رفتن به مطلب

تصویر ندادن سیستم

upitfa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

دو یا سه روزی شده سیستم یکی در میون تصویر میده دفعه اول که روشن میشه تصویر نمیده و حتما باید یه بار یا خاموش بشه یا ریست کنم تا تصویر بده

M.B: Gigabyte Z97 D3H

RAM:Corsair Vengence

VGA : Evga 970 ftw

Power:1050 OC+ Green

لینک به دیدگاه

درود

بایوس رو ریست کردید ؟!

بایوس ریست کردم بعدشم بایوس جدیدم گرفتم از سایت گیگابایت بازم جواب نداد

لینک به دیدگاه

سیستم رو خودتون اسنبل کردید ؟!
از درست و سفت بودن کانکتور ها اطمینان دارید ..

لینک به دیدگاه

بله خودم اسمبل کردم سیستم از عید تا حالا کار میکنه دو سه روزه اینطوری شده کانکتور ها در آوردم دوباره جا انداختم

لینک به دیدگاه

اگه امکانش هست به طور کامل Re-Assemble کنید

دوست عزیز کیسی که تا همین دیروز صحیح و سالم کار میکرده چه دلیلی داره دوباره باز و بسته بشه ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کیسی که تا همین دیروز صحیح و سالم کار میکرده چه دلیلی داره دوباره باز و بسته بشه ؟

دلیلش تجربست. خیلی از این دست ایرادات که منبع و دلیل مشخصی ندارن با Re-Assemble حل میشن. گرچه ممکنه که ایراد سخت افزاری باشه ولی بهتره قبل از اینکه سراغ قطعات برید یک Re-Assemble انجام بدید.

لینک به دیدگاه

من یه سیستم قدیمی داشتم روشن که میکردم هیچ جوری بوت نمیشد یا همون تصویر نمیداد. پاور رو عوض کردم کار کرد. ۲تا از خازن های مدار اولیه ضعیف شده بودن. حالا اون سیستم خیلی قدیمه و بحثش با این فرق داره ولی بازم تست کن. یه گرافیک معمولی بزار که فشار نیاد روش و روشن کن یا یه پاور دیگه بزار

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

از vga ram main میتونه باشه رم ها سینگل امتحان کنید اگه تونستید با یه رم دیگه و گرافیک دیگه تیست بکنید خیلی راحت به نتیجه میرسید ...

Re-Assemble هم که دوستمون اشاره کردن کارامده ،از اصول اولیه تعمیرات سخت افزار هم در صورتی که مشکل شناخته نشد اسمبل روی میز روی سطح مناسب بعد عیب یابی هست پیشنهاد میکنم همیشه با حوصله مشکل رو بررسی کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...