رفتن به مطلب

سوال: بهترین کیس برای مود کردن

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان به نظر شما بهترین کیس برای مود کردن به نحوی که فن های کارت گرافیک در رویت باشد کدام مورد است؟

ویرایش شده توسط fireinpole
لینک به دیدگاه

سلام دوستان به نظر شما بهترین کیس برای مود کردن به نحوی که نخای فن های کارت گرافیک در رویت باشد کدام مورد است؟

درود

شما روی هر کیسی میتونی اینکار رو انجام بدی..

یا با مود کردن درب کیس .. یا داخل کیس .. یا استفاده از PCI Express Flat Cable 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

شما روی هر کیسی میتونی اینکار رو انجام بدی..

یا با مود کردن درب کیس .. یا داخل کیس .. یا استفاده از PCI Express Flat Cable

سوالم رو شاید بد مطرح کردم. ببینین الان پاور های کامپیوتر در پایین کیس هستند و فنهای گرافیک هم رو به پایین. اگر سینی کیس رو باز کنم و سمت چپ کیس بذارم فن گرافیک رو به بالا میفته ولی پاور بالا میفته

لینک به دیدگاه

سوالم رو شاید بد مطرح کردم. ببینین الان پاور های کامپیوتر در پایین کیس هستند و فنهای گرافیک هم رو به پایین. اگر سینی کیس رو باز کنم و سمت چپ کیس بذارم فن گرافیک رو به بالا میفته ولی پاور بالا میفته

منظور شما اینه که سینی کیس بیوفته سمت چپ کیس پاور بره بالا ولی کرافیک رو به پایین بمونه !؟

درست متوجه شدم ؟؟!

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

به نظر من کیسهایی که به مکعب مستطیل نزدیک‌تر باشن، بدنه‌ی محکمی داشته باشن و جادار باشن برای دستکاری انعطاف‌پذیرتر هستند.کولرمستر از این مدلها چند تایی داره. n300،n400 و به ویژه n500. قیمتهاشون هم مناسبه. cm690iii , کیسهای کورسر هم سری دی خوب‌اند. به نظر من کسی که وقت و امکانش رو داره بهتره یک کیس با شاسی و بدنه‌ی ساده و محکم بگیره و امکانات به‌ش بیافزاید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظور شما اینه که سینی کیس بیوفته سمت چپ کیس پاور بره بالا ولی کرافیک رو به پایین بمونه !؟

درست متوجه شدم ؟؟!

میخام تو کیسهایی که پاور پایین هستند کاری کنم پاور پایین باشه. گرافیک رو به بالا.

لینک به دیدگاه

میخام تو کیسهایی که پاور پایین هستند کاری کنم پاور پایین باشه. گرافیک رو به بالا.

به علت باگ Google Chrome پستم 2 بار ارسال شد.

معذرت !

post-19588-0-74096500-1432988426_thumb.jpg

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

پیشنهاد من استفاده از PCI Express Flat Cable هست ..

post-19588-0-74096500-1432988426_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فکر کنم باید خودت بسازی یبارگی کامل !!!  :-?

لینک به دیدگاه

دوست من یه همچین کاری می خوای بکنی؟

تصاویر کیس NUKE مودینگ شده توسط گروه PCMOD.IR

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من یه همچین کاری می خوای بکنی؟

تصاویر کیس NUKE مودینگ شده توسط گروه PCMOD.IR

ممنون از لطف دوستان. نه مد نظرم اینه گرافیک رو بشه از بالا دید

کار شما هم بسیار زیبا و ستودنیست. تبریک میگم دوست گلم

لینک به دیدگاه

چهار تا پرچ پنل پشتی کیسو باز کن 180درجه بچرخون دوباره پرچ کن همین فقط کیسی رو انتخاب کن که تو حالت استوک پاورش به سقف بخوره موفق باشی...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چهار تا پرچ پنل پشتی کیسو باز کن 180درجه بچرخون دوباره پرچ کن همین فقط کیسی رو انتخاب کن که تو حالت استوک پاورش به سقف بخوره موفق باشی...

همین کار رو کردم قبلا. ولی کیس های با امکانات امروزی همه پاور بالا هستند دوست گلم

تاپیکهای شما رو الان دیدم فی الواقع استاد بلا منازع هستین.

لینک به دیدگاه

من الان منظورت رو فهمیدم. پنل پشتی رو ممکنه لازم بشه بسازی. یا مثلا دو بخشش کنی و بخش پایینی رو بگذاری بالا و به همین ترتیب. البته از ایده‌ی آقای حیدرپور هم باید استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

پیشنهاد من استفاده از PCI Express Flat Cable هست ..

attachicon.gifflat.jpg

سلام دوست عزیز از این کابل ها کجا میشه پیدا کرد؟؟؟آیا

لینک به دیدگاه

می‌تونی درست کنی. یک مادربورد اوراق و یک گرافیک اوراق و یک نفر که با لحیم و سیم بتونه خوب کار کنه لازم هست. برای بیت‌کوین کاوی دیده‌ام از این‌کارها می‌کردند. توی بازار خودمون ندیده‌ام مگر این که شاه کلید یک کاری کنه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

دوست عزیز 100% بخوای می تونم بارت تهیه کنم

می‌تونی درست کنی. یک مادربورد اوراق و یک گرافیک اوراق و یک نفر که با لحیم و سیم بتونه خوب کار کنه لازم هست. برای بیت‌کوین کاوی دیده‌ام از این‌کارها می‌کردند. توی بازار خودمون ندیده‌ام مگر این که شاه کلید یک کاری کنه.

دوست عزیز تست زدم ساختش ارزش نداره

لینک به دیدگاه

اکر بخوای یه چیزی مثل x-pars یا کیسی که من ماد کردم بشه باید یه کیس ارزون و عادیو ماد کنی و معکوسش کنی که توصه نمی کنم چون این کیسا خیلی کم جا هستن ....

اگرم یه کس خوب بگیری که از اول معکوس باشه برای اینکه فنای کارت گرافیک رو به بالا باشه باید از همون pci-e riser ها استفاده کن و اینکه یکم سوراخ کاری و اینا لازم داری روی کیس.....

حتما قبل از خرید کیس و vga مطمئن شو که میتونی برش و  سوراخای لازم رو راحت روی کیس بزنی که بعدا کار سخت نشه......

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

post-19215-0-60585500-1433003199_thumb.jpgpost-19215-0-96026300-1433003207_thumb.jpgpost-19215-0-56789200-1433003224_thumb.jpgpost-19215-0-95425200-1433003216_thumb.jpegpost-19215-0-75824500-1433003231_thumb.jpeg

من به دوست عزیز در پ.خ هم گفتم برای اینکار باید دنبال کیس هایی باشند که توانایی نصب پاور در درایو بی ها رو داشته باشه!

@};-

ویرایش شده توسط RONIN021
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنظر من کیس خوابیده بساز بردت رو افقی کن راحت...  :-?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...