رفتن به مطلب

گیتار الکتریک

Extreme Plus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود

علاقه زیادی به سبک راک و متال دارم 

میخوام یک گیتارالکتریک بگیرم که مثلا بتونم خودم قطعه هایی مثل پینک فلوید سولو رو بزنم

دراینده هم میخوام برم سمت متالیکا و لینکین پارک شایدم برم رو قطعه های سخت تر البته شاید چون به سبک هوی متال علاقه ندارم 

چه دستگاهی پیشنهاد میکنید

لینک به دیدگاه

درود

علاقه زیادی به سبک راک و متال دارم 

میخوام یک گیتارالکتریک بگیرم که مثلا بتونم خودم قطعه هایی مثل پینک فلوید سولو رو بزنم

دراینده هم میخوام برم سمت متالیکا و لینکین پارک شایدم برم رو قطعه های سخت تر البته شاید چون به سبک هوی متال علاقه ندارم 

چه دستگاهی پیشنهاد میکنید

مبلغی که می خواین پرداخت کنین خب چقدر هستش ؟ فقط گیتار که نیست !  امپ می خواد ، زوم می خواد و . . . فقط یه کابل خوب که نویز گیر باشه فکر می کنم الان دور و ور 80 الی 100 تومان  شایدم بیشتر  باشه ! سیمش خیلی مهمه...  چه نوع پیکاپی ( این خیلی مهمه ! ) اینارو همرو باید در نظر بگیرین

ویرایش شده توسط Arsham.1987
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مبلغی که می خواین پرداخت کنین خب چقدر هستش ؟ فقط گیتار که نیست !  امپ می خواد ، زوم می خواد و . . . فقط یه کابل خوب که نویز گیر باشه فکر می کنم الان دور و ور 80 الی 100 تومان  شایدم بیشتر  باشه ! سیمش خیلی مهمه...  چه نوع پیکاپی ( این خیلی مهمه ! ) اینارو همرو باید در نظر بگیرین

نمیدونم 1 الی 2 میلیون برای شروع فکر کنم خوب باشه 

لینک به دیدگاه

جدا از پیکاپ و سیمو و آمپ

Gibson Les Paul :D

معرکه ترین گیتار تاریخ راک !

جیمی پیج ادیشینش رو گیر بیارم رو هوا میزنم

ولی کمی قیمتش بالاس لس پاول

لینک به دیدگاه

نمیدونم 1 الی 2 میلیون برای شروع فکر کنم خوب باشه 

والا من خیلی وقته سمت جمهوری نرفتم، قیمت دقیق هم ندارم ولی فکر می کنم با این بودجه باید سمت برند ibanez برین.نه اینکه برند بدی باشه نه چون مدل 12 13 میلیونی هم داره. البته برا ژاپنش رو اگر پیدا کردین بکیرین. اصلا سمت برند یاماها نرین.

مدل gax 30 - bkn : دور و ور 850 تا 900 تومان فکر می کنم باشه

مذل Grgm 21 gb - bkn : دور و ور 700 تا 780 یه خورده بالا یا پایین تر

مدل GRG 170 DX- BK : دور و ور 1 تا 1100 بود الان نمی دونم  

با یکی ازینا شروع کنین تا دستتون که راه افتاد و بستگی به سبکی که خواستین ادامه بدین، بعداً عوض کنین گیتارتون رو

امپتون رو زیر 20W اصلا ور ندارین ( نظر من زیر 50W ) می تونین از برند مارشال یا VOX ( من پیشنهاد می کنم VOX یا فندر ) استفاده کنین

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام دوستان عزیز
بنده علاقمند به گیتار الکتریک بودم و خیلی از کارها رو دنبال میکردم. فقط با صدای غم آلود و آروم این ساز حال میکردم و پیش نیومده بود که بخوام برم دنبالش تا اینکه این دو سال اخیر واقعا به طور عجیبی توی دنیای این ساز زیبا غرق شدم و خورد خورد پولی رو برای اون کنار گذاشتم تا ببینم کی واقعا پا میشم و شروع میکنم. دوست نداشتم شروع جو گیرانه ای داشته باشم و ولش کنم. و حس میکنم الان وقتشه
بنده با یک استاد صحبت کردم و البته خب ایشون به واسطه شرایطی که داشتن موقعیت این رو ندارن که بتونن با من برای خرید بیان و گفتن خودت بگرد بم بگو من راهنماییت میکنم.

اول از همه بگم من چیا رو گوش دادم که خیلی خوشم اومد. کارایی مثل marooned از گیلمور یا مثلا for the love of god مال استیو وای یا مثلا .. آها یکی از چیزای که این یه سال من رو خیلی عجیب علاقمند کرد با کارهای ملایمی که هانس زیمر برای فیلم هاییی مثل interstellar یا gravity یا فیلمهای دیگه ساخت که نوای گیتار الکتریک رو به طرز عجیبی با حس فیلم همراه میکنه. البته ایشون خودش نمیزنه و فقط آهنگساز هستن
دید حرفه ای و فنی به قضیه ندارم یعنی بلد نیستم، به هر حال میخواستم بگم به متال علاقه ای ندارم

نکته دوم بودجه هست. ببینید من باید هر وسیله ای اعم از آمپ و گیتار و .. کلا با 4،500 جمع کنم

این چند روز خیلی خوندم و فیلمهای نقد و توضیح توی یوتوب یا سایتهای مختلف از لیست های برگزیده دیدم. میخواستم از شما دوستان هم کمک بگیرم. یک نکته کوچیک هم عرض کنم من دوست دارم گیتاری بگیرم که بتونم علاوه بر مبتدی ، حالت متوسط رو به بالا برای چند سال دیگه هم داشته باشم تا فعلا نیاز به عوض کردن پیدا نکنم. راستی استادم هم یه ibanez 520ex دارن که پیشنهاد اون رو هم دادن . اما راستش چون من شدیدا از رنگ ماهاگونی متنفرم نتونستم حتی رایگان هم قبولش کنم !
به هر حال پر حرفی نکنم و برم سراغ چیزهایی که گیر اوردم

من به صورت مشترک توی بعضی لیستا این موارد رو پیدا کردم که توضیحاتی داشتن که بعضیاش در مورد موارد استفاده ی اونها برای بلوز یا متال و اینا بود که قابل فهم بود برام اما بقیش دیگه فنی بود
تقریبا توی نود درصد لیست ها این مدل رو دیدم: Yamaha Pacifica 112V (این واقعا توی نگاه اول به دلم نشست و بین رقیباش قیمت مناسب تری داشت)

توی هشتاد درصد هم اینا رو : Epiphone Les Paul Standard و Fender Standard Stratocaster و همینطور EPS LTd MH-50 یا ec256

و توی مابقی به صورت ترکیبی این مدل ها بودن:
Ibanez GRX70QA
Ibanez RG450DX (که البته جایی خونده بودم سری های RG بیشتر شارپ هستن و برای هارد هستن، اما سری های اس برای فضای گرم و بلوز و چیزای اروم)
Epiphone Les Paul Standard
Epiphone G-400 Pro SG
Ibanez GRX20ZBKN Electric Guitar

من نتونستم قیمتی از اینها گیر بیارم چون همه نوشته بودن زنگ بزنید ولی با توجه به قیمت واقعیشون به نظرم اگر مغازه دارای ما منصف باشن باید قیمت مناسبی بدن چون همگی پایین 450$ بودن

حالا میخوام خواهش کنم ازتون راهنماییم کنید.

دوستان اگر امروز فرصت کردید جواب بدید من وقتم رو کامل برای این کار گذاشتم که اگر لازم شد جایی برم برای خرید برم. ممنونم از وقتی که گذاشتید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...