رفتن به مطلب

مشکل اضطراری در هارد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یه هارد سه ترابایت وسترن گرین دارم که تو تب سکتور پندینگ که جز چند تا اخری 7 تا ارور داره و سرعتش به طرز شدیدی اومده پایین ، با توجه به اهمیت اطلاعات روی هاردم تصمیم گرفتم هارد 4 ترابایت بخرم

فقط حالا موندم با این سرعت پایین چطوری منتقل کنم اطلاعات لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

سلام

یه هارد سه ترابایت وسترن گرین دارم که تو تب سکتور پندینگ که جز چند تا اخری 7 تا ارور داره و سرعتش به طرز شدیدی اومده پایین ، با توجه به اهمیت اطلاعات روی هاردم تصمیم گرفتم هارد 4 ترابایت بخرم

فقط حالا موندم با این سرعت پایین چطوری منتقل کنم اطلاعات لطفا راهنمایی کنید

عکس صفحه ی خطاها و صفحهی پیمایش سکتورها!
لینک به دیدگاه

عکس صفحه ی خطاها و صفحهی پیمایش سکتورها!

وقتی هارد دوم وصل میکنم سرعت خیلی کم میشه حتی برنامه hdtune باز نمیشه

لینک به دیدگاه

143313995242811.png

بعید می‌دونم این ایراد به تنهایی مشکل ساز بشه، به ویژه اگر پیمایش سکتورها  که عکسش رو پیوست کرده‌ام خطایی نشان نده. پیش از شروع آزمون، تیک quick scan رو بردار. ممکنه از کابل دیتا یا تغذیه باشه. هاردهای سبز سه‌ترا و چهار ترا بر اساس آمارهایی که منتشر شده کمترین میزان خرابی رو داشته‌اند. شخصا هم تاکنون این ایراد رو توی هیچ‌ یک ندیده‌ام. چیزهایی که عمر هارد رو کم می‌کنن، منبع تغذیه و کابل نامناسب و گرما هست.

تا جایی که به مورد تو مربوط می‌شه پیش از هر کار هار رو با کابل دیگه و یا روی یک رایانه‌ی دیگه بررس.

post-12568-0-84114900-1433145636_thumb.jpg

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

کابل عوض کردم کابلی قبلی که به هارد وصل کابل ساتا خود مین برد بود (Gigabyte Z97-D3H) و تا همین دیروز به خوبی کار میکرد بعید میدونم یهویی اینطوری بشه.

پیمایش سکتور ها هیچ مشکلی نداشت

پاور سیستمم تقریبا یه هفته شده خریدم Green 1050OC+

ویرایش شده توسط upitfa
لینک به دیدگاه

کابل عوض کردم کابلی قبلی که به هارد وصل کابل ساتا خود مین برد بود (Gigabyte Z97-D3H) و تا همین دیروز به خوبی کار میکرد بعید میدونم یهویی اینطوری بشه.

پیمایش سکتور ها هیچ مشکلی نداشت

پاور سیستمم تقریبا یه هفته شده خریدم Green 1050OC+

راستش از پیغامهای خطای smart چیزی نمی دونم. اما هاردهای زیادی دیده ام که چند تایی اخطار توی این بخش داشته اند و بی ایراد کار می کرده اند. بهتره روی یک رایانه ی دیگه هارد دیسک رو بیازمایی. یک تاپیک هم توی انجمن هست درباره ی تفسیر پیامهای smart.
لینک به دیدگاه

هارد من تو این بخش 40 تا ارور داره ولی بدون مشکل کار میکنه...به هر حال در نظر دارم low level format کنم شاید حل شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...