رفتن به مطلب

برای گیمینگ PS4 یا PC کدومش بهتره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یکی از دوستان میخواست واسه گیمینگ یه چیزی بگره که بین این دو مونده بودجشم 3.5 هست که اگه PS4 بخره با یه تلویزیون 32 اینچ میشه حدوده 2.5 که 1 میلیون واسش میمونه ولی مشکلش با قیمت زیاد بازیاشه و میتونه یه pc با مانیتور هم بخره میخواستم بگید کدوم بهتره و یک سیستم با مانیتور تا 3.5 معرفی کنید ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

• ارسال 77
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام یکی از دوستان میخواست واسه گیمینگ یه چیزی بگره که بین این دو مونده بودجشم 3.5 هست که اگه PS4 بخره با یه تلویزیون 32 اینچ میشه حدوده 2.5 که 1 میلیون واسش میمونه ولی مشکلش با قیمت زیاد بازیاشه و میتونه یه pc با مانیتور هم بخره میخواستم بگید کدوم بهتره و یک سیستم با مانیتور تا 3.5 معرفی کنید ممنون میشم.

CPU:Core i5 4460

RAM:2*4GB 1600 DDR3

M/B:ASUS B85-PLUS

VGA:GTX 960 2GB GDDR5

HDD:SEAGATE 1TB

DVD/RW:SAMSUNG 24X

POWER:GREEN 600w

CASE:GREEN X1

MONITOR: ASUS VX238H

اینا حدود 3700 میشه.

اگر هم به جای 960 بتونه 970 برداره بسیار بهتره(در اینصورت پاور هم 650 باید برداره)

ویرایش شده توسط Edric
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنظر من کنسول بگیره خیلی بهتره نگران بازی ها هم نباشه چون میتونه دست دوم بخره یا اجاره کنه یا .. دراینده کرک کنه

لینک به دیدگاه

بنظر من کنسول بگیره خیلی بهتره نگران بازی ها هم نباشه چون میتونه دست دوم بخره یا اجاره کنه یا .. دراینده کرک کنه

1.همینکه بازی هاتو نمیتونی نگه داری خودش خیلی بده

2. کنسول با اجاره کردن اینها هم حساب کنیم توی مدت زمان  پول خیلی زیادی میشه

3. گرافیک و قدرت pc کجا... کنسول کجا

4.DX12 پتانسیل اینکه قدرت بسیار زیادی به PC بده داره...

لینک به دیدگاه

CPU:Core i5 4460

RAM:2*4GB 1600 DDR3

M/B:ASUS B85-PLUS

VGA:GTX 960 2GB GDDR5

HDD:SEAGATE 1TB

DVD/RW:SAMSUNG 24X

POWER:GREEN 600w

CASE:GREEN X1

MONITOR: ASUS VX238H

اینا حدود 3700 میشه.

اگر هم به جای 960 بتونه 970 برداره بسیار بهتره(در اینصورت پاور هم 650 باید برداره)

رفيق زياد دارى ميگى من براى ٩٧٠ دارم پاور ٥٥٠ ميخرم كافى هم هست.

لینک به دیدگاه

رفيق زياد دارى ميگى من براى ٩٧٠ دارم پاور ٥٥٠ ميخرم كافى هم هست.

دوسته عزیز 550 وات واقعی نیست مقداری کمتر میده برای همینه که همیشه 50-100 وات بیشتر میگیرن.

شما هم پیشنهاد میکنم حداقل 600 بگیرید 550 وات خیلی کمه و مشکل ایجاد میکنه

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرات شما من امروز با ایشون رفتیم قیمت بگیریم که فروشنده یه سیستم با CPU AMD FX-8350 و گرافیگ 280X R9 با یه مانیتور 25 اینچ IPS بیشنهاد داد و گفت که تو گیم کم نمیاره و خوبه و قیمت آخرشم 3.4 شد می خواستم ببینم که خوبه.

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرات شما من امروز با ایشون رفتیم قیمت بگیریم که فروشنده یه سیستم با CPU AMD FX-8350 و گرافیگ 280X R9 با یه مانیتور 25 اینچ IPS بیشنهاد داد و گفت که تو گیم کم نمیاره و خوبه و قیمت آخرشم 3.4 شد می خواستم ببینم که خوبه.

خیر.

کلا دور CPU های amd خط بکشید 280 و 960 هر دو خوب هستند فقط بدلیل اینکه 960 به طور کامل از dx12 ساپورت میکنه من 960 رو انتخاب کردم.

لینک به دیدگاه

خیر.

کلا دور CPU های amd خط بکشید 280 و 960 هر دو خوب هستند فقط بدلیل اینکه 960 به طور کامل از dx12 ساپورت میکنه من 960 رو انتخاب کردم.

ممنون چرا دور AMD رو خط بکشم مگه چه ایرادی داره و منظورتون از این که 280 ایکس از DX12 کامل بشتیبانی نمیکنه چیه چون هم بهنای باندش از 960 بیشتره و هم حافظه ی بیشتری داره .

لینک به دیدگاه

ممنون چرا دور AMD رو خط بکشم مگه چه ایرادی داره و منظورتون از این که 280 ایکس از DX12 کامل بشتیبانی نمیکنه چیه چون هم بهنای باندش از 960 بیشتره و هم حافظه ی بیشتری داره .

بدلیل اینکه نسبت به هم رده اینتلی خودش بسیار ضعیف تر هست.

از بنچمارک ها میتونین کاملا متوجه بشید دلیل اصلیشم این هست که قدرت هر هسته نسبت به cpu های اینتل ضعیف تر هست.(همینطور گرما و پاور مشکلات دیگری هم داره)

280 به طور کامل از مزایای DX12 بهره نمیبره همینطور AMD دیر به دیر درایور های خودش رو اپدیت میکنه در کل انتخاب بین 280 و 960 سلیقه ایی هست بیشتر بدلیل هم تراز بودن.

اون سیستمی که پیشنهاد کردم همه چیش سر جای خودش میمونه کمتر هم برندارید فقط کارت گرافیک به انتخاب خودتون یا 280 یا 960 بردارید

ویرایش شده توسط Edric
لینک به دیدگاه

در مورد cpu با دوستمون موافقم که اینتل بگیر ولی در مورد 280x اصلا قبول ندارم .  280x عالی هست فقط مشکلش اینه که یه نسل عقبه الان . dx12 هم ساپورت میشه .  توی خیلی بازیها 280x فریم بهتری میده و بخاطر پهنای باند بیشتر و رم بیشتر توی رزلوشن های بالا هم بهتره ... فقط برق بیشتری میخواد ( تقریبا 2 برابر تو حالت لود )

و اینکه من ps4 دارم . دارم سیستم گیمینگ رو هم جمع میکنم ...  کنسول یه صفای دیگه ای داره ... اگه صرفا گیمر هست کنسول بگیره بهتره ... چون اگه قصد آنلاین بازی کردن دارید قیمت بازیهای کامپیوتر فرقی نداره با کنسول ( توی بستر استیم ) .

کنسول یه خیال راحت رو هم داری که حتما بازی با رزلوشن 1080 راحت اجرا میشه و دغدغه اجرا شدن نشدن کرک شدن نشدن و .  ..  نداری !!!

ولی خوب پی سی هم خاصیت های خودشو داره .. گرافیک قویتر ولی بازیهای کمتر بهینه شده ! که در عمل اگه شما بخواید بازی با گرافیک بیشتر از کنسول بازی کنید سیستم خیلی قوی با قیمت دو یا سه کنسول میخواید .

ویرایش شده توسط alira_66
لینک به دیدگاه

در مورد cpu با دوستمون موافقم که اینتل بگیر ولی در مورد 280x اصلا قبول ندارم .  280x عالی هست فقط مشکلش اینه که یه نسل عقبه الان . dx12 هم ساپورت میشه .  توی خیلی بازیها 280x فریم بهتری میده و بخاطر پهنای باند بیشتر و رم بیشتر توی رزلوشن های بالا هم بهتره ... فقط برق بیشتری میخواد ( تقریبا 2 برابر تو حالت لود )

من هم رد نکردم 280x رو...

گفتم بدلیل نزدیکی زیاد به سلیقه شخصی واگذار میشه :D

لینک به دیدگاه

بستگی داره هر کدوم خصوصیات خودشونو دارن 

شما الان با 1400 می تونی ps4 داشته باشی ک پول یک گرافیک 970 می شه و بری آنلاین یا بازی کنید. گرافیک ps4 خیلی عالیه من دارم بازیاشم عالی هستند.

ولی ....

اگر pc  بخوای بخری با اگاهی کامل می تونی با ی مبلغ خوب خریداری کنید یعنی نری رم 32 گیگ با باس 2400 بخرید بعد گرافیک 560

می تونید با off کردن AA در بازی های کامپیوتر fps بالاتری بگیرید (شارپ مانیتور رو کم کنید رده رده ها کم می شوند در صورت off AA) 

بازی های استراتژیک مهم ترین دلیل برای pc بازا هم هست مثل dota 2 / company of heroes / general /

نظر من pc هستش به هزار دلیل دگ  :ph34r:  :wub:

لینک به دیدگاه

بستگی داره هر کدوم خصوصیات خودشونو دارن 

شما الان با 1400 می تونی ps4 داشته باشی ک پول یک گرافیک 970 می شه و بری آنلاین یا بازی کنید. گرافیک ps4 خیلی عالیه من دارم بازیاشم عالی هستند.

ولی ....

اگر pc  بخوای بخری با اگاهی کامل می تونی با ی مبلغ خوب خریداری کنید یعنی نری رم 32 گیگ با باس 2400 بخرید بعد گرافیک 560

می تونید با off کردن AA در بازی های کامپیوتر fps بالاتری بگیرید (شارپ مانیتور رو کم کنید رده رده ها کم می شوند در صورت off AA) 

بازی های استراتژیک مهم ترین دلیل برای pc بازا هم هست مثل dota 2 / company of heroes / general /

نظر من pc هستش به هزار دلیل دگ  :ph34r:  :wub:

دقیقا .. من اول رفتم ps4 گرفتم ولی بعد دیدم نمیشه از بازی های شوتر و استراتژیک کامپیوتر دست کشید ... برای بازی های داستانی ps4 بهتره البته به نظر من .

لینک به دیدگاه

دقیقا .. من اول رفتم ps4 گرفتم ولی بعد دیدم نمیشه از بازی های شوتر و استراتژیک کامپیوتر دست کشید ... برای بازی های داستانی ps4 بهتره البته به نظر من .

کنسول یا یکی که پول نداره میخره

یا یکی که خیلی زیاد داره میخره بخاطر چند تا انحصاریش در کنار PC :D

ویرایش شده توسط Edric
لینک به دیدگاه

کنسول یا یکی که پول نداره میخره

یا یکی که خیلی زیاد داره میخره بخاطر چند تا انحصاریش :D

والا کسی که پی سی گیمینگ داره برا انحصاریا میره ... الان god of war بیاد آدم نتونه بازی کنه واقعا زور داره :D 

لینک به دیدگاه

والا کسی که پی سی گیمینگ داره برا انحصاریا میره ... الان god of war بیاد آدم نتونه بازی کنه واقعا زور داره :D

میشه چند 7-8 ساعتی توی گیم نت تلپ شد :D

لینک به دیدگاه

میشه چند 7-8 ساعتی توی گیم نت تلپ شد :D

هیچوقت یه گیمر اینکارو نمیکنه !! حالش به تروپی ها و اچیومنتاشه داداش من . گیمر نیسیا :D

لینک به دیدگاه

به طور کلی pc .

1. قابلیت ارتقا در آینده

2. کیفیت بسیار بالای بازی ( کنسول ps4 نمیتونه حتی کرایسیس رو مثل pc اجرا کنه در حالی که کرایسیس مال یه نسل پیشه )

3. کرک آسان ( بعضی از بازی ها حتی کرک آنلاین دارن !

4. در دسترس بودن بازی ها

5. وجود pc در هر خانه ای لازمه با گذاشتن پول یه کنسول روی pc خانه یه گیمینگ pc خفن دارید !

6. کمترین مشکل در بن شدن توسط ماکروسافت و ... برای یک pc گیمینگ هستش !

7. موس و کیبرد ( ضمن ساپورت گیم پد و .... )

ویژگی های مثبت کنسول

1. بازی های اختصاصی ( که برای داشتن همش باید هر دو کنسول رو خریداری کنید ضمن اینکه pc هم اختصاصی های خوبی داره )

2. جوابگو بود تا چند سال آینده ( این درواقع ویژگی مثبت نیست بلکه بزرگترین نقص کنسول هستش چون قدرت کنسول زیاد نمیشه بلکه این بازی ها هستند که در کنسول درجا میزنن !!! )

3. راه اندازی آسان ( برای کسی که کار با pc رو بلد باشه تفاوت چندانی با هم نداره ضمن این که امروزه کسی که کار با کامپیوتر رو بلد نباشه عملا بی سواده )

لینک به دیدگاه

280x خیلی بهتر از ۹۶۰ه مخصوصا یک گیگ وی رم بیشتر پردازنده های amd اونقدر هم که میگن بد نیستن
لینک به دیدگاه

280x خیلی بهتر از ۹۶۰ه مخصوصا یک گیگ وی رم بیشتر پردازنده های amd اونقدر هم که میگن بد نیستن

خیر در خارج انقدر ها هم بد نیستن ولی توی ایران که فرق 8350 با 4690

50 تومنه بذار کاملا معلومه برنده میدان کیه

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4690K-vs-AMD-FX-8350

لینک به دیدگاه

960 کارت خوبی برای FULL HD هست وبه طور کامل باDX 12 سازگار هست ولی حافظه دو گیگ در بعضی بازی ها که که تکسچر حافظه زیاد لازم داره دو گیگ کمه

R9 280 یگ گیگ حافظه گرافیکی بیشتر داره ولی به طور کامل ازDX 12 پشتیبانی نمیکنه.

CPU هم که 4460 خوبه .

ویرایش شده توسط mahdise7en
لینک به دیدگاه

دوستان نسخه 4 گیگ 960 همه مشکل رو حل میکنه. اونو بگیر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...