخل ایران فعالیت دارن کار ما قویتر هست حتی بزرگترین شرکتی که یه محصول انحصاری وارد میکنه پس لطفا وقتی اطلاعی ندارید نیازی نیست طبق تخیلات شخصی در مورد دیگران قضاوت کنید که البته همه این کاربرا هم بازاری هستن ما کالای شما رو در همین ایران بعد از اتمام پروسه تعویض میکنیم هیچ کالایی توسط ما تعمیر نمیشه و این مورد تضمین میکنم متاسفانه سر گرافیک سری 970 و 980 همین برنامه بود اخر هم کارتا به بازار داخلی رسید و با کمال ناباوری قیمت بازار 300 هزار تومن از قیمت ما بالاتر بود ( دوستان یادشون باشه ما 970 جی 1 روز اول بین 1550 تا 1.600 میفروختیم ولی قیمت بازار حدود 1850 تا 1.900 تومن بود , ما 960 لیست کردیم بازم دوستان کم لطفی کردن گفتن گرون میفروشید اخر اومد تو بازار حدود 100 هزار تومن بالاتر بود ) الان همون کارت 200 هزار تومن زیر بازار میفروشیم ولی بازم افرادی چشمای خودشون رو حقیقت بستن و فقط دنبال بهونه ای هستن برای تخریب دیگران برای خودم متاسفم که ایرانی هستم و هر روز شاهد رفتار های قدر نشناسانه تعدادی از دوستان باشم بار ها پیش اومده ما کالایی برای فروش فوری داشتیم و به خریدار گفتیم فعلا دست نگه دارید نخرید .... بار ها شده کالایی تازه وارد بازار شده به دوستان گفتم فعلا نخرید قیمت افت میکنه ..... بار ها شده کالایی اون کیفیت در برابر پرداخت مبلغ کاربر نداشته گفتم این مدل مناسب نیست جایگزین کنید با اینکه همون کالا بنده فروش فوری موجود داشتم و بار ها شده کاربر درخواست کالایی داشته که براش سفارشی بیارم به دلیل کمبود مبلغ ما قبول کردیم از جیب هزینه کنیم براش بیاریم و اخر همون کاربر هم از ما شاکی شد و بدون اینکه ما در جریان باشیم برامون تاپیک شکایت زد.... , واقعا متاسفم...

لینک مطلب :

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B6%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-www-pcmaxhw-com.515063/page-174

حق داره آقا.

منم بودم ناراحت میشدم. یه لحظه فکر کنیم ایشون داره سود کلا میبره اصن. اگه کارشون سادس، گمرک نمیدن و ... چرا مثل ایشون رو زیاد نمیبینیم؟ فکر میکنین...خدایی به دردسرش نمی ارزه که نمیرن دنبالش.

اونایی که میان میگن من بودم liquid ultra میاوردم 50 تومان میدادم، چطور وقتی تاپیک میزنن جمع شیم دسته جمعی بخریم عقب میکشن؟

من از اونا میپرسم اگه خودتون همچین توانایی داشتین واقعا تضمین میکنین که با قیمت خیلی پایین تر بدین؟ چرا؟

فرض بگیریم تایتان ایکس با دلـ×ـاری 3 تومان در میاد 3 ملیون. به یک شرط ... شما کارت رو از دست خود nVIDIA جلو در کارخونش تحویل بگیرید. کاری که آقای عاشوری کرده به اشتراک گذاری بازار امارات با بازار ما هست و با این کارش خلاء های بازار مارو پُر کرده. این کار خیلی مهمه.

ایشون میره مغازه طرف میگه فلا جنس رو داری؟ پس تهیه محصولات هم باز از دست دلال هست که میخواد تا میتونه از این هموطن ما سود ببره، دلش براش سوخته؟ اون دلاله هم جنسشو با گمرک یا مسائل دیگه تهیه کرده. مثل مشکلاتی که وارد کننده های ما و فروشندگان ما باهاش دست و پنجه نرم میکنن.

پس هر کاری سختی کار خودشو داره. هرچقدر بیایم حساب کنیم که چقدر میشه رقم مثلا همین تایتان اکس رو به 3 ملیون برسونیم میبینیم نمیشه. اصن گمرک نده، تلفن نکنه موجودی بپرسته پوله تلفن نده، پول سایت رانداختن نده تو سایتش قیمتارو به ما اعلام کنه، کلا اکیپ فرودگاه و بندرم پسر داییش باشن، تایتان ها هم تو دبی بقل دست فرودگاه تولید بشن کرایه حمل و نقلش از اون ور دنیا حساب نشه و ... باز خودشم سود نبره که دیگه از کجا نون بخوره؟ انصاف چیز خوبه خدایی.

بعدشم مگه چند تا تایتان ایکس فروخته خواهد شد که مثلا 100 تا بیاره رو هر کدوم 100 هزار تومان فقط برای خودش سود داشته باشه. بعد از چند سال که انبارش خال میشه و همه کارتا فروخته میشن میبینه 10 ملیون برای خودش مونده. خب پول کرایه و رفت آمدو اینارو بزار بانک که بعد از چند سال خیلی بیشتر از 10 ملیون سود برده.

این جمله رو از خود شخص آقای سعید حسینی شنیدم که با مشتری نما هایی که با جو آشنا نیستن وحضوری بهشون مراجعه میکنن و هنوز قیمت اعلام نکرده میخوان زیر قیمت بزنن (چونه زدن منظورم نیست، بی دلیل تو سر مال زدنه) در کمال خونسردی و محبت بر میگرده میگه :

« کت شلوار نیست دوست عزیز! تو این ولیعصر کلی بوتیک هست. کلا تعداد کت شلواری که فروشندش تو روز بفروشه دوتا بیشتر نمیشه. پس باید سود تُپُل ببره روی اون دوتا. اما ما با فروختن قطعات با سود کم اما با تعداد زیاد در روز که حساب میکنیم می بینیم آخر ساعت مفید سود کردیم.» خدایی منو شما شهرستانیم یه دورنمایی از فروشنده داریم، کرای این پاساژا مورو به تن آدم سیخ میکنه سال 89 بود گمونم بازار رضا شخصی گفت 9 ملیون کرایه میدم یا یه همچین رقمی.

حالا ضرر کارم حساب کنید چه جنس هایی که مجموعه لیون باید بفرستن گارانتی ... خدا سره شاهده مرصاد و مهران دو تا از پرسونل زبردست لیون هستن همش میرنو میان جنس دستشونه که یا باید تیپاکس بشه یا برای لیون فرستاده شده تا بره گارانتی یا از گارانتی داره میاد. پاسخ گویی ها بماند کرایه ها بماند، این جورمسائل واقعا از جون آدم مایه میبره. قدر این دوستان رو بدونید.

آقای عاشور هم باز به نوعی با این مسائل درگیرن. جنس تو بندر گیر میکنه، مشتری وسط کار سفارش کنسل میکنه، تازه گارانتی که مجانی جنس تعویض میکنه پشت صحنش کل خرج رو دست گیرنده و تحویل دهنده (شخص آقای عاشوری) میزاره.

به نظر شما یه همچین اشخاصی رو گنج نشستن؟ خیر. رو گنجه نشسته ها پشت مازراتین.

محفوظ باشید. @};-

لینک به دیدگاه

حق داره آقا.

منم بودم ناراحت میشدم. یه لحظه فکر کنیم ایشون داره سود کلا میبره اصن. اگه کارشون سادس، گمرک نمیدن و ... چرا مثل ایشون رو زیاد نمیبینیم؟ فکر میکنین...خدایی به دردسرش نمی ارزه که نمیرن دنبالش.

اونایی که میان میگن من بودم liquid ultra میاوردم 50 تومان میدادم، چطور وقتی تاپیک میزنن جمع شیم دسته جمعی بخریم عقب میکشن؟

من از اونا میپرسم اگه خودتون همچین توانایی داشتین واقعا تضمین میکنین که با قیمت خیلی پایین تر بدین؟ چرا؟

فرض بگیریم تایتان ایکس با دلـ×ـاری 3 تومان در میاد 3 ملیون. به یک شرط ... شما کارت رو از دست خود nVIDIA جلو در کارخونش تحویل بگیرید. کاری که آقای عاشوری کرده به اشتراک گذاری بازار امارات با بازار ما هست و با این کارش خلاء های بازار مارو پُر کرده. این کار خیلی مهمه.

ایشون میره مغازه طرف میگه فلا جنس رو داری؟ پس تهیه محصولات هم باز از دست دلال هست که میخواد تا میتونه از این هموطن ما سود ببره، دلش براش سوخته؟ اون دلاله هم جنسشو با گمرک یا مسائل دیگه تهیه کرده. مثل مشکلاتی که وارد کننده های ما و فروشندگان ما باهاش دست و پنجه نرم میکنن.

پس هر کاری سختی کار خودشو داره. هرچقدر بیایم حساب کنیم که چقدر میشه رقم مثلا همین تایتان اکس رو به 3 ملیون برسونیم میبینیم نمیشه. اصن گمرک نده، تلفن نکنه موجودی بپرسته پوله تلفن نده، پول سایت رانداختن نده تو سایتش قیمتارو به ما اعلام کنه، کلا اکیپ فرودگاه و بندرم پسر داییش باشن، تایتان ها هم تو دبی بقل دست فرودگاه تولید بشن کرایه حمل و نقلش از اون ور دنیا حساب نشه و ... باز خودشم سود نبره که دیگه از کجا نون بخوره؟ انصاف چیز خوبه خدایی.

بعدشم مگه چند تا تایتان ایکس فروخته خواهد شد که مثلا 100 تا بیاره رو هر کدوم 100 هزار تومان فقط برای خودش سود داشته باشه. بعد از چند سال که انبارش خال میشه و همه کارتا فروخته میشن میبینه 10 ملیون برای خودش مونده. خب پول کرایه و رفت آمدو اینارو بزار بانک که بعد از چند سال خیلی بیشتر از 10 ملیون سود برده.

این جمله رو از خود شخص آقای سعید حسینی شنیدم که با مشتری نما هایی که با جو آشنا نیستن وحضوری بهشون مراجعه میکنن و هنوز قیمت اعلام نکرده میخوان زیر قیمت بزنن (چونه زدن منظورم نیست، بی دلیل تو سر مال زدنه) در کمال خونسردی و محبت بر میگرده میگه :

« کت شلوار نیست دوست عزیز! تو این ولیعصر کلی بوتیک هست. کلا تعداد کت شلواری که فروشندش تو روز بفروشه دوتا بیشتر نمیشه. پس باید سود تُپُل ببره روی اون دوتا. اما ما با فروختن قطعات با سود کم اما با تعداد زیاد در روز که حساب میکنیم می بینیم آخر ساعت مفید سود کردیم.» خدایی منو شما شهرستانیم یه دورنمایی از فروشنده داریم، کرای این پاساژا مورو به تن آدم سیخ میکنه سال 89 بود گمونم بازار رضا شخصی گفت 9 ملیون کرایه میدم یا یه همچین رقمی.

حالا ضرر کارم حساب کنید چه جنس هایی که مجموعه لیون باید بفرستن گارانتی ... خدا سره شاهده مرصاد و مهران دو تا از پرسونل زبردست لیون هستن همش میرنو میان جنس دستشونه که یا باید تیپاکس بشه یا برای لیون فرستاده شده تا بره گارانتی یا از گارانتی داره میاد. پاسخ گویی ها بماند کرایه ها بماند، این جورمسائل واقعا از جون آدم مایه میبره. قدر این دوستان رو بدونید.

آقای عاشور هم باز به نوعی با این مسائل درگیرن. جنس تو بندر گیر میکنه، مشتری وسط کار سفارش کنسل میکنه، تازه گارانتی که مجانی جنس تعویض میکنه پشت صحنش کل خرج رو دست گیرنده و تحویل دهنده (شخص آقای عاشوری) میزاره.

محفوظ باشید. @};-

ویرایش کنم گاهی باید فکر کرد / همه چی رو به پایان هست اینم بیخیال  :D

موفق باشید

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

دولت بزرگترین گرون فروش هست 

قانونی وارد بشه 

همون اول تا وارد خاک ایران بشه عوارض و مالیات و گمرک میگیرن باز کسی که میخواد بارش بزنه تا تهران یا جای دیگه ببره همین عوارض و مالیات و کوفت رو میده

میرسه دکان دار باز همین عوارض و مالیات و اجاره و مالیات ارزش افزوده رو باید بده 

دیگه چی میخوای واسته بیاد به قیمت کالیفرنیا بهت بدن .دستش درد نکنه قیمتش هم خوبه هر وقت گمرک و عوارض و مالیات رو برداشتند این فروشنده هم به قیمت 3.5 بهتون کارت میده  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درسته کار خیلی سختی هست 

حق هم دارند انقدر مالیات و ... دیگه از این کمتر نمیشه قیمت رو اورد پایین  @};-  @};-

ویرایش شده توسط Extreme Plus
لینک به دیدگاه

حق داره آقا.

محفوظ باشید. @};-

کاملا موافقم

دولت بزرگترین گرون فروش هست 

قانونی وارد بشه 

همون اول تا وارد خاک ایران بشه عوارض و مالیات و گمرک میگیرن باز کسی که میخواد بارش بزنه تا تهران یا جای دیگه ببره همین عوارض و مالیات و کوفت رو میده

میرسه دکان دار باز همین عوارض و مالیات و اجاره و مالیات ارزش افزوده رو باید بده 

دیگه چی میخوای واسته بیاد به قیمت کالیفرنیا بهت بدن .دستش درد نکنه قیمتش هم خوبه هر وقت گمرک و عوارض و مالیات رو برداشتند این فروشنده هم به قیمت 3.5 بهتون کارت میده

اساسنامه ی لیون رو بخوانید و پستتون را ویرایش کنید

ارسال هرگونه مطلب در باره ی سیاست و دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران ممنوع است.

لینک به دیدگاه

حق داره آقا.

محفوظ باشید. @};-

تشکر بلاخره یکی پیدا شد یه حرف قشنگ و از همه مهمتر منطققققققققققققققققققی بزنه 

ویرایش شده توسط BELOTI_69
لینک به دیدگاه

بنظر من وارد کردن TITAN X با تعداد بالا توسط لیون زیاد مناسب نباشه

بهتره بیشتر تمرکز روی 980TI قرار بدیم که بزودی منتشر میشه هم قدرت بیشتری داره و هم قیمت بسیار کمتری

لینک به دیدگاه

من قبلا گفته بودم، از اونجایی که به شدت از شرکتهای گارانتی کننده متنفرم و زورم میاد بهشون پول مفت بدم و بعدش اگر کارم گیر افتاد التماسشون کنم، سعی میکنم از جای مطمئن جنس بدون گارانتی بگیرم! آقای آشوری عزیز هم قیمتاش خیلی بصرفه تر هست برای کسی که میتونه یه مقداری ریسک کنه.

http://rayansaba.com/index.php?productID=7781

http://pcmaxhw.com/index.php?route=product/product&product_id=380

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من قبلا گفته بودم، از اونجایی که به شدت از شرکتهای گارانتی کننده متنفرم و زورم میاد بهشون پول مفت بدم و بعدش اگر کارم گیر افتاد التماسشون کنم، سعی میکنم از جای مطمئن جنس بدون گارانتی بگیرم! آقای آشوری عزیز هم قیمتاش خیلی بصرفه تر هست برای کسی که میتونه یه مقداری ریسک کنه.

http://rayansaba.com/index.php?productID=7781

http://pcmaxhw.com/index.php?route=product/product&product_id=380

ایولا خیلی مناسبه قیمتش... فکر نمی کردم زیر 5 تومن جایی گیر بیاد این کارت...  :big hug: بهترین کارت حال حاضر  :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...