رفتن به مطلب

آیا 750Ti از Directx 12 پشتیبانی میکند؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود

دوستان میخوام بدونم 750 ti از دایرکت ایکس 12 پشتیبانی میکنه یا نه؟

چون طبق مشخصات سایت https://www.techpowerup.com/gpudb/b2875/gigabyte-gtx-750-ti-windforce-2x-oc.html

ساپورت میکنه ولی روی خود جعبه های کارت که نگاه میکنم ننوشته Directx 12

جریان چیه من سردرگم شدم.

لینک به دیدگاه

ساپورت که می کنه ولی این کارت عرضش مربوط به 1 سال و نیم پیشه تغریبا! طراحی جعبش و این ها هم همینطور....

لینک به دیدگاه

این که میگید نه به کاملی یعنی چی؟ مگه میشه نصفه ساپورت کنه بالاخره یا ساپورت میکنه کاملا یا نه

من میخوام این کارت رو بخرم آخرین مدلش رو قراره از خارج برام بفرستن 680 تومن میخوام مطمئن بشم از دایرکت ایکس 12 پشتیبانی میکنه

چون دارم هزینه میکنم میخوام تا چند سال برام کار کنه و بازی های روز رو بتونم با کیفیت خوب اجرا کنم.

ویرایش شده توسط behbod
لینک به دیدگاه

این که میگید نه به کاملی یعنی چی؟ مگه میشه نصفه ساپورت کنه بالاخره یا ساپورت میکنه کاملا یا نه

من میخوام این کارت رو بخرم آخرین مدلش رو قراره از خارج برام بفرستن 680 تومن میخوام مطمئن بشم از دایرکت ایکس 12 پشتیبانی میکنه

چون دارم هزینه میکنم میخوام تا چند سال برام کار کنه و بازی های روز رو بتونم با کیفیت خوب اجرا کنم.

دوست عزیز این سوال همه هست حتی خود من ولی کسی جواب قطعی نمیتونه بده به شما!چون هنوز win10  که به همراهش dx12 قراره بیاد رو نمایی نشده!

طبق گفته سازنده کارتهای سری 600 و 700 و 900 قراره پشتیبانی کنند. منتهی چون مدت زمانی زیادی از عرضه گذشته بعید هست بطور کامل پشتیبانی کنه!

همونطور که amd هم اعلام کرده کلیه کارتهای سری 7000 و r200  ساپورت میکنه.

ولی هنوذ هیچ چیز قطعی نیست و باید منتظر عرضه ویندوز 10 موند.

و یک مورد دیگه اگه تو 1080 بازی میکنی 750ti  نمیتونه تا چند سال نیازت رو برطرف کنه!پشنهاد میکنم یکم بیشتر هزینه کنید و یه کارت 960 بخرید حد اقل که هم از dx12 پشتیبانی میکنه و هم قدرت بیشتری داره.

800 تا 850 میتونید zotac بخرید.

لینک به دیدگاه

ممنون پویا جان بابت توضیحات کاملت

متاسفانه نمیتونم گراف بالاتر بردارم مجورم یه چیز میان رده بردارم پول همینم به سختی دارم جور میکنم تازه باید یه پاور گرینم بگیرم

ویرایش شده توسط behbod
لینک به دیدگاه

960 بخرید البته 750 ti همین داخل با گارانتی بخرید بهترین مدل با قیمت کمتر 626 تومن 

http://www.takmax.com/msi-gaming-n750ti-twin-frozr-iv-2gd5-oc-geforce-gtx-750-ti-2gb.html

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

gtx 750 ti از معماری اولیه مکسول (سری 900 انویدیا با مکسول ساخته شده) استفاده شده و از کارتهای سری 7 ، سازگاری بیشتری با دایرکس 12 خواهد داشت

لینک به دیدگاه

همنتور که اشاره شد این کارت برپایه معماری اولیه مکسول هست ولی از directx 12 بصورت سخت افزاری پشتیبانی نمیکنه 

کد نیم کارت gm 107 است در صورتی که سری 900 مانند 960 -----gm 206 هست و کور کانفیگشون با 750 ti فرق داره

لینک به دیدگاه

دیرکت اکس۱۲ از قرار معلوم دو تا feature level داره حداقل در شرایط کنونیش که مکسول نسل اول که ۷۵۰تی آی باشه و پردازنده های گرافیکی نسلهای قبل از اون شامل خانواده های کپلر و فرمی فقط از سطح اولش بهره میبرن که به مزیات پرفورمنس سی پی یو مربوط میشه پشتیبانی از سطح دوم که مربوط به جی پی یو رندرینگ میشه فعلا فقط برای مکسولهای نسل ۲یعنی همین ۹۷۰و۹۸۰واین دو کارت اخیرا عرضه شده تایتن اکس و ۹۸۰تی آی قطعی و اعلام شده طبیعتا پردازنده های گرافیکی جدید AMD هم که در راهن باید به این جمع بپیوندن. در اصل فعلا فقط پردازنده های گرافیکی نسل مکسول ۲ از ساپورت کامل هر دو سطح برخوردارن و سایر کارتها(شامل مکسول ۱وکپلرها و فرمی ها)صرفا از سطح اول پشتیبانی میکنن

ویرایش شده توسط nima1363
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

با توجه به پیشرفت رو به رشد قدرت گرافیک ها و در پی اون بازی ها این کارت برات یک سال کار کنه خیلیه، داریکتس 12 که همراه ویندوز جدید 10 میاد رو بالا میاره اما خیلی از خصوصیاتش رو ممکنه نتونه، مثلا فرض کن sli بکنی ممکنه نتونه رم هارو شیر کنه (جمع کنه و مثل حال ممکنه هر کارت فقط از رم مخصوص خودش استفاده داشته باشه )... مثال بودا یعنی این قابلیت اصلا ممکنه اجرا نشه ممکنه برا همه اجرا بشه ممکنه به سخت افزارش بستگی داشته باشه که اگه مورد اخر باشه احتمالا کارت های قدیمی این قابلیت رو نخواهند داشت، شما در نظر بگیر هرچی کارت جدیدتر بگیری درصد کارایی و مطابقتش با دایرکتس 12 بیشتر میشه و احتمال کار کرد تمامی امکانات و قابلیت ها که دایرکتس 12 قراره ارائه بده بیشتر میشه اینم بگم کارت های جدید هم ممکنه 100 درصد نشه گفت پشتیبانی میکنه چه برسه کارت های قدیمی تر !!!  ^_^

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان

battlefield 4 کدوم Directx رو ساپورت میکنه؟

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان

battlefield 4 کدوم Directx رو ساپورت میکنه؟

در حال حاضر همه بازیها 11 هستند مگه اینکه بعدا پچ اجرا 12 براشون بیاد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...