رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید DVD-RW

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان و بر و بچه های خوب لیون.

میخوام یه DVD RW بگیرم که بهترین باشه. اصلا هم رایت نمیکنم فقط میخوام READ عالی داشته باشه و لنز قوی. هر چی تو فروم ها گشتم نتونستم به جواب قطعی برسم.  لطفا راهنمایی بفرمائید.

لینک به دیدگاه

HP وسلام

ممنون/ از کجا بگیرم؟ گیر میاد HP ؟ کدوم مدلش؟

ویرایش شده توسط AliSSnake
لینک به دیدگاه

اره سعی کن HP پیدا کنی خیاله خودتو راحت کن

3سال پیش یه دونه گرفتن مسه ساعت کار می کنه...

یه هفته پیش یه دونه سا مسونگ گرفتم درش گیر کرد یکی دو بار ولی درست شد بعدش بازش کردم HP خود مو نصب کردم

گیر اومدنش بگردی حتما پیدا می کنی فکر کنم

موفق باشی

ویرایش شده توسط XertioN
لینک به دیدگاه

در حال حاضر DVD RW اچ پی توی بازار کم هستن ولی

Liteon DVD-RW 24X

خوبه ایسوس فقط پولو مارکشو میگیره به خاطر همین گرونتر
و همین جور هم که دوستمون گفتن سامسونگ چنگی به دل نمیزنه اگه اچ موجود نبود از مارک بعدی استفاده کنید.
ویرایش شده توسط Mr Hakim
لینک به دیدگاه

به نظر من PLEXTOR بهترینه البته بهت پیشنهاد میکنم از DVDRW زیاد به عنوان پلیر استفاده نکنی و هر چی که میخوای کپی کنی روی هاردت و استفاده کنی، اینطوری بیشتر عمر میکنه.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان و بر و بچه های خوب لیون.

میخوام یه DVD RW بگیرم که بهترین باشه. اصلا هم رایت نمیکنم فقط میخوام READ عالی داشته باشه و لنز قوی. هر چی تو فروم ها گشتم نتونستم به جواب قطعی برسم.  لطفا راهنمایی بفرمائید.

در حال حاضر DVD RW اچ پی توی بازار کم هستن ولی

Liteon DVD-RW 24X

خوبه ایسوس فقط پولو مارکشو میگیره به خاطر همین گرونتر
و همین جور هم که دوستمون گفتن سامسونگ چنگی به دل نمیزنه اگه اچ موجود نبود از مارک بعدی استفاده کنید.
لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان. پس اول میرم سراغ HP ببینم گیر میارم. لایتون و پایونیر قبلا داشتم مدلهای 20X و 22X و زیاد ازشون راضی نبودم. لنزشون زود ضعیف می شد با اینکه زیاد استفاده نمیکردم. پلکستور هم تازگی یکی از آشنا هام گرفت از همون هفته اول بازی درآورد. یه مدت دیسک رو خیلی خوب میخوند یه مدت هم هیچ دیسکی رو نمیخوند باز یه مدت خوب میشد، کلا غشی بود. حالا شایدم کلا مورد داشته یا اصل نبوده نمیدونم ولی من از این برند زده شدم میترسم تقلبی زیاد باشه تو بازار.  پس همون میرم سراغ HP.

راستی Asus چطوره؟ لنزش قویه ؟ کلا سری 24X ش خوب از آب در اومده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نمیدونم چرا اینا جعبه ندارند همشون بدون جعبه هست  =))

لینک به دیدگاه

با تشکر از راهنمایی دوستان. رایتر HP مدل 1265 (فکر کنم آخرین مدل باشه) خریداری شد. صداش کمه لرزش هم اصلا نداره سرعتشم خوبه. خوشگلم هست  :x  امیدوارم طول عمرشم خوب باشه. بازم ممنون از راهنمایی خوب دوستان که باعث شد HP بگیرم.

راستی جالبه که الان دارم بازی نصب میکنم تا دیسک 4 نصب شده. بعد از نصب که دیسک رو در میارم دیسک حتی گرم نشده و خنکه خنکه! جالبه با این دور بالا و تولید حرارت کم. چون رایترهای قبلیم هم لایتون و هم پایونیر وقتی دیسک رو از داخلش در میاوردم مثل کوره داغ بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از راهنمایی دوستان. رایتر HP مدل 1265 (فکر کنم آخرین مدل باشه) خریداری شد. صداش کمه لرزش هم اصلا نداره سرعتشم خوبه. خوشگلم هست  :x  امیدوارم طول عمرشم خوب باشه. بازم ممنون از راهنمایی خوب دوستان که باعث شد HP بگیرم.

راستی جالبه که الان دارم بازی نصب میکنم تا دیسک 4 نصب شده. بعد از نصب که دیسک رو در میارم دیسک حتی گرم نشده و خنکه خنکه! جالبه با این دور بالا و تولید حرارت کم. چون رایترهای قبلیم هم لایتون و هم پایونیر وقتی دیسک رو از داخلش در میاوردم مثل کوره داغ بود.

ازکجا خریدید؟ قیمتش ؟ گارانتی ؟ ممنون @};-  @};-

لینک به دیدگاه

ازکجا خریدید؟ قیمتش ؟ گارانتی ؟ ممنون @};-  @};-

از یه پاساژ کامپیوتر تو کرج. 60 تومن- گارانتی سایبر تا برج 7 سال 95 . ممنون از شما و دوستان.

لینک به دیدگاه

Mobaraket bashe

ghimat?

win taze change akrdam sry 4 finglish

ویرایش شده توسط XertioN
لینک به دیدگاه

به نظر من PLEXTOR بهترینه البته بهت پیشنهاد میکنم از DVDRW زیاد به عنوان پلیر استفاده نکنی و هر چی که میخوای کپی کنی روی هاردت و استفاده کنی، اینطوری بیشتر عمر میکنه.

نظر دوستمون تایید میشه.من یکی از رایترام plextor و چشمش چشم عقابه لامصب.یجا خوندم شرکت سازندش تا ۳۰۰۰ تا کپی بیمشون کرده که مشکلی واسشون ایجاد نمیشه.
لینک به دیدگاه

نظر دوستمون تایید میشه.من یکی از رایترام plextor و چشمش چشم عقابه لامصب.یجا خوندم شرکت سازندش تا ۳۰۰۰ تا کپی بیمشون کرده که مشکلی واسشون ایجاد نمیشه.

عقاب کجا بود 

250 تا بیشتر با هاش  بزنی میشه چشم گنجشک اصلا نمیتونه dvd خش دار رو بخونه کافیه یکم dvd ت کثیف باشه نمیتونه بخونه 

من 2 تا هم از این پلکستور دارم 880-890

لینک به دیدگاه

عقاب کجا بود

250 تا بیشتر با هاش بزنی میشه چشم گنجشک اصلا نمیتونه dvd خش دار رو بخونه کافیه یکم dvd ت کثیف باشه نمیتونه بخونه

من 2 تا هم از این پلکستور دارم 880-890

مال شما رو نمیدونم ولی واسه بنده الان بعد از دوسال و رایت کردن بیش از ۳۰۰۰ تا هنوز چشمش مثل روز اوله.مواردی رو که رایتر litonم رو ناکام میزارم plextorم از خجالتشون در میاد.فقط دروغ نباشه یه مدت موقع رایت کردن سی دی رو میسوزوند که بعد از تحقیق با آپدیت فریمور مشکل به کلی نابود شد.به کل به نظر من بهترینه

ضمنا مال بنده مدل ۸۹۰ هستش و به شما هم پیشنهاد میدم حتما فریمور دستگاهتون رو آپدیت کنی.

ویرایش شده توسط hepta_pc
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...