رفتن به مطلب

راهنمایی در جهت مودینگ کیس

Recommended Posts

سلام

یه مدتیه مودینگ کیسمو شروع کردم اول می خواستم کارو تموم کنم بعد فقط بیام نتیجه رو اینجا بزارمو و نظراتو ببینم ولی به یک دوشواری خوردم خواستم نظر دوستانو ببینم چیه تا کارو پیش ببرم....

موردی که بهش خوردم هم اینه که ایا این سیم به درد پورت 24 و 8 پین مادربرد م خوره یا نه اگر نه چقدر احتمال به فنا رفتن کار هست ....

این عکس سیم...(از این سیم های مسی تک رشتس):

a86o_camerazoom-20150503021013223%5B1%5D

اینم یه نما از حرکت در حال انجام:

zbv1_camerazoom-20150503020840322%5B1%5D

یه سوال دیگه هم داشتم اینکه برای پورتای 6پین برق کارت گرافیک سیم چی پیشنهاد می دید؟؟؟ از یه چنتا پاور قدیمی (و متفرقه اکثرا) سیمای 24پین یا molex یا sata رو استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد...(فکر کنم الان توی سیستم من بیشترین جریان رو vga میکشه دیگه درسته؟)

اگر هیچ کدوم نه من برم امجد بگم چه نوع سیمی می خوام؟؟؟

مشخصات سیستم جهت اطلاع:

main:asus m3a32mvp delux

cpu :x6 1090t

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

یعنی تو پاور هم میخوای دست ببری :eek:

اگه پاور شیش پین نداره خوب نمیشه بهش اضافه کرد که :-S

سیستم که هیچ تو دنیا رو به فنا میدی با این کار :|

لینک به دیدگاه

یعنی تو پاور هم میخوای دست ببری :eek:

اگه پاور شیش پین نداره خوب نمیشه بهش اضافه کرد که :-S

سیستم که هیچ تو دنیا رو به فنا میدی با این کار :|

What؟؟؟؟

الان دقیقا کجای این متن شمارو به این نتیجه رسوند که پاور من پورت 6 یا 8 پین برق pci -E نداره؟؟؟

پاور درسته مشکلی نداره شما فکر کن دارم کابل extention برای 24پین مادربرد 8 پین مادربرد می سازم ایا این سیم جواب گذشتن  مقدار جریانی که از این 2 تا پورت رد میشه  رو داره یا نه ؟؟؟

+

سیم پاور ها متفرقه و قدیمی اگر جریان برق pci_e ازش بگذره به مشکل می خوره یا نه....

دیگه توضیح از این واضح تر بلد نستم...

+

پاور هم اگر 6 پین نداشت میشه بهش اضافه کرد حالا از خود پاورم نشد میتونی با یه آداپتور برق مورد نیازشو بهش بدی یدونه 6 پین نهایت 75 وات میده و یدونه 8 پین هم 150 وات ولتاژم 12 ولت هست...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

What؟؟؟؟

الان دقیقا کجای این متن شمارو به این نتیجه رسوند که پاور من پورت 6 یا 8 پین برق pci -E نداره؟؟؟

پاور درسته مشکلی نداره شما فکر کن دارم کابل extention برای 24پین مادربرد 8 پین مادربرد می سازم ایا این سیم جواب گذشتن  مقدار جریانی که از این 2 تا پورت رد میشه  رو داره یا نه ؟؟؟

+

سیم پاور ها متفرقه و قدیمی اگر جریان برق pci_e ازش بگذره به مشکل می خوره یا نه....

دیگه توضیح از این واضح تر بلد نستم...

+

پاور هم اگر 6 پین نداشت میشه بهش اضافه کرد حالا از خود پاورم نشد میتونی با یه آداپتور برق مورد نیازشو بهش بدی یدونه 6 پین نهایت 75 وات میده و یدونه 8 پین هم 150 وات ولتاژم 12 ولت هست...

اهاا الان فهمیدم چی شد 

میخوای طول کابل ها رو افزایش بدی

به نظر من اصلا این کارو انجام نده

این سیم هم اصلا مناسب نیست حداقل از کابل پاورهای دیگه استفاده کن

لینک به دیدگاه

اهاا الان فهمیدم چی شد 

میخوای طول کابل ها رو افزایش بدی

به نظر من اصلا این کارو انجام نده

این سیم هم اصلا مناسب نیست حداقل از کابل پاورهای دیگه استفاده کن

چرا اصلا این کارو انجام ندم؟؟؟

موشک که نمی خوام هوا کنم فوق نهایت کل سیستم میسوزه به تجربش می ارزه (+پاور ها جدید اینقدر سیستم محافظتی و اینا دارن حتی اتصال کوتاه هم بشه احتمال اینکه آسیب ببینن کمه.... مادربوردا هم همینطور)

همچنان منتظر توصیه های دوستان هستیم..

لینک به دیدگاه

1. شما جهت افزایش طول سیم های 6 و 24 پین میتونی از کابلهای آماده این کار استفاده کنی .. که یکی از بروبچه های همین فروم زحمتش رو کشیده.. اگر میخوای خودت لذت ساخت این مورد رو تجربه کنی.. درب اصلی پاساژ امجد رو برید تو سومین مغازه سمت چپ میتونید نمونه کابل ببرید و بهتون کابل بده .. نداشت زیرزمین اولین مغازه دست چپ..

2. پیشنهاد میدم جهت متصل کردن و افزایش طول سیم ها از فیش های نر و مادگی استفاده کنید!
مثل این موارد
post-19588-0-43543000-1430652090_thumb.jpgpost-19588-0-84970800-1430652098_thumb.jpgpost-19588-0-78553900-1430652107_thumb.jpgpost-19588-0-15843600-1430652116_thumb.jpg

اسم اون سیم مسی تک رشته شما CAT One هست ..

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

1. شما جهت افزایش طول سیم های 6 و 24 پین میتونی از کابلهای آماده این کار استفاده کنی .. که یکی از بروبچه های همین فروم زحمتش رو کشیده.. اگر میخوای خودت لذت ساخت این مورد رو تجربه کنی.. درب اصلی پاساژ امجد رو برید تو سومین مغازه سمت چپ میتونید نمونه کابل ببرید و بهتون کابل بده .. نداشت زیرزمین اولین مغازه دست چپ..

2. پیشنهاد میدم جهت متصل کردن و افزایش طول سیم ها از فیش های نر و مادگی استفاده کنید!

مثل این موارد

attachicon.gif20150330_172631__83857_std.jpgattachicon.gif20150330_172708__99256_std.jpgattachicon.gifview_image__28679_zoom.jpgattachicon.gifview_image__58984_zoom.jpg

اسم اون سیم مسی تک رشته شما CAT One هست ..

فیش نری و مادگی همه چی دارم آماده..... این یه عکس از نمای روی سینی مادربرد :

zn2g_img_20150503_061021.jpg

+

من از همون سایت دوستمون یک سری اسلیو خریدم منتظرم که برسه و تقریبا کار تموم بشه الان تنها مساله ای که دارم اینه که آیا این سیم های cat one جریان تغذیه ی cpu و 24پین مادربرد که ازشون می گذره به مشکل می خوره یا نه البته من الان گوگل یه سرچ سریع کردم نوشته بود که کابل های cat5 تا 25 وات منتقل می کنه با توجه به عکسی که من از اون کابل دیدم فکر نکنم این به مشکل بخوره البته که نظر اهل فن مقدمه....

کاری که دارم می کنم هم یه چیزی تو مایه های cable management دست ساز هست که پورتای خروجی برق از پاور به مادگی های بالای سینی مادربرد وصل میشه و از پشت سینی به یه مادگی دیگه جایی که پورت قرار بوده وصل بشه میرسه ....عکسو ببینیو دقیق متوجه منظورم میشید....

در نهایت هم به مادگی دوم یه کابل 2 سر نری وصل می کنم که یه سرش میره توی مادربورد(یا کارت گرافیک) و سره دیگش میره توی مادگی نزدیکش..(الان توی عکس مادگی های 24 پین و 8پین آمادن و سیم کشی شدن...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

فیش نری و مادگی همه چی دارم آماده این یه عکس از نمای روی سینی مادربرد :

zn2g_img_20150503_061021.jpg

+

من از همون سایت دوستمون یک سری اسلیو خریدم منتظرم که برسه و تقریبا کار تموم بشه الان تنها مساله ای که دارم اینه که آیا این سیم های cat one جریان تغذیه ی cpu و 24پین مادربرد که ارز می گذره به مشکل م خوره یا نه البته من الان گوگل یه سرچ سریع کردم نوشته بود که کابل های cat5 تا 25 وات منتقل می کنه با توجه به عکسی که من از اون کابل دیدم فکر نکنم این به مشکل بخوره البته که نظر اهل فن مقدمه....

کاری که دارم می کنم هم یه چیزی تو مایه های cable management دست ساز هست که پورتای خروجی برق از پاور به مادگی های بالای سینی مادربرد وصل میشه و از پشت سینی به یه مادگی دیگه جایی که پورت قرار بوده وصل بشه میرسه ....عکسو ببینیو دقیق متوجه منظورم میشید....

در نهایت هم به مادگی دوم یه کابل 2 سر نری وصل می کنم که یه سرش میره توی مادربورد(یا کارت گرافیک) و سره دیگش میره توی مادگی نزدیکش..(الان توی عکس مادگی های 24 پین و 8پین آمادن و سیم کشی شدن...

یکمی منظورتون رو فهمیدم

یه جورایی خودمونی بخوام بگم .. قصذ ساخت جعبه تقسیم برق رو دارید که از پشت سینی بگذره..

عزیز او سیم ها CAT ONE توی کابل CAT 5 یا CAT 6 استفاده میشه ... پیشنهاد من اینه که شما از کابل های قوی تری استفاده کن اینم دلیل شخصی منه شاید هم اشتباه باشه ..چون 

1. کابل کت1 حشک هست و بعد یکم کلنجار رفتن احتمال داره ببره ...

2. مرور زمان و گرما شدیدن این کابلهارو کننده و خشک میکنه .. اگر توجه کرده باشی همیشه چند رشته کابل کت 1 رو توی یک محافظ میذارن .. نمونه اش همون کابل شبکه یا CAT 5 خودمونه..

در ضمن شما که سینی و سوراخ کردی چرا از همون افزاینده کابلها استفاده نمیکنی .. یعنی قفل سیم هاشو خم کن .. سوکتش رو بچسبون به سینی .. دوباره کابلهارو به سوکت متصل کن البته قفل هاشو درست کن که گیر کنن دوباره..

لینک به دیدگاه

یکمی منظورتون رو فهمیدم

یه جورایی خودمونی بخوام بگم .. قصذ ساخت جعبه تقسیم برق رو دارید که از پشت سینی بگذره..

عزیز او سیم ها CAT ONE توی کابل CAT 5 یا CAT 6 استفاده میشه ... پیشنهاد من اینه که شما از کابل های قوی تری استفاده کن اینم دلیل شخصی منه شاید هم اشتباه باشه ..چون 

1. کابل کت1 حشک هست و بعد یکم کلنجار رفتن احتمال داره ببره ...

2. مرور زمان و گرما شدیدن این کابلهارو کننده و خشک میکنه .. اگر توجه کرده باشی همیشه چند رشته کابل کت 1 رو توی یک محافظ میذارن .. نمونه اش همون کابل شبکه یا CAT 5 خودمونه..

در ضمن شما که سینی و سوراخ کردی چرا از همون افزاینده کابلها استفاده نمیکنی .. یعنی قفل سیم هاشو خم کن .. سوکتش رو بچسبون به سینی .. دوباره کابلهارو به سوکت متصل کن البته قفل هاشو درست کن که گیر کنن دوباره..

کابل افزاینده چون به شدت محدودیت جا داشتم یه کم به کارم نمیومد+قیمت خفن بالا بود....

باز یه عکسه با جزئیات از پشت سینی میزارم که مفهومو قشنگ منتقل کنم:

cvo9_camerazoom-20150503020840322.jpg

عرض کنم که این سیستم دقیقا برا دوتا پورت 6 پین برق pci-e باید اجرا بشه به یکم تفاوت برای کابلای برق sata و ide یه نکته هم گم طبق تحقیقاتی که کردم اون پورت 8 پین  150 وات برقو منتقل کنه که میشه تقریبا 4.1 آمپر روی هر زورج +12 , gnd امروز اگر بتونم یه تست مس کنم ببینم این سیمای من توانایی رد کردن این جریانو دارن یا نه....

لینک به دیدگاه

کابلهای تک رشته ای مسی نویز یا همون نوسان پذیرند.شما باید از سیمای افشان استفاده کنید که نسبت به سیمای تک رشته ای القای مغناطیسی ندارند.

لینک به دیدگاه

دوست عزیزم توصیه میکنم که از این سیم استفاده نکنی سیم افشان نمره.75 استفاده کن هیچ خطری نداره موفق باشی برای اسلیو هم حتما این اموزشو اسلیو کابل های پاور که بصورت مالتی مدیا و به زبان فارسی هستو ببین موفق باشید  منتظر عکس های نهایی کار هستیم  مطمئنم که کار خوبی میشه.

ویرایش شده توسط GNBBAKER
لینک به دیدگاه

سلام

سیم افشان استفاده کن

برای خطوط انتقال برق مشکلی نیست مگر توی ولتاژهای پایین مخصوصا روی برق پردازنده دقت کن چون اهم سیم ها افت ولتاژداره

اگر تکه برای سیم ها پیش اومد مثلا یه جا باید سیم قطعه بشه حتما نقاط اتصال تمامی رشته های افشان رو لحیم کاری کن مقاومت کمتر بشه

عایق کاری رو دقت کن

اگر برای نورها و ال ای دی ها نیاز به ولتاژ های کمتر از 12 داشتی حتما از ای سی های رگولاتور استفاده کن

موفق و پیروز باشی

یاعلی

لینک به دیدگاه

با توجه به نظر دوستان از این سیم هارو جدا می کنم و از همون سیم افشان استفاده می کنم حالا یا می رم می خرم خودم یا اینکه به یکی از دوشتام که توی یدونه از این تعمیرگاها کار می کنه می گم اگر سیم پاور خراب چیزی بود بیاره...(معمولا پاور ریخته اینجور جاها) که در هزینه ها صرفه جوی به عمل آوریم نشد هم بی خیال می رم امجد می خرم....

از اونجایی که پورت هارو با چسب 123 سر جاشون محکم کردم لحیم کاری سختی خواهیم داشت.....

دوستان یه سوال دیگه هم داشتم اینکه من الان برای کنترل کردن دور فن هام می خوام یدونه مقاومت متغییر بخرم(با یدونه می خوام همه ی 6 تا رو کنترل کرنم سرعتاشون همیشه یکی میشه ولی مشکل نیست) الان من برم امجد بگم چه نوع پتانسیو متری می خوام؟؟؟

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

با توجه به نظر دوستان از این سیم هارو جدا می کنم و از همون سیم افشان استفاده می کنم حالا یا می رم می خرم خودم یا اینکه به یکی از دوشتام که توی یدونه از این تعمیرگاها کار می کنه می گم اگر سیم پاور خراب چیزی بود بیاره...(معمولا پاور ریخته اینجور جاها) که در هزینه ها صرفه جوی به عمل آوریم نشد هم بی خیال می رم امجد می خرم....

از اونجایی که پورت هارو با چسب 123 سر جاشون محکم کردم لحیم کاری سختی خواهیم داشت.....

دوستان یه سوال دیگه هم داشتم اینکه من الان برای کنترل کردن دور فن هام می خوام یدونه مقاومت متغییر بخرم(با یدونه می خوام همه ی 6 تا رو کنترل کرنم سرعتاشون همیشه یکی میشه ول مشکل نیست) الان من برم امجد بگم چه نوع پتانسیو متری می خوام؟؟؟

من فکر نمیکنم چنین پتانسیومتری وجود داشته باشه شما باید یا مدار کنترل دور فن بخری که با یه سرچ میتونی همه مدل ارزون پیدا کنی سایت دانشمند کیت من خودم ازش خریدم استفاده کردم

یا میتونی دیمر بخری....

پتانسیومتری هم که بتونه 6تا فن رو بکشه باید حداقل مقاومت متغیر بالای 10وات باشه

لینک به دیدگاه

من فکر نمیکنم چنین پتانسیومتری وجود داشته باشه شما باید یا مدار کنترل دور فن بخری که با یه سرچ میتونی همه مدل ارزون پیدا کنی سایت دانشمند کیت من خودم ازش خریدم استفاده کردم

یا میتونی دیمر بخری....

پتانسیومتری هم که بتونه 6تا فن رو بکشه باید حداقل مقاومت متغیر بالای 10وات باشه

پس احتمال زیاد اینو میگیرم:

http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/48_64/products_id/495/pname/دیمر-12-ولت

با تشکر از راهنمایی های دوستان....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...