رفتن به مطلب

آنلاین بازی کردن mortal kombat x

majiid
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی من سی دی کی بازی رو تهیه کردم اما وقتی وارد استیم میشم استیم نمیتونه دیتا رو شناسایی کنه و شروع به دانلود میکنه....شنیدم تا یه هفته دیگه استیم میخواد این طریقه نصب رو برداره..کسی همچین مشکلی داشته؟ @};-  @};-

لینک به دیدگاه

یک زره دانلود کن بعد ایست بزن

بعد برو تو پوشه استیم، پوشه رسمی بازی رو بساز که استیم میشناسه، دیتا رو کپی کن، بعد بزن ادامه، میبینی 100% میشه و تمام،

لینک به دیدگاه

یک زره دانلود کن بعد ایست بزن

بعد برو تو پوشه استیم، پوشه رسمی بازی رو بساز که استیم میشناسه، دیتا رو کپی کن، بعد بزن ادامه، میبینی 100% میشه و تمام،

توی دانلودینگ فایل میسازه به هیچ عنوان هم مسیرو تغییر نمیده هر راهی رو امتحان کردم

لینک به دیدگاه

کرک شده از یه نفرم که اصلش رو داشت پرسیدم گفت فایده نداره!!!میخوام بدونم کسی مشکل رو بر طرف کرده؟

لینک به دیدگاه

نسخه رلود هست..... سایت معتبره(فایل نیکو) ...با آپدیتها و dlc ها 37.6..

لینک به دیدگاه

سی دی کی از کجا خریرید 

لینک برام پ.خ کن 

ویرایش شده توسط hk1377
لینک به دیدگاه

داداش کد شما نسخه معمولی یعنی dlc ها رو شامل نمیشه شاید به خاطر همینه استیم با اون کد بازی نمیشناسه واین که الان شما کرک ریلود زدید که خودش دسرسی به استیم میبنده بنابراین بهتره بازی از اول نسب کنی و کرک کپی نکنی 

مثبت یادن نره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...