رفتن به مطلب

فروش مانیتور (ASUS VX229H 22inch AH-IPS Monitor ) در حد آک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
دوستان قصد فروش مانیتورم رو دارم. مانیتور از تابستون خریداری شده اما کم استفاده شده (بیشتر ایام در دانشگاهم)
دوستان مانیتور در حد آک هست بدون کوچکترین خط و خشی و از همه مهمتر بدون پیکسل سوخته می باشد که باتوجه به اینکه دو سه تا پیکسل سوخته شامل گارانتی نیست بسیار مهم هست. شما فرض کنید دارید یه مانیتور نو می خرید و مطمئن هستید پیکسل سوخته نداره.
یه نکته رو هم بگم . الان که میخواستم مانیتور رو آگهی کنم . یه زدگی میلیمتری روی قاب دور مانیتور دیدم (تاحالا ندیده بودم) که به زور عکس انداختم و گذاشتم (چیز مهمی نیست فقط خواستم طبق عرف فروش تمام جزئیات رو گفته باشم)

مانیتور به کاربر mory_num1 فروخته شد. ختم تایپیک

تا سال 2017 دارای گارانتی اصلی ویستا می باشد.

دوستان مانیتور ترجیها حضورا در مترو کرج و یا صادقیه معامله میشه و همچنین دوستان شهرستانی هم با تقبل هزینه ارسال ، بسته بندی و همچنین مسئولیت ارسال تقدیم میشه .

باتوجه به اینکه برخی از عزیزان با پیشنهادات فیک خودشون و غیب شدنشون وقت من رو گرفتن . دوستان بعد از اعلام خریدشون در تایپیک 12 ساعت وقت دارن نحوه خریدشون رو مشخص کنن . در صورتی که تو این مدت مشخص نکنن بدون اطلاع قبلی قطعه از رزرو در اومده و به خریدار بعدی فروخته خواهد شد. لطفا قبل از پیشنهاد خودتون خوب فکر کنید و بعد پیشنهاد خودتون رو بدید.

بنده در اینکه قطعه رو به چه کسی بفروشم مختار هستم.

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-asus-vx229h-22inch-ah-ips-monitor-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%AF-%D8%A2%DA%A9.689443/

post-15516-0-83537200-1430829416_thumb.jpg post-15516-0-52434200-1430829475_thumb.jpg post-15516-0-95878600-1430829577_thumb.jpg

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تعویض با مانیتور 24" Dell دارید ؟ خیلی زیبا و شیک هم هست 

لینک به دیدگاه

خیر عزیز تمام سیستمم رو فروختم . پس فقط فروشه.
لینک به دیدگاه

آقا مانیتورتو میفروشی مدلش چی اه ؟

لینک به دیدگاه

لینک از کالا بزارید ممنون

اینم لینک

http://lioncomputer.ir/product/3510/ASUS+VX229H+22inch+AH-IPS+Monitor/

لینک به دیدگاه

nmt5_dsc00972.jpg

عزیز این آخه چکاریه که شما می کنید . شما تو پخ می گید مانیتور بنده نوش ۶۶۰ تومنه. گفتم برید از همونجا بخرید حالا میاد یه لیست که معلوم نیست چه لیستیه رو داخل تایپیک قرار می دید که اساسا بحث بر سر قیمت تو تایپیک غیر مجازه. حالا تو لیست شما قیمت یوزر مانیتور بنده رو زده ۷۶۵ . احتمالا مانیتور من رو با مانیتور vx228h اشتباه گرفتید که باز قیمت یوزر اون هم ۶۸۰ هست نه ۶۶۰ . عزیز با بچه که طرف نیستی یکم رو این کارایی که کردی فکر کن. ضمنا یک باره دیگه تو تایپیک بنده از این کارا انجام بدی ( منحرف کردن تایپیک که اساسش فقط خرید و فروش بر حسب قیمت پایه تعیین شده از طرف فروشنده هست) به مدیریت گزارش میشه .
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...