رفتن به مطلب

مشکل با هارد آک WD Purple 1TB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

یه هارد 1 ترا وسترن ارغوانی سفارش دادم دیشب 12 بدستم رسید،الان تست کردم به سیستم میزنی کلاً روشن نمیشه :wacko:

این هارد برا سیستم های نظارتی و دوربین مدار بسته هست اما من بخاطر دوام و 24/7 گرفتم

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

سلام خبات جان.

فکر کنم مشکل از بردش باشه.

با تبدیل ساتا به usb یا کلا به سیستم دیگه ای هم وصل کن که 100 درصد مطمئن بشی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خبات جان.

فکر کنم مشکل از بردش باشه.

با تبدیل ساتا به usb یا کلا به سیستم دیگه ای هم وصل کن که 100 درصد مطمئن بشی.

درود جناب محبی

به سیستم خودم وصل کردم اما سیستم حتی روشن نمیشه،هیچ مشکلس هم تو اتصالات و تغذیه و sata نیست ~x(

لینک به دیدگاه

درود جناب محبی

به سیستم خودم وصل کردم اما سیستم حتی روشن نمیشه،هیچ مشکلس هم تو اتصالات و تغذیه و sata نیست ~x(

به احتمال زیاد مشکل از برد هارده.

چون تا حالا چندین مورد اینجوری دیدم که مشکل برد بوده.

خونه اخرش گارانتیه :( :( :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

به احتمال زیاد مشکل از برد هارده.

چون تا حالا چندین مورد اینجوری دیدم که مشکل برد بوده.

خونه اخرش گارانتیه :( :( :(

ممنون از شما،چون هیچ مشکلی تو سیستم و اتصالات نیست یعنی خود هارد خراب بوده؟ 24 ساعت از تحویل نگذشته و پیچ هم نکردم، بفرستم برا لیون یا خود ویستا؟

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

ممنون از شما،چون هیچ مشکلی تو سیستم و اتصالات نیست یعنی خود هارد خراب بوده؟ 24 ساعت از تحویل نگذشته و پیچ هم نکردم، بفرستم برا لیون یا خود ویستا؟

اگر ولایتت شعبه ی ویستا داره حضوری تحویل بده و گرنه بفرست لیون. ویستا تو تحویل غیر حضوری دودره بازی درمی آره. مثلا من یک مورد فرستادم تا دو هفته خبری نشد وقتی هم خودم زنگیدم بهشون می گفتن هنوز نرسیده. وقتی از طریق پست پی گرفتم و نام و مشخصات کسی که از نامه رسان تحویل گرفته بود رو در آوردم فهمیدم همون کسی بوده که هر بار پشت تلفن باش صحبت می کردم. وقتی هم بش گفتم فلان روز فلان شخص از مامور پست تحویل گرفته مختصر و نامفید گفت هاردتون رو باز کردین و مشمول گارانتی نمیشه. حضوری تحویل دادن مزیتش اینه که وقتی صورت کردن دیگه نمی تونن از این بهانه ها بیارن. من هارد سه ترا حضوری تحویل دادم پنجاه روز بعد برام عوض کردن. همون مدل هارد رو با گارانتی آواژنگ داشتم که بد سکتور پیدا کرد و قابل تعمیر هم بود وقتی بردم و اسکرین شان پیمایش سکتورها رو نشان دادم گفتن توی بخش مراجعین منتظر بمونم تا توی سامانه ثبت بشه. حدود یک ربع بعد هارد نو بهم دادند و گارانتیش هم از تاریخ جدید زدند. البته این تجربه مال شعبه های شیراز هست. ممکنه جاهای دیگه بسته به مورد فرق داشته باشه. مثلا ویستا شعبه ی مرکزی از نظر برخورد و مسوولیت پذیری افتضاحه ولی شعبه ی شیراز برای قطعه خوبه ولی برای نوتبوک تعریفی نداره.

اگر امکان تحویل حضوری نداری از طریق لیون بفرست، چون خودشون هم پی گیر هستند و کارت زودتر انجام خواهد شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خبات جان چقدر مطمئنی که با PC سازگاری داری؟

میگم شاید framewareـش از روشن شدنش روی برد PC جلوگیری میکنه. جوری هم نیست که بگم جامپر بزنی. منقرض شد این روش.

درضمن سری بلک و red هم کیفیت بالایی داران همچنین سری re+ و ... .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خبات جان چقدر مطمئنی که با PC سازگاری داری؟

میگم شاید framewareـش از روشن شدنش روی برد PC جلوگیری میکنه. جوری هم نیست که بگم جامپر بزنی. منقرض شد این روش.

درضمن سری بلک و red هم کیفیت بالایی داران همچنین سری re+ و ... .

سلام داداش، نه این هارد ها رو میشه به سیستم هم وصل کرد،مطمئنم @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...