رفتن به مطلب

سیستم با 2 تومن

Recommended Posts

سلام آقایون یکی از اشنایان دیشب زنگ زده و گفت میخواد کامپیوتری بخره که بازی هم باهاش انجام بده و گفت مانیتورشم زیاد کوچیک نباشه ولی بودجه اش کمه در حده 2 تومن البته بهش گفتم که نمیشه ولی خواستم ببینم نظیر شما چیه؟چی براش جمع کنیم؟ایا دست دوم بهتر نیست  براش؟

که بخره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام آقایون یکی از اشنایان دیشب زنگ زده و گفت میخواد کامپیوتری بخره که بازی هم باهاش انجام بده و گفت مانیتورشم زیاد کوچیک نباشه ولی بودجه اش کمه در حده 2 تومن البته بهش گفتم که نمیشه ولی خواستم ببینم نظیر شما چیه؟چی براش جمع کنیم؟ایا دست دوم بهتر نیست  براش؟

که بخره؟

خدمت شما

کیس : گرین ایکس پلاس 110 تومن

post-18285-0-33100000-1432275084_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

اول باید ببینی منظور فامیلت از مانیتور کوچیک نباشه چیه ؟

مانیتور 24 فول میخواد یا با همین سایزهای پایین میسازه اگر فول بخواد 700 یا 800 تومن پول برای مانیتور میره 

با بقیش یک کارت 750ti بگیره کلا دیگه بودجه ای براش نمیمونه 

قطعات رو بخوای از برند خوب بخری ی سر درد دیگس 

من هم برای ی بنده خدایی سیستم جمع کردم فکر میکرد با 2 تومن میشه sun system خرید ولی این خبرا نیست 

بودجه 2 تومن مانیتور full hd 24 نمیشه جمع کرد و یا باید از سایر قطعات بزنی یا مانیتور رو معقول برداری 

باز با 2500 میشه ی کاری کرد ولی 2 تومن نه 

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

Hassan.StarKilleR, on 22 May 2015 - 10:41 AM, said:

خدمت شما

attachicon.gif4.jpg

عزیز

بدون مانیتور

cpu: g 3240   170

main: asus h81 230              گارانتی اصلی سازگار یا ویستا

power: Enermax NAXN 500W  200

case:50

hdd 1tb wb b: 170

ram:8 gig 270

vag:  ASUS R9 270X DCII   860

قیمت کل سیستم بدون مانیتور 1950

لینک به دیدگاه

که بخره؟

:puke:

[-(

نمیشه سیستم خوبی بست ولی اگه 3 تومن بود میتونست سیستم خوبی ببنده که توی گیم جواب میداد هم میتونست مانیتور خوبی بگیره هم یک سیستم با سی پی یو i5 و یک 960 یا 970. @};-

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

خدمت شما

attachicon.gif4.jpg

سیپی یو گلوگاه میشه ..خودم 3220 داشتم با 7790 مچ نمیشد!!!

لینک به دیدگاه

آره منم همینو به طرف گفتم حالا متقاعدش کردم یه کم صبر کنه. از همتون ممنونم  البته اگه نظرش دوباره برنگرده این هفته میریم بخریم ولی من بهش گفتم صبر کنه و بودجه افزایش بده بازم از همتون ممنونم اونم قبول کرده فعلا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...