رفتن به مطلب

به نظرتون xfx 7990 بگیرم یا zotac gtx 970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بله 7990 پشتیبانی میکنه DX12 رو. همه بازیها هم با کارت های Dual GPU سازگار نیستند و یا خوب با اون ها بهینه نیستند، برای همین ممکنه فریم کمی تو بازیهای غیر بهینه بگیری. برا این میگم کارت دو هسته ای به دنگ و فنگاش نمی ارزه

لینک به دیدگاه

اگه با دما و مصرف 7990 مشکلی ندارید هیچ شکی نیست که 7990 گزینه ی بهتریه . مصرفش رو بدبینانه 480 تا 500 وات حساب کن به خصوص که دویل ترتین حدود 7 درصد مصرف بیشتری داره.. من خودم 3 تا 7990 داشتم کنار هم که آخر سر مجبور شدم ببرمشون روی واتر . قبل از واتر دما متوسط روی 85 بود.

fqmb_57595384953830759100.jpg

ویرایش شده توسط DCalling
لینک به دیدگاه

اگه با دما و مصرف 7990 مشکلی ندارید هیچ شکی نیست که 7990 گزینه ی بهتریه . مصرفش رو بدبینانه 480 تا 500 وات حساب کن به خصوص که دویل ترتین حدود 7 درصد مصرف بیشتری داره.. من خودم 3 تا 7990 داشتم کنار هم که آخر سر مجبور شدم ببرمشون روی واتر . قبل از واتر دما متوسط روی 85 بود.

fqmb_57595384953830759100.jpg

یه سوال عزیز، 3 تا 7990 مگه کراس میشن؟ 3 تا 7990 یعنی 6 تا 7970، تاحالا ندیدم 6 تا گرافیک گراس یا SLI بشن، یا یک Dual GPU رو 3 Way Crossfire کنن. ممکنه همچین چیزی؟

من اطلاع نداشتم تا لاان :دی

لینک به دیدگاه

یه سوال عزیز، 3 تا 7990 مگه کراس میشن؟ 3 تا 7990 یعنی 6 تا 7970، تاحالا ندیدم 6 تا گرافیک گراس یا SLI بشن، یا یک Dual GPU رو 3 Way Crossfire کنن. ممکنه همچین چیزی؟

من اطلاع نداشتم تا لاان :دی

شدن که میشه ما هم داریم استفاده می کنیم . من خودم تا 7 تا 690 یا 7990 رو روی برد Asrock X79 Extreme 11 تست کردم . صد البته برای کار خودم که انیمیشن و جلوه های ویژه است . برای گیم ماکزیمم 2 عدد کارت 7990 رو میشه کنار هم گذاشت ( البته بدون اصلاح نرم افزاری یا core ) . خودم برای بازی فقط از 1 عدد 7990 استفاده می کنم و 2 شکاف باقی مانده را از طریق مادربورد غیر فعال می کنم.

uppb_40153919091978847286.jpg

ویرایش شده توسط DCalling
لینک به دیدگاه

اگر با مشکلات کراس آشنایی داری و از لحاظ پاور مشکلی نداری به جای 7990 دو تا 280X کراس کن حالش رو ببر.

حدودا 30 درصد قدرتی فراتر از 980 بهت میده.

ولی خوب نباید از مشکلات کراس فایرگذشت.مثلا با عرضه هر بازی باید منتظر درایور بمونی تا پروفایل کراس فایر عرضه بشه.

چه خبره؟؟
مگه بخاریه؟؟؟
اگر غیر رفرنس همچون Dvil 13 بگیره حتی از خیلی از کارت های R9 280X  خنک تره.
دمای لودش چیزی در حدود 68 درجه هست.

بله من یه devil 13 داشتم دماش از 65 بالا نمیرفت ولی صداش زیاد بود و به خاطر دو هسته بودنش تو بازی از بازی ها خوب جواب نمیداد

الان دوتا 280x یکی asus و یکی vapor دارم خیلی سایلنت هستن و قدرتشم از 980 هم بیشتره

دوستان پاورم 885b green هست به نظرتون واسه این دوتا گرافیک کافیه؟ cpu 4460, main z87

لینک به دیدگاه

عزیز وقتی مصرف کارتی 400 وات هست همون قدر گرما میده که یه هیتر 400 وات میده. تمام  :)  یه کارت گرافیک از نظر علم فیزیک یه وسیله گرما ده هست همین. محصول جانبی اون پردازشی هست که ما استفاده می کنیم. دیگه این حرفت از اون حرفا بودا که وات هیتر و کارت فرق داره :D  گرما گرماست دیگه این و اون نداره . :D عجب . این کشف علمی رو کجا کردی  :D

تنها تفاوت این هست که هیتر این گرما رو تو دمای بالاتر میده که اگزرژی (نه انرژی) بیشتری داره. ینی کار بیشتری میشه از این گرما گرفت که این یه مسئله ترمودینامیکی هست. اما چون این گرما در دمای بالای پنجاه درجه داده میشه برای ما فرقی نمیکنه (چون بالاتر از دمای آسایش آدما هست). ینی قانون بقای انرزی میگه فرقی نداره نه من . من مثل شما از خودم چیزی در نمیارم. :)

خلاصه کنم اگه با مصرف بالا به طبع گرما و دمای بالاتر مشکلی نداری پرفورمنس دوتا 280 از یه کارت 970 بیشتره. :)

ولی تاکید می کنم به نظرم اگه فن ای ام دی هستی بهتره وایسی تا سری جدید بیاد :)

کاش با این دوستمون و قوانین فیزیکش زودتر آشنا میشدم و گرنه گرافیک دویل 13 نمی فروختم میزاشتمش واسه زمستون به عنوان بخاری ازش استفاده میکردم =))

لینک به دیدگاه

کاش با این دوستمون و قوانین فیزیکش زودتر آشنا میشدم و گرنه گرافیک دویل 13 نمی فروختم میزاشتمش واسه زمستون به عنوان بخاری ازش استفاده میکردم =))

آقا اشتباه کردی فروختی . :D  زمستون دوتاش اندازه یه هیتر گرما میده متونستی با یه تیر دو نشون بزنی :D  مثلا هوا سرد میشد یدفعه تو خونه بهت می گفتن بچه برو بازی کن داریم یخ میزنیم. :D =)) البته مسئولیت سنگینی بر گردنت بود و همیشه باید با آخرین تنظیمات در حال بازی بودی =))

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

آقا اشتباه کردی فروختی . :D  زمستون دوتاش اندازه یه هیتر گرما میده متونستی با یه تیر دو نشون بزنی :D  مثلا هوا سرد میشد یدفعه تو خونه بهت می گفتن بچه برو بازی کن داریم یخ میزنیم. :D =)) البته مسئولیت سنگینی بر گردنت بود و همیشه باید با آخرین تنظیمات در حال بازی بودی =))

شما هنوز درگیر هیتر هستید!!!

شما حتما اطلاع دارید که برنامه هستش که گرافیک تحت تست میبره روی 100 درصد پس نیاز به مسئولیت بازی نیستش خودش خودکار گرم میکنه @};-

لینک به دیدگاه

اشتباه کردم دویل 13 رو فروختم اسپیلت رو میفروشم میرم دوباره این گرافیکو میگیرم

چه کاری آدم بره اون همه پول واسه شومینه و اسپلت و ..... واسه گرما دهی بده بره دوتا دویل 13 بگیره هم گیم میزنه هم کانون خانوادشون گرم میشه =))

لینک به دیدگاه

شما هنوز درگیر هیتر هستید!!!

شما حتما اطلاع دارید که برنامه هستش که گرافیک تحت تست میبره روی 100 درصد پس نیاز به مسئولیت بازی نیستش خودش خودکار گرم میکنه @};-

آقا سخت نگیر . :D  اینا همش شوخی هست :D   انقدر تو دنیای واقعی به آدم استرس وارد میشه . سریع میام لیون جمع دوستانس (ینی مدیریت خیلی خوب هست. بچه ها هم خیلی خوبن) دور همی هم یه چیزی یاد می گیریم هم می خندیم @};- اصلا ماین میکنه پولم در میاره خوب شد :D البته حالا صدای فن رو چکارش کنیم این بماند :D

اشتباه کردم دویل 13 رو فروختم اسپیلت رو میفروشم میرم دوباره این گرافیکو میگیرم

چه کاری آدم بره اون همه پول واسه شومینه و اسپلت و ..... واسه گرما دهی بده بره دوتا دویل 13 بگیره هم گیم میزنه هم کانون خانوادشون گرم میشه =))

آره فکر خوبیه :D :D :D =))

لینک به دیدگاه

بله من یه devil 13 داشتم دماش از 65 بالا نمیرفت ولی صداش زیاد بود و به خاطر دو هسته بودنش تو بازی از بازی ها خوب جواب نمیداد

الان دوتا 280x یکی asus و یکی vapor دارم خیلی سایلنت هستن و قدرتشم از 980 هم بیشتره

دوستان پاورم 885b green هست به نظرتون واسه این دوتا گرافیک کافیه؟ cpu 4460, main z87

پاورت که از مال منه اره جواب میده

ولی به لحاظ پردازنده کمی با کمبود فرکانس مواجه هستی.

بهتره یه 4690K یا 4670K براشون تهیه کنی.

اتفاقا منم ایشالا قسمت بشه قصددارم دو تا 7970Lightning کراس کنم .

فعلا اون نفری که کارت دوم لایتنینگ رو داره یکم با اما و اگر پاسخ میده  :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام،باتوجه به اینکه کارتهای سری 900 کم مصرف وبیصداهستن GTX 970 انتخاب خوبیه.برند زوتاک بنظربنده سرتر از ایکس اف ایکسه.

لینک به دیدگاه

پاورت که از مال منه اره جواب میده

ولی به لحاظ پردازنده کمی با کمبود فرکانس مواجه هستی.

بهتره یه 4690K یا 4670K براشون تهیه کنی.

اتفاقا منم ایشالا قسمت بشه قصددارم دو تا 7970Lightning کراس کنم .

فعلا اون نفری که کارت دوم لایتنینگ رو داره یکم با اما و اگر پاسخ میده  :(

مرسی ایشالا میگیرم

و ایشالا که باهاتون راه میاد....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...