رفتن به مطلب

کيس Green X3 مود شده

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

بعد از چند روز تونستم کيسمو با هزينه کم مود کنم.

فقط اينو بگم که چون درگير امتحانات پايانترم بودم و وقت کافي نداشتم و همينطور بودجم واسه يه مودينگ عالي کافي نبود و بار اولمم بود نتونستم يه چيز عالي و تر تميز درست کنم ولي به هر حال بازم راضي هستم. بر چسب هم نگرفتم چون خونمون تا مرکز شهر فاصله زيادى داره و اونجاى که هستم گيرم نيومد. (البته تو فکرش هستم که گير بيارم)

خوب بريم سراغ اصل مطلب ( ميميرم واسه اصل مطلب :D )

وسايل:

1- چسب دوقولو که خودم داشتم نميدونم قيمتش چقدره. البته قبلش با چسب اکواريوم چسبوندم که نچسبيد و در اومد.

2- برش درب کيس که يه قصمت حدود 35*20 پلاستيکي بود که اون فن 20 سانتي با پيچ بهش وصل بود که خود اون قصمت با پيچ به درب کيس وصل بود که اونو جدا کردم و يه 10*35 هم برش دادم که کلا 30*35 خالي شد. برش هم رفتم پيش ايناى که ورق و اين چيزا برش ميدن با هزينه 2000 با يه قيچي مخصوص راحت بريده شد.

3- طلق که يه طلق 31*37 با قيمت 15000 خريدم که خودش ميگه پلکسي هستش ولي با اين قيمت مگه داريم؟

4- فن شيشه اى 12 سانتي که سه رنگ سبز و ابي و قرمز داره و تو عکس معلومه که جولوى کيس زير رايتر گذاشتم واسه ورود هوا. اون سه پنل رو هم باز کردم و يه روکش ابر مانند پشتشون چسبيده بود که درشون اوردم تا جلوى ورود هوا رو نگيرن. قيمتشم 11000 شد.

5- LED نوارى که تک رنگ قرمز خريدم ( عاشق رنگ قرمزم :D ) و چون رنگ فن هاى کيس قرمز بود خواستم يه رنگ بشن. حدود 1/5 متر طولش شد که بالاى کيس دورو بر فن ها و جولو و قصمتيش هم پاين کيس چسبوندم. خواستم rgb بگيرم که بودجه محدود من اين اجازه رو نداد.البته بعدا باز هم بهش اضاف ميکنم.قيمتش هم 9000 شد.

6- کليد قطع و وصل 1000

باز هم ميگم يه چيز ساده با هزينه مناسب بود که به خاطر دلايلي که عرض کردم نتونستم چيز جالب و متفاوت درست کنم. اون تکمه امتياز مثبت رو هم واسه دکور نزاشتن :D :D :p

لطف کنين نظر بديد. ميسي :)

به خاطر کيفيت پاين عکس ها معضرت ميخوام.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...