رفتن به مطلب

فعال کردن خروجی صدا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان مادربرد بنده P8P67 هست که 6 خروجی صدا دارد از این 6 خروجی یکی مربوط به میکروفن و یکی دیگه مربوط به اسپیکر من قصد دارم هنذفری رو به یکی از این 4 خروجی وصل کنم ولی وقتی وصل میکنم هیچ صدایی نمیاید و این پیغام رو میده

7zuv_001.jpg

لینک به دیدگاه

هندزفری که به جکهای صوت پشت مادربرد وصل نمیشه!!!

چون سری فیش کانکتور هندزفری 4 تا تیکه  برای اتصال داره ولی جکهای مادربرد داخلش 3تا اتصال داره که وصل میشن

برای همین شناسایی نمیکنه

ویرایش شده توسط omidvar777
لینک به دیدگاه

هندزفری که به جکهای صوت پشت مادربرد وصل نمیشه!!!

چون سری فیش کانکتور هندزفری 4 تا تیکه  برای اتصال داره ولی جکهای مادربرد داخلش 3تا اتصال داره که وصل میشن

برای همین شناسایی نمیکنه

پس اون 4 تا خروجی کاربردش چیه ؟

یعنی اصلا راهی نداره ؟ وقتی جای خروجی اسپیکر وصل میکنم کار میکنه

لینک به دیدگاه

يا ميتوني تبديل يک به دو 3.5 ميليمتري بگيري

يا خروجي جلوي کيس رو وصل و کانفيگ کني ...

لینک به دیدگاه

درود

دوستان چرا اطلاعات غلط به این دوستمون میدید؟

مشخصه که فیش هندزفری این دوستمون جک 3.5 میلیمتری هستش واحتیاجی به تبدیل نیست وبه اون فیش ها بدون مشکل وصل میشه

شما باید درایور صدا رو نصب کنی که بتونی مدیریت کنی اون فیش هارو

لینک به دیدگاه

درود

دوستان چرا اطلاعات غلط به این دوستمون میدید؟

مشخصه که فیش هندزفری این دوستمون جک 3.5 میلیمتری هستش واحتیاجی به تبدیل نیست وبه اون فیش ها بدون مشکل وصل میشه

شما باید درایور صدا رو نصب کنی که بتونی مدیریت کنی اون فیش هارو

تبدیل 1 به 2

:

post-9420-0-34229000-1430895318_thumb.jpgpost-9420-0-91782200-1430895322_thumb.jpgpost-9420-0-42051500-1430895327_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

میشه بگین علت گذاشتن این تبدیل ها  عکسها چیه؟ :-?

مگه من گفتم چنین تبدیلی وجود نداره؟؟لطفا پست منو با دقت بخونید بعد این عکسارو بذارید

ایشون فیش هندزفری رو به سوکت سبز که مال اسپیکره زدند ومیگن که صدا میاد این نشون میده که فیش هندزفری شون 3.5 میلیمتری هستش و با بقیه سوکت ها سازگار هستش پس یعنی احتیاج به تبدیل نیست

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

خب آقا حمید 

دوستون میخواد اسپیکر + هدفون استفاده کنه 

یک راهش که تبدیلی هست که گفتم

یک راه اتصال به جلوی کیس

راه سوم : 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام من یه برنامه آهنگسازی تو لب تابم دانلود کردم که صداش خیلی ضعیفه و به اسپیکرمم وصل میکنم خیلی خوب نیست چه جوری میتونم صدای سیستممو افزایش بدم با کمترین هزینه چی کار میشه کرد و بهترین راه در نهایت چیه؟

لینک به دیدگاه

پس اون 4 تا خروجی کاربردش چیه ؟

یعنی اصلا راهی نداره ؟ وقتی جای خروجی اسپیکر وصل میکنم کار میکنه

اون فیش ها برای صدای چند کاناله یا دالبی کاربرد داره و برای خروجی استریو باید به همون فیش سبز رنگ هندزفری رو وصل کنی البته اگه فیش 3.5 هست والا که باید براش تبدیل بگیری ضمنا میتونی هندزفری رو به فیشی که روی اسپیکر هست هم وصل کنی چون فکر نمیکنم front panel بتونه همزمان با back panel خروجی بده، دوستان راهنمایی کنند اگه اطلاع دارند.

ویرایش شده توسط ZigZag
لینک به دیدگاه

سلام من یه برنامه آهنگسازی تو لب تابم دانلود کردم که صداش خیلی ضعیفه و به اسپیکرمم وصل میکنم خیلی خوب نیست چه جوری میتونم صدای سیستممو افزایش بدم با کمترین هزینه چی کار میشه کرد و بهترین راه در نهایت چیه؟

لطفا سوالتون رو تو یه تاپیک مجزا مطرح کیند چون فکر نمی کنم به این تاپیک مربوط باشه ضمنا در مورد برنامه و تجهیزاتتون بهمون اطلاعات بدید که بتونیم راهنماییتون کنیم.

ویرایش شده توسط ZigZag
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...