رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید دستگاه کپی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

قصد خرید یه دستگاه کپی رو دارم حالا تو یه دوراهی موندم اگه کسی از دوستان تجربه خرید داره کمکم کنه

مورد اول اینه که یه دستگاه نو و گارانتی دار شارپ180 بخرم به قیمت 3میلیون که با ای دی اف میشه 4میلیون . با سرعت 18برگ کپی یا پرینت در دقیقه

مورد دوم این که یه دستگاه استوک اروپایی بخرم 4میلیون که در عوض سرعتش خیلی بالاتره (45برگ در دقیقه  ) و امکاناتی مانند چاپ دورو و ای دی اف اسکن دورو داره

حالا موندم این دستگاه های استوک واقعا اطمینان دارن ؟ خرج رو دست آدم نمیذارن ؟

لینک به دیدگاه

دستگاه دوم احتمالا مدل شارپ MX-m450 هستش

خیر دستگاه های استوک به اون صورت مشکلی ندارن

بنده خودم دو مدل 351 و 450 رو دارم

و هر دو رو هم استوک خریداری کردم

مدل اول رو حدود 500 هزار برگ تا حالا باهاش زدم و مدل دوم رو حدود 50 هزار تا

مشکل هم البته داشتن و چند باری به سرویس افتادن

در صورتی که این مدل ها رو خریداری می کنید به چند نکته توجه کنید.

1- بدون قسمت منگنه زن و سورتر خریداری کنید چون باعث گیر کاغذ زیاد می شن و نهایتا هم مجبور می شید باز کنید و یه گوشه ای بزارید و کسی هم نمی خره.

2- درب اسکنر رو بردارید و یه برگ سیاه کپی بگیرید باید کاملا مشکی باشه بدون هیچ نقطه و خط و خشی.

3- یه سری 50 -100 صفحه ای باهاش کپی بزنید نباید کم رنگ بشه هر چی رو به جلو می ره و میزان غلظت پودر در صفحه اول و آخر باید یکسان باشه در غیر ا ین صورت مشکل دولوپر داره دستگاه که بسیار پر درد سر و هزینه بره.

4- چند صفحه سفید کپی بگیرید، در صورتی که نقطه و خط و خش داشت چک کنید که اسکنر خط و خش نداشته باشه و همچنین اسکنر adf، در صورتی که خط خشی نبود کماکان نقطه و خط و خش وجود داشت (دقت کنید نقطه و خط نه سایه) مشکل از درام هست که البته هزینه ای به اون صورت نداره و با حدود 70 80 تومن می تونید یه درام نو تهیه کنید، درام دستگاه های 351-451 و 202 به هم می خورن و با مارک های داتیس، آ اِ گ و شارپ در بازار موجود هستند.

5- دقت کنید دستگاه پودر ریزی نداشته باشه. چرخ دنده های رول کاغذ رو چک کنید سالم باشن

6- کاغذ کش ها رو چک کنید که نو باشن و دارای ترک های ریز روی سطحشون نباشن

7- کلید خاموش و روش دستگاه رو چند با امتحان کنید و ببینید بدون مشکل خاموش و روشن می شه دستگاه یا نه.

8- دستگاه باید به محض روشن شدن بتونه کپی دو رو بگیره و در صورتی که گیر کرد و بهتون گفتن که با گرم کردن درست می شه زیر بار نرید.

9- این دستگاه ها رو معمولا با گارانتی تعداد صفحه می فروشن کاملا با فروشنده چک کنید و مواردی که شامل گارانتی می شن رو سوال کنید.

10- در صورتی که تهیه کردید دستگاه رو در جای مرطوب قرار ندید و حتی الامکان پس از پایان کار روی دستگاه رو با کاور بپوشونید چون به گرد و خاک بسیار حساس هستن.

11- حتماً چیپ نسور واسه تانک تونر تعویض کنید که مجبور نباشید هر دفعه هزینه اون رو هم به شارژ اضافه کنید. قیمتش با چیپ های بسوز! تفاوتی نداره نهایتا هزار تومان مواظب باشید پول اضافه ای بابتش ازتون نگیرن چیپ ها نهایتا 10 الی 12 هزار تومان هستن.

اینا نکاتی بود که به ذهن بنده رسید

امیدوارم کمکی کرده باشه.

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز فقط چندتا سوال دیگه

شما جایی رو میشناسید که معتبر باشن بهم معرفی کنید ؟

سورتر چیه ؟

یکم از هزینه شارژش برام میگید ؟ هربار چندتا میزنه ؟ چقدر هزینه تونره ؟ چندوقت یه بار درام میخواد ؟

واسه کپی دورو فقط باید از ای دی اف استفاده کرد ؟

لینک به دیدگاه

سورتر قسمتی هست که کپی ها رو به صورت اتوماتیک مرتب می کنه مثلا به دستگاه 20 برگ کاغذ می دی که 30 سری کپی بگیری به طور اتوماتیک سری ها رو به صورت زیگ زاگی از هم جدا می کنه که راحت تر جدا بشن و مرز هر سری مشخص باشه در صورت نبود باید دستی جداشون کنید که خیل یهم زمان نمی بره و میتونید بدید خود مشتری جدا کنه.

پودر سازگار با ین دستگاه ها پودر داتیس هست بر اساس تجربه من پودر های مختلفی رو امتحان کردم و این مدل بیشترین سازگاری رو بادستگاه داره هر بسته 500 گرمی حدود 20-25 هزار برگ رو جواب می ده و از لحاظ هزینه پودر بسیار به صرفه هست قیمت هر قوطی با بطری یا هر چی که بشه اسمش رو گذاشت حدود 35 هزار تومنه که تقریبا هزینه پودر واسه هر صفحه حدود 1.5 الی دو تومن می شه. 

هر درام بسته به نوع جنسش اصلی - تقلبی- های کپی حدود 30 هزار الی 70 هزار برگ رو جواب می ده

هات رول رو هم چک کنید که خط و خش نداشته باشه و صاف و یک دست باشه در صورتی که در کناره ها خط داشت مشکلی نداره چون اون قسمت ها با کاغذ تماسی ندارن ولی در صورتی که خط و خش در وسط رول بود از خریدش خود داری کنید.

adf واسه کپی دو رو هست و صفحاتی که در هر دو طرف اون ها نوشته وجود داره

خیر از روی اسکنر هم می شه کپی دو رو گرفت از این حالت برای کپی دفتر یا کتاب استفاده می شه

جای مطمئن هم من در تهران جایی رو سراغ ندارم البته در هیچ جا جایی سراغ ندارم نه اینکه همه جا نامطمئن باشن منتهی اینها به هر حال استوک هستن و بیشتر بر می گرد به انصاف فرونشده، شانس و البته دقت شما در خرید. خیلی هم به رقمی که فروشنده اذعان می کنه میزان کارکرد دستگاه هست اعتماد نکنید این ارقام رو به سادگی می شه تغییر داد.

لینک به دیدگاه

راستش یه آشنا دارم که خودش تعمیرکار پرینتر و اینجور چیزاس اگه خودش تونست واسم بیاره که هیچی اگه نه سعی میکنم با خودم ببرمش

از راهنماییتون ممنونم جواب اکثر سوال هامو گرفتم

ویرایش شده توسط mobaraki18
لینک به دیدگاه

استوک خیلی بهتر هست

به شرطی که کسی که ازش می خرید مورد اعتماد و فنی باشه

و قطعات جانبی و ایراد یابی اون دستگاه رو خوب بلد باشه و . ..

به طور کلی کسی که ازش می خرید مهم تر از اینه که چی می خرید

لینک به دیدگاه

استوک خیلی بهتر هست

به شرطی که کسی که ازش می خرید مورد اعتماد و فنی باشه

و قطعات جانبی و ایراد یابی اون دستگاه رو خوب بلد باشه و . ..

به طور کلی کسی که ازش می خرید مهم تر از اینه که چی می خرید

اینجور که تا حالا فهمیدم حرف شما کاملا درسته و وجدان فروشنده بزرگترین عامل هستش تو خرید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...