رفتن به مطلب

پرسش پاسخ The Witcher 3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

والا من این بازیو همه مراحل فرعی به جز اون کارت بازی ها رو رفتم اخرسر لولم شد 25 26 مجبور شدم برم چیت بزنم تا لولم بره بالاتر چون دذر این صورته که یکسری لباس ها و امکانات رو میشه استفاده کرد نمی دونم دوستان اگه میدونین راهی واسه افزایش لول بگن تا سری بعد ایشالا طبیعی پیش بریم 

لینک به دیدگاه

• ارسال 528
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

من نمیدونم کجاست دختره کجاست؟

تو همون شهری هست که یک بار استبل اتیش گرفت.

مرحله ای هم که اون برای همون دختره هست این که میگه برو یکی از پرنده های غول پیکر رو بکش بعد که کشتی از مخلفاتی که از جنازه پرنده مونده میاری میدی به دختره یه لباس درست میکنه یکی از فرماندها میاد میگه که لباس افراد من بهتر هست بعد بهت میکنه میتونی کمکم کنی اگه بگی نه که لباس  میره اما بگی اره میره تو مرحله تست و بهت تیر میزنن اما بهت اثر نمیکنه بعدش برای تشکر ازت میکه دست موزد چی میخوای 2تا انتخاب داری یکی پول 2برابر یکی هم لباس هست که انحاب میکنی بعدش میگه برو یک روز دیگه لباست اماده هست 

فکر کنم اسم مرحله master armorers هست

ویرایش: 

تو این شهر هست

post-11538-0-42772400-1437089187_thumb.jpg

این هست لباس مورد نظر

post-11538-0-53519000-1437090303_thumb.jpg

من گرفته بودم این لباس رو اما الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم یا اشتباه فروختم یا دراپش کردم ~x(  ~x(

شبیح یکی از لباس های اصلی dragon age هست

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

دوستان این مراحل کارتی چطور هست چند بار رفتم نتونستم ببرم طرف مقابل رو کلا باید چطور بازی کنم این کارتی هارو؟؟

لینک به دیدگاه

تو همون شهری هست که یک بار استبل اتیش گرفت.

مرحله ای هم که اون برای همون دختره هست این که میگه برو یکی از پرنده های غول پیکر رو بکش بعد که کشتی از مخلفاتی که از جنازه پرنده مونده میاری میدی به دختره یه لباس درست میکنه یکی از فرماندها میاد میگه که لباس افراد من بهتر هست بعد بهت میکنه میتونی کمکم کنی اگه بگی نه که لباس  میره اما بگی اره میره تو مرحله تست و بهت تیر میزنن اما بهت اثر نمیکنه بعدش برای تشکر ازت میکه دست موزد چی میخوای 2تا انتخاب داری یکی پول 2برابر یکی هم لباس هست که انحاب میکنی بعدش میگه برو یک روز دیگه لباست اماده هست 

فکر کنم اسم مرحله master armorers هست

ویرایش: 

تو این شهر هست

attachicon.gifw3.jpg

این هست لباس مورد نظر

attachicon.gif-am.jpg

من گرفته بودم این لباس رو اما الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم یا اشتباه فروختم یا دراپش کردم ~x(  ~x(

شبیح یکی از لباس های اصلی dragon age هست

نه داداش این لباس نبود یه لباس دراز شنل مانند بود اسمشم witch hunter بود 

این لباسی که عکسشو گذاشتی حین انجام ماموریت برای این که اون دختره تواناییش ثابت شه میده ما بپوشیم تا جلوی تیر ببینه دووم میاره یا نه مال فرماندس نه ما 

لینک به دیدگاه

والا من این بازیو همه مراحل فرعی به جز اون کارت بازی ها رو رفتم اخرسر لولم شد 25 26 مجبور شدم برم چیت بزنم تا لولم بره بالاتر چون دذر این صورته که یکسری لباس ها و امکانات رو میشه استفاده کرد نمی دونم دوستان اگه میدونین راهی واسه افزایش لول بگن تا سری بعد ایشالا طبیعی پیش بریم 

چجوری همه ی فرعی هاش رو تموم کردی لولت 26شد!!!

من همش رو تموم نکرده بود 35بودم

لینک به دیدگاه

اگه فقط خط داستانی رو هم برین لولت نرمال میره بالا . ینی وقتی میرسی به مرحله آخر isle of the mist لولت 21 یا 22 هست . من که فقط اصلی ها و فرعی های مربوط به داستان رو رفتم فقط لولم اینجوری اومد بالا .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

SPOILERRRR

.

.

.

.

.

.

.

.

من مرحله آخر هستم ظاهرا که باید کمک بگیری بعد بری دنبال ciri ... من متاسفانه فهمیدم به علت بی توجهی به کوئست های keira   به دست radovid کشته شده :( . و اینکه کلا از 5 کمک موجود یکیش فقط اوکی داده :D . نمیدونم برم سراغ مرحله آخر  یا برم کوئست های جانبی برای کمک بیشتر .

سلام

منظورت اینه که keira کشته شده به دست radovid چون مراحل جانبی مربوط به keira رو انجام ندادی؟(واسه این میپرسم چون ظاهرا کلماتی جا افتاده یا جمله درست معنی نمیده :دی)

اسپویلر آلرت

اگه keira مرده همون بهتره که مرده :دی

اصلا وقتون رو تلف نکنین برای متقاعد کردنش برای اینکه کمکتون کنه... 2-3 تا کار ازت میخواد برای اینکه موافقت کنه بیاد کمکت ..... بعد از اینکه کمکش میکنی به بدترین شکل خیانت میکنه و گرالد مجبور میشه برای جلوگیری از کارهای کثیفی که keira میتونه انجام بده اون رو بکشه (به گرالد دروغ میگه و ازش سو استفاده میکنه، تا به یه سری تحقیقات سری _که یه جادوگر علیه انسانها انجام میداده_ دست پیدا کنه و روی گرالد هم اسپل خواب اجرا میکنه و گرالد رو دور میزنه)

عکس :

حجم عکس زیاده چون PNG گرفتم ....حجمتون نپره :دی

nol2pncg64ovlke79a2e_thumb.png

البته میشه مخشو زد که بیاد و به جنگ با وایلد هانت ملحق بشه اما من خوشم نیومد که دودره بازی کرده بود :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام

منظورت اینه که keira کشته شده به دست radovid چون مراحل جانبی مربوط به keira رو انجام ندادی؟(واسه این میپرسم چون ظاهرا کلماتی جا افتاده یا جمله درست معنی نمیده :دی)

اسپویلر آلرت

اگه keira مرده همون بهتره که مرده :دی

اصلا وقتون رو تلف نکنین برای متقاعد کردنش برای اینکه کمکتون کنه... 2-3 تا کار ازت میخواد برای اینکه موافقت کنه بیاد کمکت ..... بعد از اینکه کمکش میکنی به بدترین شکل خیانت میکنه و گرالد مجبور میشه برای جلوگیری از کارهای کثیفی که keira میتونه انجام بده اون رو بکشه (به گرالد دروغ میگه و ازش سو استفاده میکنه، تا به یه سری تحقیقات سری _که یه جادوگر علیه انسانها انجام میداده_ دست پیدا کنه و روی گرالد هم اسپل خواب اجرا میکنه و گرالد رو دور میزنه)

عکس :

حجم عکس زیاده چون PNG گرفتم ....حجمتون نپره :دی

nol2pncg64ovlke79a2e_thumb.png

البته میشه مخشو زد که بیاد و به جنگ با وایلد هانت ملحق بشه اما من خوشم نیومد که دودره بازی کرده بود :دی

اره اگه کوئست هاشو انجام ندی radovid هم اونو میکشه . چون کلا داره میج ها رو میکشه . من تست نکردم ولی گفته بودن حتی اگه یکی دوتا کوئست هاشو بری بقیشو نری هم همین میشه !! فقط باید تموم کنی کل کوئست هارو و بعد میتونی تصمیم بگیری که خودت بکشیش یا بیاد کمک یا ..  :d .

من سیو قبلیمو لود کردم بعد اونجا که منو خابوند رفتم جزیره دنبالش و ازش خواستم که بیاد کارمورگان . که اومد که به قولا کمک هم کرد ! گرچه تو سینماتیک ها اصلا نبود :)))) .

لینک به دیدگاه

نه داداش دقیق یادم نیس ولی کیرا واسه کاراش دلیل داشت نمیدونم کدوم پادشاه بهش دستور داده بود تهدیدش کرده بود که اون کارا رو انجام بده من اولش کشتمش چون عصبانی بودم از کارش باهاش خوب حرف نزدم اونم عصبی شدو دعوا را انداخت دوباره رفتم (چه کاریه یه دختر خوشگلو بکشیم بعد معاشقه شبانه  :laughing: )

این بار باهاش خوب حرف زدم دلیل کارشو توضیح داد بعد کاغذو ازش گرفتم و گفتم بره کایر مورهن (شهر ویچر) اونجا قایم شه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه داداش دقیق یادم نیس ولی کیرا واسه کاراش دلیل داشت نمیدونم کدوم پادشاه بهش دستور داده بود تهدیدش کرده بود که اون کارا رو انجام بده من اولش کشتمش چون عصبانی بودم از کارش باهاش خوب حرف نزدم اونم عصبی شدو دعوا را انداخت دوباره رفتم (چه کاریه یه دختر خوشگلو بکشیم بعد معاشقه شبانه  :laughing: )

این بار باهاش خوب حرف زدم دلیل کارشو توضیح داد بعد کاغذو ازش گرفتم و گفتم بره کایر مورهن (شهر ویچر) اونجا قایم شه 

نه دیگه رفیق نزدیکمم دودره بازی در بیاره حالشو میگیرم چه برسه به این  =))  =))

دوستان کسی آپدیت 1.07 رو استفاده کرده؟ ظاهرا" دیروز اومده + یه DLC pack

حجم آپدیته یه کم بیشتر از 2 گیگه :دی

لینک دانلود مستقیم آپدیت 1.07 در یک پارت از گوگل درایو

:

https://docs.google.com/uc?id=0B_1mG1e_SHX_WFh6WDBWWThGajg&export=download

لینک دانلود آپدیت 1.07 در 3 پارت با سرعت بالاتر :

http://af.top2download.com/PC/94/4/TW3/The.Witcher.3.Wild.Hunt.Update.v1.07-BAT(www.Top2Download.com).part1.rar

http://af.top2download.com/PC/94/4/TW3/The.Witcher.3.Wild.Hunt.Update.v1.07-BAT(www.Top2Download.com).part2.rar

http://af.top2download.com/PC/94/4/TW3/The.Witcher.3.Wild.Hunt.Update.v1.07-BAT(www.Top2Download.com).part3.rar

دانلود Dlc pack جدید:

https://docs.google.com/uc?id=0B6uB8zrJFjxbY1Z2ZVhvU1Z4emc&export=download

لینک به دیدگاه

من این پچ جدید رو نصب کردم اولین چیزی که از مشکلات من بر طرف شد این بود که یهو کل صفحه نور خورشید یا اتیش میگرفت که دیگه الان این مشکل رو ندارم 

به نظرم الان بارون و برف بازی بهتر شده 

تغییرات قسمت اینونتوری کتاب هارو از قسمت مواد غذایی ها جدا کرده 

مرتبط کردن میشه به ترتیب های مختلف داشته باشه 

یه جعبه هم تو نقشه اضافه شده که میشه خرتوپرت های که موقتا احتیاج نداری میتونی بزاری تو جعبه

فعلا این هارو متوجه شدم

لینک به دیدگاه

آقا تموم نکنین بازی رو . دیگه اصلا حال نمیده وقتی داستانش تموم میشه . بی روح میشه. من بدو بدو تمومش کردم الان اصلا دیگه حس بازی نمیده :d

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان به نظرم آپدیت جدید و نریزین

من الان آپدیت کردم لولم 16

وسایلم تمامش شده لول 17 یعنی نمیتونم استفاده کنم بدون شمشیر موندم

شمشیری که ساخته بودم 16 بود الان بعد شده 17 رفتم شاهی چیزی بود ببینم تمام وسایلمو دم در گرفتند موقع برگشت نمیتونم استفاده کنم چون لولم کمتره :crying:

تو تمام مپ ها به غیر از نقشه اول تمامی نقاطی که شمشیر میساختن حذف شده الان با بدبختی لول پایین تر دارم استفاده میکنم :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان به نظرم آپدیت جدید و نریزین

من الان آپدیت کردم لولم 16

وسایلم تمامش شده لول 17 یعنی نمیتونم استفاده کنم بدون شمشیر موندم

شمشیری که ساخته بودم 16 بود الان بعد شده 17 رفتم شاهی چیزی بود ببینم تمام وسایلمو دم در گرفتند موقع برگشت نمیتونم استفاده کنم چون لولم کمتره :crying:

تو تمام مپ ها به غیر از نقشه اول تمامی نقاطی که شمشیر میساختن حذف شده الان با بدبختی لول پایین تر دارم استفاده میکنم :crying:

سلام

والا برای من این اتفاق لول و اینها پیش نیومده با آپدیت کردن :-?

روی مپ من هم قبل از آپدیت هم به جز یکی دو تا blacksmith بقیشون یا فقط در زمان های خاصی از روز روی نقشه میومدن یا فقط اگه از نزدیکشون رد میشدم توی مینی مپ نمایان میشدن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان این معجون ها چین و چه استفاده ای دارن؟

222222.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اسپویلر آلرت

.

.

.

.

دوستان بازی پایان های مختلفی دارد:

برای ciri:

برای ciri سه پابان وجود داره یکی اینکه میمیرد-یا اینکه تبدیل به یک ویچر میشودو یا اینکه زنده میماند و ملکه میشود تمامی این اتفاقات بستگی به تصمیمات شما در رفتار با ciri دارد

فقط با سیری خوب رفتار کنید که پایانی خوش در انتظارتون باشه.........

سلام

آقا این مورد رو یه مقدار برای من توضیح میدین؟

یعنی مثلا زیاد بهش گیر ندیم یا همیشه مراقبش باشیم؟

اسپویلر آلرت

مثلا وقتی گرالت سیری رو پیدا میکنه بعد از مبارزه با وایلد هانت ، سیری یه سری کارهایی میخواد انجام بده از قبیل سر زدن به بعضی دوستاش و انتقام از بعضیای دیگه یا حتی دزدین اسب با کمک دوستای قدیمیش ، قبل هر کدوم از اینها برای گرالت 2 تا انتخاب هست که بهش گیر بده که اینکارو نکنن یا اینکه باشون همراهی کنه و بعدش هم اگه کار رو انجام بدن باز هم 2 تا انتخاب هست که بگه مثلا خوش گذشت و کار خوبی کردیم یا اینکه گیر بده که کار بدی کردیم و به سیری گیر بده

منظورت همین چیزاست دیگه درسته؟ هر حرکت و شیطنتی خواسته انجام بده باش همراه شدم  :laughing:

دوستان این معجون ها چین و چه استفاده ای دارن؟

موس رو روش نگه میداری چی مینویسه؟

احتمالا برای ساختن چیزههای جادویی یا کیمیاگریه

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کسی این علامت سوال رفته؟

بالای کوه یه درخت بزرگ هست MAP.jpg

من یه غار پیدا کردم که درش کلید میخواد DAR.jpg

یه چند جای دیگه واسه ورود پیدا کردم اما یه جاش که نمیشه رفت بالا GHAR.jpg

یه جا هم از ارتفا میری پایین . جایی واسه سر خوردن یا نردبان نداره میمیری

لینک به دیدگاه

کسی این علامت سوال رفته؟

یه جا هم از ارتفا میری پایین . جایی واسه سر خوردن یا نردبان نداره میمیری

این قسمت جزو مراحل اصلیه در ادامه خودت متوجه میشی من چیزی نمیگم تا داستان لو نره

لینک به دیدگاه

سلام

آقا این مورد رو یه مقدار برای من توضیح میدین؟

یعنی مثلا زیاد بهش گیر ندیم یا همیشه مراقبش باشیم؟

اسپویلر آلرت

مثلا وقتی گرالت سیری رو پیدا میکنه بعد از مبارزه با وایلد هانت ، سیری یه سری کارهایی میخواد انجام بده از قبیل سر زدن به بعضی دوستاش و انتقام از بعضیای دیگه یا حتی دزدین اسب با کمک دوستای قدیمیش ، قبل هر کدوم از اینها برای گرالت 2 تا انتخاب هست که بهش گیر بده که اینکارو نکنن یا اینکه باشون همراهی کنه و بعدش هم اگه کار رو انجام بدن باز هم 2 تا انتخاب هست که بگه مثلا خوش گذشت و کار خوبی کردیم یا اینکه گیر بده که کار بدی کردیم و به سیری گیر بده

منظورت همین چیزاست دیگه درسته؟ هر حرکت و شیطنتی خواسته انجام بده باش همراه شدم  :laughing:

موس رو روش نگه میداری چی مینویسه؟

احتمالا برای ساختن چیزههای جادویی یا کیمیاگریه

SPOILER

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

جواب کل سوالات اینجاس

http://www.vg247.com/2015/05/28/the-witcher-3-how-to-get-the-best-ending/

من حالت ویچری برای سیری رفتم . میشه پرسنسسش هم کرد ! و میشه کشتش :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان منظور این ماموریت چیه که چیزی بخوری و بعد اشیاء غرق کنی

چه چیزی بخوریم؟

witcher3_2015_07_25_18_38_57_006.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان منظور این ماموریت چیه که چیزی بخوری و بعد اشیاء غرق کنی

چه چیزی بخوریم؟

witcher3_2015_07_25_18_38_57_006.jpg

اونجا یه سری drowner بود که کشتی یعدش نمیدونم مادرشونه کیه بعدا میخواد بیاد باید شما قایم شی که اونا بیان واسه این کار میری با اونایی که کشتی یه جاییشونو برمیداری یه  پوشون میسازی بعد یادم نیس اونو میخوری یا میندازی اونجا که بو بده و اونا بیان بعد میکششیشون 

فک کنم اونارو میندازی تا بو بده یادم نیس 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اونجا یه سری drowner بود که کشتی یعدش نمیدونم مادرشونه کیه بعدا میخواد بیاد باید شما قایم شی که اونا بیان واسه این کار میری با اونایی که کشتی یه جاییشونو برمیداری یه  پوشون میسازی بعد یادم نیس اونو میخوری یا میندازی اونجا که بو بده و اونا بیان بعد میکششیشون 

فک کنم اونارو میندازی تا بو بده یادم نیس 

8 مدل بمب دارم که همشونو امتحان کردم اما اتفاقی نیافتاد

خوردنی هم معجون زیاد دارم نمیدونم از اوناست

یا باید چیز جدید بسازم که اونم فرمولشو باید داشته باشم

....

لینک به دیدگاه

Ye diagram mide ke bara alchemy hast azun estefade kon az golo giahaye atraf ham bekan ke be sazish bad chand ga ke zardeshun karde baiad berizy bad ye gayi baz mishe baiad bey unga ye monsters bokoshi

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان دیگه راهنمایی ندارن؟

یه جور محلول داریم واسه استفاده که دود سبز میده بیرون و ازش واسه کشیدن درخت گوزن شکل استفاده کردم تو ماموریت های قبلی

اونم استفاده کردم اما ...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...