رفتن به مطلب

سوال راجع به Pro Evolution Soccer 2015 Online

Farjam
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم بدونم در فروم کسانی هستن که PES2015 رو بصورت آنلاین بازی کنن/کرده باشن ؟ براشون چندتا سوال دارم:

1.چه میزان پینگی مناسب قسمت آنلاین این بازیه؟

2. آیا با همسطح های خودتون میتونید بازی کنید یا همه چیز راندومه؟(چون بازیم زیاد خوب نیست :D )

3. مسترلیگ آنلاین به چه شکلی هستش؟ همون مسترلیگ معمولیه با این تفاوت که تیمهای مقابل مال بازیکنای واقعی هستن؟

4. چیز دیگه ای در این زمینه به ذهنتون میرسه که مفید واقع بشه؟

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

من با کرک انلاین قبلی بازی می کردم ..دوستانه میزدم یک روم می ساختی میومدن بازی می کردی شانسی یود هم حرفه ای میومدن هم اماتور البته یک تاخیر کوچیکی داشت که روی اعصاب بود و زیاد بازی جالب نمیشود ...شما با حرفه ای ها بازی کن بازیت خوب میشه من بازیم خوبه ولی تو انلاین یک لول رفتم بالاتر !

مستر من افلاین دوست دارم ولی انلاین هم یک قسمت داشت بازی که میبری پول میداد میرفتی بازیکن میخریدی با بقیه بازی می کردی سرچ کن.

اواتارت خودتی خیلی شبیه ارش خواننده هستی  :D

ویرایش شده توسط PCI
لینک به دیدگاه

game rangerنصب کن فیفا 11انلاین بازی کن حال میده

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من با کرک انلاین قبلی بازی می کردم ..دوستانه میزدم یک روم می ساختی میومدن بازی می کردی شانسی یود هم حرفه ای میومدن هم اماتور البته یک تاخیر کوچیکی داشت که روی اعصاب بود و زیاد بازی جالب نمیشود ...شما با حرفه ای ها بازی کن بازیت خوب میشه من بازیم خوبه ولی تو انلاین یک لول رفتم بالاتر !

مستر من افلاین دوست دارم ولی انلاین هم یک قسمت داشت بازی که میبری پول میداد میرفتی بازیکن میخریدی با بقیه بازی می کردی سرچ کن.

اواتارت خودتی خیلی شبیه ارش خواننده هستی  :D

سلام ممنونم که راهنمایی کردین

آره خودمم :laughing:  یه عکس دارم که سرم رو تراشیدم اونو بیشتر گیر میدادن که شبیه اون بنده خدام :D

game rangerنصب کن فیفا 11انلاین بازی کن حال میده

والا آخرین تجربه درست حسابی من از فیفا سالها پیش بوده شاید زمان PES6 یه چیزی همون موقع ها باید بوده باشه :دی

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام ممنونم از توجهتون

منتها من نسخه اوریجینال رو دارم و بیشتر روی سوال 1 و 3 تاکید دارم

قبلا میشد انلاین بازی کرد الانم میشه؟

:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...