رفتن به مطلب

پرسش پاسخ The Witcher 3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 54 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا من که نسخه گاتیشو خریدم همه آهنگ ها به تفکیک مال دی ال سی ها و مال خود بازی رو به دو فرمت flac و mp3 گذاشتن توی فایل های بازی و همینطور آرت بوک بازیو

آهنگ هاشم چشم چیر خوبی پیدا کردم میذارم در غیر این صورت خودت حتما آلبومشو دانلود کن

درضمن جواب سوال هم درست بود مال زمان نبرد الگیرد بکام و گرالت هست اون آهنگ

والا من که زیاد در این باره فکر کردم و بایدبگم کاملا با ساخته شدن فیلم و سریال از تمام بازیا مخالفم

چون حقیقتا دنیای بازیهای میتونه خیلی بهتر از دنیا یه فیلم یا سریال بشه و این دوتا کاملا تفکیک میشن از هم

و اگه قرار باشه فیلم و سریالی ساخته بشه از هر بازی دوست دارم بصورت سه بعدی باشه فیلم-انیمشن های سه بعدی عالی هستن یکیشون رو که من چند وقت پیش دیدم و خیلی جالب بود اسمش بیو ولف بود که واقعا باحال ساخته شد یا برای درک بهتر منظورم منظورم سریالی مثل تریلر های سینماتیک بازیه ، اول بازی در اون نبر که ینیفر از اسبش میوفته یا تریلر Killing Monsters یا تریلر B&W

و از اونجایی که CDPR اصلا نقشی نداره در ساخت این سریال پس معلومه که شخصیت ها اصلا قرار نیست شبیه مال بازی باشن و همینه که حسابی میخواد گند بزنه .....

پریشب دوباره فیلم هیتمن 2007 رو دیدم واقعا حالم بهم خورد! 47اش فقط از پشت سر کمی شبیه شخصیت بازی بود و بازیگرش نه صدا جالبی داشت نه قیافه قیافش که چشم های سیاه دماغ گرد چونه دایره ای که اصلا شبیه 47 بازیا نبود! و جالبیش اینکه ماموریتاشو همرو با درگیری به پایان میبرد برعکس 47 خودمون xD

والا دو کارت آخری رو دقیقا یادم نیست اما بهترین کارتش که اسمش Siegemaster بود رو باید از تورنومنت بدست بیاری و با اون کوتوله که اول باهاش بازی میکنی بهت میده

منظورم تورنومنت نویگراد هست البته ویکی زده باید شخصی رو که توی حیاتویزیما هست رو ببری که البته منم به شک افتادم ولی شما هر دو رو امتحان کن

این کارت خیلی بدردت میخوره

در ضمن هر کارتی رو ندوسنتی از کجا باید گرفت به اینجا یه نگاه بنداز xD

http://thewitcher3.wiki.fextralife.com/Gwent

اره موافقم 

یک جا یک عکس دیدم نوشته بود به احتمال زیاد بازیگر نقش گرالت اینه

طرف کچل بود.کچل میفهمی۰؟?

ولی اگه بتونن مثل تریلرای سینماتیک دربیارن بازم ارزش دیدن داره

اگه بسازن من که دنبال میکنم به هرحال جالبه ولی فکر نکنم عرضشو داشته باشن مثل بازی درش بیارن هرچی باشه سی دی پراجکت رد توش دخالتی نداره

ولی یک جا خوندم ۱ قسمت از هر فصلشو قراره همونی که تریلرای سینماتیک رو ساخه اونم بسازه.

خدا کنه قیافه همه شخصیتا شبیه خودشون باشه.وگرنه باید همزمان که نگاه میکنی غصه هم بخوری.

کو تا ویچر۴

فک کنم ۲۰ بار از اول تا اخر بازی کنم ۳ رو تا اون بیاد

و خدا کنه تو ویچر ۴ گرالت حضور داشته باشه حالا شخصیت اصلی نباشه یا مثلا وسطاش بمیره...

این اهنگه هم خیلی قشنگه مشخصه ماله کجاست

Oats_In_the_Water_Ben_Howard_-1220209960.mp3

ویرایش شده توسط smm7
لینک به دیدگاه

• ارسال 528
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

دوستان واسه روشنایی تصویر چیزی نمیدونین ، خیلی تاریکه ، فکر کنم به خاطر کارت ای ام دی هستش ، قبلا که با انویدیا بازی میکردم وضعیت بهتر بود ، بازی به این شاخی اما تنظیمات روشنایی تصویر نداره !

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

دوستان واسه روشنایی تصویر چیزی نمیدونین ، خیلی تاریکه ، فکر کنم به خاطر کارت ای ام دی هستش ، قبلا که با انویدیا بازی میکردم وضعیت بهتر بود ، بازی به این شاخی اما تنظیمات روشنایی تصویر نداره !

میتونی ازطریق مود تنظیمات روشنایی داشته باشی ولی باید بگردی تو سایت نکسوس

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، smm7 گفته است :

اره موافقم 

یک جا یک عکس دیدم نوشته بود به احتمال زیاد بازیگر نقش گرالت اینه

طرف کچل بود.کچل میفهمی۰؟?

ولی اگه بتونن مثل تریلرای سینماتیک دربیارن بازم ارزش دیدن داره

اگه بسازن من که دنبال میکنم به هرحال جالبه ولی فکر نکنم عرضشو داشته باشن مثل بازی درش بیارن هرچی باشه سی دی پراجکت رد توش دخالتی نداره

ولی یک جا خوندم ۱ قسمت از هر فصلشو قراره همونی که تریلرای سینماتیک رو ساخه اونم بسازه.

خدا کنه قیافه همه شخصیتا شبیه خودشون باشه.وگرنه باید همزمان که نگاه میکنی غصه هم بخوری.

کو تا ویچر۴

فک کنم ۲۰ بار از اول تا اخر بازی کنم ۳ رو تا اون بیاد

و خدا کنه تو ویچر ۴ گرالت حضور داشته باشه حالا شخصیت اصلی نباشه یا مثلا وسطاش بمیره...

این اهنگه هم خیلی قشنگه مشخصه ماله کجاست

Oats_In_the_Water_Ben_Howard_-1220209960.mp3

والا ویچر 4 فکر نکنم دیگه اونطوری که ما فکر کنیم ساخته  بشه چون داستان گرالت تموم شده دیگه و ماجراجویی دیگه نداره سنشم خوب بعنوان یه ویچر زیاد شده!

سیری هم از طرفی درسته میتونه شخصیت اصلی باشه اما شخصیت اصلی دختر فکر نکنم زیاد طرفدار پیدا کنه (البته نه بین ایرانیا xD)

نکته بعدی بنظرم باید ویچر 1 رو حتما بازسازی کنن چون از لحاظ داستانی واقعا ویچر 1 خیلی ابهت داشت داستان ویچر شدن گرالت ، نیولن ، جریانی که برای لقب Butcher Of Blaviken رو میاره و اولین ماجراجویی هاش آشنایی با ین-تریس و شانی کلا ویچر 1 باید بازسازی بشه حیفه

در 41 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

والا من یادمه باید حتما توی حالت Full Screen باشی و بعد از option  و Video بری به Gamma

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا ویچر 4 فکر نکنم دیگه اونطوری که ما فکر کنیم ساخته  بشه چون داستان گرالت تموم شده دیگه و ماجراجویی دیگه نداره سنشم خوب بعنوان یه ویچر زیاد شده!

سیری هم از طرفی درسته میتونه شخصیت اصلی باشه اما شخصیت اصلی دختر فکر نکنم زیاد طرفدار پیدا کنه (البته نه بین ایرانیا xD)

نکته بعدی بنظرم باید ویچر 1 رو حتما بازسازی کنن چون از لحاظ داستانی واقعا ویچر 1 خیلی ابهت داشت داستان ویچر شدن گرالت ، نیولن ، جریانی که برای لقب Butcher Of Blaviken رو میاره و اولین ماجراجویی هاش آشنایی با ین-تریس و شانی کلا ویچر 1 باید بازسازی بشه حیفه

والا من یادمه باید حتما توی حالت Full Screen باشی و بعد از option  و Video بری به Gamma

فکر نکنم ویچر ۱ رو باز سازی بکنن

مثلا اساسین کرید ۲ بهترین اساسین کرید بود بعدش اساسین ۱.ولی هیچکودوم باز سازی نشد.

درصورتی که همین بازسازی ها بیشتر طرفدار دارن

من میگم بهتره ویچر۴  اولاش شخصیت اصلی سیری باشه که داره حکومت میکنه و چند تا جنگ شرکت میکنه بعدش پسر سیریربیاد رو کار که میتونه داستانش طوری باشه که مثلا بچه هه رو میدزدنش میفروشنش و سر از یک مدرسه ویچر در میاره...

یام میتونه داستانش طوری باشه که بچه سیری هم توانایی هایی داره که مثلا یک چیزی مثل وایلد هانت میاد سراغش و...

ولی نمیدونم چرا هنوز سی دی پراجکت رد شروع نکرده حداقل داستانشو مشخص بکنن تا اون موقع بعدش کم کم بسازنش

یک سوال دارم e3 2017 کی هست؟

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، smm7 گفته است :

فکر نکنم ویچر ۱ رو باز سازی بکنن

مثلا اساسین کرید ۲ بهترین اساسین کرید بود بعدش اساسین ۱.ولی هیچکودوم باز سازی نشد.

درصورتی که همین بازسازی ها بیشتر طرفدار دارن

من میگم بهتره ویچر۴  اولاش شخصیت اصلی سیری باشه که داره حکومت میکنه و چند تا جنگ شرکت میکنه بعدش پسر سیریربیاد رو کار که میتونه داستانش طوری باشه که مثلا بچه هه رو میدزدنش میفروشنش و سر از یک مدرسه ویچر در میاره...

یام میتونه داستانش طوری باشه که بچه سیری هم توانایی هایی داره که مثلا یک چیزی مثل وایلد هانت میاد سراغش و...

ولی نمیدونم چرا هنوز سی دی پراجکت رد شروع نکرده حداقل داستانشو مشخص بکنن تا اون موقع بعدش کم کم بسازنش

یک سوال دارم e3 2017 کی هست؟

یوبی باگ رو با cdpr اصلا مقایسه نکن یوبیسافت واقعا یکی از آشغال ترین بازی ساز هاست!

بخاطر این سری ac پوکید که بعد از نسخه دوم کارگردانش اخراج شد :|

اونوقت شوهر سیری کی باشه؟ xD

و اینکه هر کسی یه پایانی گرفت مثلا برای یکی سیری ناپدید شد مال یکی ویچر شد و مال یکی پرنس شد که خب بخوان سری بعدی رو بسازن باید خیلی دقت کنن و این یعنی سه داستان مختلف! و توی یکی هم که سیری گم بشه گرالت هم سرنوشتش مشخص نمیشه و احتمالا میمیره ...

بنظرم ویچر 4 یا کلا داستانی غیر از گرالت و سیری داره و یا بازسازی نسخه 1 باشه شما ویچر 1 رو بازی کنی از لحاظ داستانی خیلی پر مغزه!

داستان بونهارت و یا برج پرستو خیلی قشنگه و اونجا سیری میتونه بعنوان شخصیت اصلی حاضر بشه

در کل cdpr حتی گفته ویچر 4 وارد مراحل ساختم نشده! و فکر نکنم زودتر از 2020 خبری ازش بشه و فعلا دارم لحظه شماری میکنم برا معرفی cyberpunk

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

منم مشکل روشنایی دارم کارت هم groce هست ربطی به گرافیک نداره کلا بازی تاریکه یکم

منم دوست دارم یکم روشنایی رو بیشتر کنم روشی پیدا کردی به منم خبر بده

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ÐÀVɨÐ071 گفته است :

منم مشکل روشنایی دارم کارت هم groce هست ربطی به گرافیک نداره کلا بازی تاریکه یکم

داخل بازي تا اونجايي كه يادم مياد تنظييماتي بود به اسم gamma  كه روشنايي و تنظيمات contrast هم اونجا بود كه مشكلتونو حل كنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، ÐÀVɨÐ071 گفته است :

تو تنظمیات گرافیک گزینه گاما خاموش کن ، بعدش بازیو ریستارت کن یه گزینه به اسم گاما ظاهر میشه که میتونی روشنایی تصویر بیشتر کنی

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

تو تنظمیات گرافیک گزینه گاما خاموش کن ، بعدش بازیو ریستارت کن یه گزینه به اسم گاما ظاهر میشه که میتونی روشنایی تصویر بیشتر کنی

توی تنظیمات بازی من گاما نیست اصلا

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

یوبی باگ رو با cdpr اصلا مقایسه نکن یوبیسافت واقعا یکی از آشغال ترین بازی ساز هاست!

بخاطر این سری ac پوکید که بعد از نسخه دوم کارگردانش اخراج شد :|

اونوقت شوهر سیری کی باشه؟ xD

و اینکه هر کسی یه پایانی گرفت مثلا برای یکی سیری ناپدید شد مال یکی ویچر شد و مال یکی پرنس شد که خب بخوان سری بعدی رو بسازن باید خیلی دقت کنن و این یعنی سه داستان مختلف! و توی یکی هم که سیری گم بشه گرالت هم سرنوشتش مشخص نمیشه و احتمالا میمیره ...

بنظرم ویچر 4 یا کلا داستانی غیر از گرالت و سیری داره و یا بازسازی نسخه 1 باشه شما ویچر 1 رو بازی کنی از لحاظ داستانی خیلی پر مغزه!

داستان بونهارت و یا برج پرستو خیلی قشنگه و اونجا سیری میتونه بعنوان شخصیت اصلی حاضر بشه

در کل cdpr حتی گفته ویچر 4 وارد مراحل ساختم نشده! و فکر نکنم زودتر از 2020 خبری ازش بشه و فعلا دارم لحظه شماری میکنم برا معرفی cyberpunk

خیلی جالبه نظر خارجیا اینه که بیشتر درمورد وزیمیر خواهد بود

یکیشونم گفت که گفتن ویچر۴ راجب گرالت نخواهد بود 

وزیمیر قیافش یکم ....نیس؟خوشم نمیاد ازشScreenshot_2017-05-21-20-41-35.thumb.jpeg.e36396ac18efd963ecbe099b0ee75752.jpeg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، ÐÀVɨÐ071 گفته است :

توی تنظیمات بازی من گاما نیست اصلا

تو قسمت گرافیک هستش ، و بازیو فول اسکرین کن و گاما خاموش کن بعد ریستارت بازی گزینه گاما اضافه میشه خواستی اسکرین میزارم

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

تو قسمت گرافیک هستش ، و بازیو فول اسکرین کن و گاما خاموش کن بعد ریستارت بازی گزینه گاما اضافه میشه خواستی اسکرین میزارم

مرسی داداش درست شد

یک دنیا ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان یه ایمیل اومده برام مبنی بر اینکه بخاطر تشکر بابت بازی کردن بتا گوئنت یه نسخه از عنوان ویچر 2 نسخه Enhanced دادن!

قبلشم که اگر فقط بازی میکردی گوئنت رو ویچر 1 رو نسخه Enhanced میدادن!

دم CDPR گرم واقعا بهترین بازی ساز دنیاس

حالا اکتیویژن حاضر نیست Cod های 12 سال پیشم رایگان کنه :|

لینک به دیدگاه

سلام 

دوستان برای سرعتی رفتن با اسب از چه دکمه ای استفاده میشه کرد . شیفت رو میگیری میدوه ولی  دیدم سرعت بیشتری میتونه داشته باشه 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، babak_11 گفته است :

سلام 

دوستان برای سرعتی رفتن با اسب از چه دکمه ای استفاده میشه کرد . شیفت رو میگیری میدوه ولی  دیدم سرعت بیشتری میتونه داشته باشه 

دبل شیفت کنید 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mamareza95 گفته است :

دبل شیفت کنید 

مرسی داداش همه کار کرده بودم غیر از این یه کار :D 

rx 470 داشتم فروختم به خاطر اینکه هیچ بازی ای بهم حال نمیداد بعد این بازی رو نصب کردم الان دوباره دنبال گرافیک قوی میگردم فعلا دارم با hd 6870 بازی میکنم رو متوسط و فول اچدی B|

ویرایش شده توسط babak_11
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، babak_11 گفته است :

مرسی داداش همه کار کرده بودم غیر از این یه کار :D 

rx 470 داشتم فروختم به خاطر اینکه هیچ بازی ای بهم حال نمیداد بعد این بازی رو نصب کردم الان دوباره دنبال گرافیک قوی میگردم فعلا دارم با hd 6870 بازی میکنم رو متوسط و فول اچدی B|

اتفاقا دیدم آگهیتو برای فروشش . البته خوب موقعی ام فروختی چون سری 5 ک اومد داغون کرد قیمت سری 4 رو . من الان msi gtx 750 gaming دارم و رو ultra بازی میکنم . اگه مشتری خوب براش پیدا کنم میفروشمش 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mamareza95 گفته است :

اتفاقا دیدم آگهیتو برای فروشش . البته خوب موقعی ام فروختی چون سری 5 ک اومد داغون کرد قیمت سری 4 رو . من الان msi gtx 750 gaming دارم و رو ultra بازی میکنم . اگه مشتری خوب براش پیدا کنم میفروشمش 

راستش این تنها بازی ای هست که برام جذابه و فکر کنم یه rx 460 هم بگیرم برام کافی باشه برای این بازی . دیگه بیشتر هزینه نکنم . البته یه کارت gtx 770 هم تا چند روز دیگه دستم میرسه شاید اونو فروختم و همین rx 460 رو گرفتم چون مصرف برق هم مهمه 770 مصرف برقش بالاست 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، babak_11 گفته است :

راستش این تنها بازی ای هست که برام جذابه و فکر کنم یه rx 460 هم بگیرم برام کافی باشه برای این بازی . دیگه بیشتر هزینه نکنم . البته یه کارت gtx 770 هم تا چند روز دیگه دستم میرسه شاید اونو فروختم و همین rx 460 رو گرفتم چون مصرف برق هم مهمه 770 مصرف برقش بالاست 

اره مصرف اون بالاس . خب تو که داری اون هزینه رو میکنی برای rx460  چرا 1050 2 گیگ نمیگیری . خیلی قویی تره که 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان یک سوال

Cd project red امسال تو برنامه e3 2017 حضور داره؟یعنی سایبر پانک رو بالاخره نشونش میده؟

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، smm7 گفته است :

دوستان یک سوال

Cd project red امسال تو برنامه e3 2017 حضور داره؟یعنی سایبر پانک رو بالاخره نشونش میده؟

با اینکه این بازی از سال 2012 در مرحله Development قرار داره و اصولا باید تا الان جزئیات بیشتری رو می دادن ولی خوب اینطور نشده
همه اخبار در حد شایعه هست ولی اکثرا بر این نظر هستن که در e3 جزئیات زیادی رو نشون نخواهند داد. (که امیدوارم اینطور نباشه)
https://www.youtube.com/watch?v=2SPXIdKMyPg

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

در در 1394/03/03, 23:07:53، Ralf گفته است :

دوستان این بازی کلا چطوره؟داستانش چطوره؟ هیجان داره ؟ گرافیکش چی؟

اره خیلی بازیش باحاله من کلیشو رفتم ولی چون ویتدوزم عوض کردم سیو و بازیم پرید.اگه بازیرو نریزی نصف عمرت به فنا.انقدر دوست داشتم الان دوباره میرفتم ولی حیف که سایت ها فیلتر کردن و اگه بخوام بازی کنم باید بخرم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...