رفتن به مطلب

i3 4130 gtx 970 vs i7 4790 gtx 670

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان لطفا بگید کدوم ترکیب واسه بازی مناسب تره؟

لینک به دیدگاه

دوستان لطفا بگید کدوم ترکیب واسه بازی مناسب تره؟

پردازنده i3 4160 با کارت 970 تقریبا 100 فریم میگیره

https://www.youtube.com/watch?v=nCMQueKiFrA

فک نکنم 4130 هم بخواد مشکلی ایجاد کنه.

درضمن خریدن یک پردازنده دست دو بهتر از خریدن کارت گرافیک دست دو بهتر در آینده ارزون تر در میاد(برای 4790+670).

پس پیشنهاد من:

4130+970

ویرایش شده توسط Oblivion
لینک به دیدگاه

سلام . من 4790 و 970 رو تست کردم خیلی  عالی توی همه گیم ها! ^_^ 4790 و 970 هر دو خنک و قدرتمند هستند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مطمئنا صرفا برای گیم و مخصوصا با آمدن DX12 که نقش CPU به عنوان گلوگاه رو خیلی کمتر میکنه ترکیب  (گرافیک قوی و CPU متوسط)  بهتر از (ترکیب CPU قوی و گرافیک متوسط ) عمل خواهد کرد. بنابر این گزینه 970 و 4130 مناسب تره.

لینک به دیدگاه

پردازنده i3 4160 با کارت 970 تقریبا 100 فریم میگیره

https://www.youtube.com/watch?v=nCMQueKiFrA

فک نکنم 4130 هم بخواد مشکلی ایجاد کنه.

درضمن خریدن یک پردازنده دست دو بهتر از خریدن کارت گرافیک دست دو بهتر در آینده ارزون تر در میاد(برای 4790+670).

پس پیشنهاد من:

4130+970

ممنون از نظرت دوست عزیز :)
لینک به دیدگاه

مطمئنا صرفا برای گیم و مخصوصا با آمدن DX12 که نقش CPU به عنوان گلوگاه رو خیلی کمتر میکنه ترکیب  (گرافیک قوی و CPU متوسط)  بهتر از (ترکیب CPU قوی و گرافیک متوسط ) عمل خواهد کرد. بنابر این گزینه 970 و 4130 مناسب تره.

۴۷۹۰ یک سی پی یو قدرتمند و خنک هستش . برای یک سیستم فقط گرافیک کافی نیست. قطعا یک سی پی یو جدید تر و قدرتمند تر باعث میشه سیستم سری تر بشه.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4790-vs-Intel-Core-i3-4130

لینک به دیدگاه

مرسی از نظرت.ولی خب من گرافیک فعلی ام خوبه سی پی یو ام پایینه بازم گرافیک ارتقاء بدم فاصله شون بیشتر میشه رم و گرافیکم خیلی بالا میره ولی سی پی یو پایین اینطوری مشکل نداره؟

لینک به دیدگاه

۴۷۹۰ یک سی پی یو قدرتمند و خنک هستش . برای یک سیستم فقط گرافیک کافی نیست. قطعا یک سی پی یو جدید تر و قدرتمند تر باعث میشه سیستم سری تر بشه.http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4790-vs-Intel-Core-i3-4130

منم بیشتر موافق ارتقاء سی پی یو هستم از طرفی گرافیک 970 مشکل حافظه داره گرچه خیلی محسوس نیست ولی نظرمو واسه ارتقاء گرافیک کمتر میکنه

لینک به دیدگاه

داداش دایرکت ایکس ۱۲ بیاد خیلی قدرت کارتا بالا میره مخصوصا ۹۷۰ .با او سی پی یو ک شما میفرمایید فکر نکنم برای بازی های اینده مناسب باشه .کارت گرافیک جدید و قوی ! و سی پی یو ضعیف متچ در میاد !؟

لینک به دیدگاه

منم بیشتر موافق ارتقاء سی پی یو هستم از طرفی گرافیک 970 مشکل حافظه داره گرچه خیلی محسوس نیست ولی نظرمو واسه ارتقاء گرافیک کمتر میکنه

مشخصات سیستمتون رو بفرمایید

لینک به دیدگاه

داداش دایرکت ایکس ۱۲ بیاد خیلی قدرت کارتا بالا میره مخصوصا ۹۷۰ .با او سی پی یو ک شما میفرمایید فکر نکنم برای بازی های اینده مناسب باشه .کارت گرافیک جدید و قوی ! و سی پی یو ضعیف متچ در میاد !؟

خب منم میگم سی پی یو 4790 بگیرم بعدا سر فرصت گرافیک ارتقاء بدم
لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمتون رو بفرمایید

I3 4130 رم 8 گیگ گرافیک 670. پاور 600
لینک به دیدگاه

به نظرم 4130و970بهتر جواب بدن

ممنون از نظرت ببینم چی میشه
لینک به دیدگاه

مادربورد و باس رم هم بفرمایید . بله کم کم ارتقا بدین اول سی پی یو !

لینک به دیدگاه

مادربورد و باس رم هم بفرمایید . بله کم کم ارتقا بدین اول سی پی یو !

Asus h81 mc و رم 1333
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

۴۷۹۰ یک سی پی یو قدرتمند و خنک هستش . برای یک سیستم فقط گرافیک کافی نیست. قطعا یک سی پی یو جدید تر و قدرتمند تر باعث میشه سیستم سری تر بشه.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4790-vs-Intel-Core-i3-4130

دوست عزیز شما مثل این که سئوال استارتر رو خوب متوجه نشدید. بنده هم میدونم که 970 همراه با 4790 خیلی بهتر هستش. ولی ایشون این رو نپرسیده. ایشون پرسیده که بین دو حالت (4790 به همراه 670) و (4130 و 970) کدام برای گیم بهتره. و بنده هم جواب دادم که با توجه به دلایلی که عرض کردم فلان گزینه بهتر از دیگری هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قابلیت اصلی DX12 کم کردن نقش محدود کننده CPU در بازی هستش و دقیقا بر عکس صحبت شما رو انجام میده. و میتونه از یک کارت گرافیک قوی حتی با وجود CPU نسبتا ضعیف حد اکثر استفاده رو بکنه. در صورتی که در DX11 اینطوری نیست و نقش محدود کننده CPU خیلی بیشتره.

لینک به دیدگاه

بهترین کار اینه ک کم کم ارتقاع بدن . من متوجه شدم ولی راه سوم بهتره

اول سی پی یو ارتقاع بدن . بعد اگه مشکلات مالی نداشتن گرافیک . ۶۷۰ کارت کمی هم نیست

لینک به دیدگاه

خب منم میگم سی پی یو 4790 بگیرم بعدا سر فرصت گرافیک ارتقاء بدم

صفحه قبل گفتم دوباره میگم

خریدن گرافیک بهتر گرون در میاد

ولی یک i5 4460 دست دو تمیز اصلا قیمتی نداره

شما باید اول مسیر سخت رو طی کنی ...

درود

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما مثل این که سئوال استارتر رو خوب متوجه نشدید. بنده هم میدونم که 970 همراه با 4790 خیلی بهتر هستش. ولی ایشون این رو نپرسیده. ایشون پرسیده که بین دو حالت (4790 به همراه 670) و (4130 و 970) کدام برای گیم بهتره. و بنده هم جواب دادم که با توجه به دلایلی که عرض کردم فلان گزینه بهتر از دیگری هست.

من قصد کمک دو جانبه به دوستمون دارم . چرا ک سی پی یو خیلی کم قیمتش میاد .ولی گرافیک روز ب روز پاین تر میاد و جلوی خرج رو میگیره . یک سی پی یو ۴۷۹۰ برای سیستم لازم هستش

لینک به دیدگاه

قابلیت اصلی DX12 کم کردن نقش محدود کننده CPU در بازی هستش و دقیقا بر عکس صحبت شما رو انجام میده. و میتونه از یک کارت گرافیک قوی حتی با وجود CPU نسبتا ضعیف حد اکثر استفاده رو بکنه. در صورتی که در DX11 اینطوری نیست و نقش محدود کننده CPU خیلی بیشتره.

ممنون از نظرت خیلی دوست دارم بدونم فریم ریت این دو ترکیب چطوریه و dx12 چقدر افزایش میده
لینک به دیدگاه

حالا تا dx 12بیاد قیمت ۹۷۰ هم پایین میاد .الان dx11 هستش

پس سی پس یو نقش بیشتر خواهد داشت

لینک به دیدگاه

صفحه قبل گفتم دوباره میگم

خریدن گرافیک بهتر گرون در میاد

ولی یک i5 4460 دست دو تمیز اصلا قیمتی نداره

شما باید اول مسیر سخت رو طی کنی ...

درود

من میخوام حالا که میخوام ارتقاء بدم آخرین مدلو بگیرم چه سی پی یو چه گرافیک 4460 مد نظرم نیست
لینک به دیدگاه

من میخوام حالا که میخوام ارتقاء بدم آخرین مدلو بگیرم چه سی پی یو چه گرافیک 4460 مد نظرم نیست

مثال زدم!

یک نگاه به همین بازار دست دو بندازید...

برای گیمینگ با خرید 4130 شما چیز خاصی رو از دست نمیدین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...