رفتن به مطلب

انتخاب کارت گرافیک 290x از فروشگاه لیون

mdms
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان 

امیدوارم ایام به کام شما باشه 

خب من قصد خرید یه 290x رو دارم و می خوام از لیون کامپوتر بخرم 

حالا بین این دو مدل موندم 

Sapphire R9 290X Tri-X 4GB GDDR5

ASUS R9 290X DCII 4GB GDDR5

خوب این دوتا هر دو گارانتی دارند اما خب من نمی دونم گارنتی های این دو کارت به چه نحوی هست و چند ساله هست اما گارانتی برای من خیلی مهمه و یکی از ارکان خرید منه 

---------------------

دوم این که من بین انتخاب این دو کارت موندم و واقعیت این هست که از کارت گرافیک به نسبت اساتید که در فروم هستند اطلاعات ندارم پس میسپارم به شما 

--------------------

اگر کسی از دوستان و یا فروشندگان عزیز لیون در مورد گارانتی این دو کارت اطلاعاتی دارند من ممنون می شوم 

به خاطر وقتی که صرف کردید ممنونم 

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز اگه بخوام بین اون 2 تا انتخاب کنم به نظر من اولی میشه گفت یکی از بهترین های 290 هست و من باشم حتما tri x  رو انتخاب میکنم 

ولی حالا که تا الان نخریدی حتما یکی دو هفته صبر کن تا کارتهای جدید amd بیان بعد تصمیم به خرید بگیر به نظر من 

لینک به دیدگاه

سلام اقا این کارتا کی وارد میشن بعد هم که وارد بشن قیمتشون بالاست تا بخواد متعادل بشه فکر کنم طول می کشه 

لینک به دیدگاه

دوستان در مورد گارانتی هاشون که به چه صورت هست کسی اطلاعی نداره

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با این بودجه از انویدیا میتونید 970 بردارید که به نظرم عاقلانه تره به 3 دلیل

1- قیمتشون که برابره و از لحاظ قدرت هم برابرند : http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html

2- مصرف و دمای 970 پایین تره و درایورهای بهینه تری داره

3- 970 از تمام سطوح DX12 پشتیبانی میکنه و آینده نگرانه تر هست.

...........................................................................................

اینا فقط یه توصیه بود ، تصمیم با شماست

ولی اگه خواستین برین سمت 290X از بین سافایر و ایسوس من خودم ایسوس رو برمیدارم به 2 دلیل :D

1- ایسوس گارانتیش اصلی سازگار هست که از گارانتی شرکتی الماس ایران  بهتره

2- بیشتر کارت های 290X سافایر ماین شده هستند ، فردا شما هم بگیری یدفعه بخوای بفروشی رو همین حساب ازت میخرن و تو سر جنس میزنن

لینک به دیدگاه

سلام ممنون به خاطر راهنمایی در مورد گارانتی فقط مدت زمان گارانتی برای هر کدوم چه مدت هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز امکانش هست مشخصات سیستمتون شامل سی پی یو و پاور رو بفرمایید

لینک به دیدگاه

سلام ممنون به خاطر راهنمایی در مورد گارانتی فقط مدت زمان گارانتی برای هر کدوم چه مدت هست ؟

درود

گارانتی sapphire  الماس ایران هست 1 یا 2 سال

گارانتی asus  اصلی هست "سازگار یا ویستا" 2 یا 3 سال

لینک به دیدگاه

اقا مهدی دمت گرم 

ایشالله فردا صبح اقدام کنیم طرفای ظهر دستمون میرسه یا میره برای شب یا روز بعدش

لینک به دیدگاه

اقا مهدی دمت گرم 

ایشالله فردا صبح اقدام کنیم طرفای ظهر دستمون میرسه یا میره برای شب یا روز بعدش

درود

بستگی داره عزیزم به شیوه ی ارسالی ولی همه سفارش ها بروز ارسال میشه

لینک به دیدگاه

Sapphire R9 290X Tri-X

بهتر هست ولی اگر از 1080 بالا تر بازی نمیکنید  حتما 970 بخرید.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز امکانش هست مشخصات سیستمتون شامل سی پی یو و پاور رو بفرمایید

بله پاور 850 و تا یه هفته  هم یه i5 1150  حالا یا 4440 یا 4460 

من قم هستم اقا مهدی 

ویرایش شده توسط mdms
لینک به دیدگاه

دوست عزیز با این بودجه از انویدیا میتونید 970 بردارید که به نظرم عاقلانه تره به 3 دلیل

1- قیمتشون که برابره و از لحاظ قدرت هم برابرند : http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html

2- مصرف و دمای 970 پایین تره و درایورهای بهینه تری داره

3- 970 از تمام سطوح DX12 پشتیبانی میکنه و آینده نگرانه تر هست.

...........................................................................................

اینا فقط یه توصیه بود ، تصمیم با شماست

ولی اگه خواستین برین سمت 290X از بین سافایر و ایسوس من خودم ایسوس رو برمیدارم به 2 دلیل :D

1- ایسوس گارانتیش اصلی سازگار هست که از گارانتی شرکتی الماس ایران  بهتره

2- بیشتر کارت های 290X سافایر ماین شده هستند ، فردا شما هم بگیری یدفعه بخوای بفروشی رو همین حساب ازت میخرن و تو سر جنس میزنن

درود

دوست عزیز اگر قصد خرید 290x را دارید حتما از بین این دو برند سافایر را انتخاب کنید ، کلا تمام سری های ایسوس از 280x تا 290x مشکل دمای زیاد قسمت مموری دارند که این امر باعث خراب شدن رم ها و باعث بروز artifact در تصویر می شود ، تاپیک های این مشکلات در سطح انجمن زیاد هست / پایدار باشید .

لینک به دیدگاه

بین سری 290x  اگر میتونی مدل R9 290X DIRECTCU II OC 4 GB را بگیر.. البته این مدل نسبت به مدل دیگه گرانتر است

مطالب مربوط به این کارت 

و اینجا

در مورد گارانتی بنده سری R9 290X DIRECTCU II OC 4 GB  را دارم با گارانتی ویستا گمان کنم 2 سال باشه

DIRECTCU II OC  را روی پردازنده 4460 و 4790k تست کردم

بازی ویچز 3 با اخرین تنظیمات گرافیکی با رزولیشن 1080*1920 روی پردازنده 4460 فقط 46 فریم میگریم اما روی 4790k با همان قطعات وهمان تنظیمات 58 فریم گرفتم!!

مشخصه که 4460 مقداری گلوگاه کشیده

پردازنده و پاور شما چی هست؟

ویرایش شده توسط amin333
لینک به دیدگاه

بله پاور 850 و تا یه هفته  هم یه i5 1150  حالا یا 4440 یا 4460 

من قم هستم اقا مهدی 

پاور شما خوبه اما 4460 از تمام قدرت این گرافیک استفاده نمی کنه به همان دلایلی که بالا گفتم

لینک به دیدگاه

بین سری 290x  اگر میتونی مدل R9 290X DIRECTCU II OC 4 GB را بگیر.. البته این مدل نسبت به مدل دیگه گرانتر است

مطالب مربوط به این کارت 

و اینجا

در مورد گارانتی بنده سری R9 290X DIRECTCU II OC 4 GB  را دارم با گارانتی ویستا گمان کنم 2 سال باشه

DIRECTCU II OC  را روی پردازنده 4460 و 4790k تست کردم

بازی ویچز 3 با اخرین تنظیمات گرافیکی با رزولیشن 1080*1920 روی پردازنده 4460 فقط 46 فریم میگریم اما روی 4790k با همان قطعات وهمان تنظیمات 58 فریم گرفتم!!

مشخصه که 4460 مقداری گلوگاه کشیده

پردازنده و پاور شما چی هست؟

درود

دوست عزیزم کارت های ASUS مشکل دمای بالای قسمت VRM دارند :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=32531&page=2

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=34757

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرافیک اولی بهتره و قابلیت اوورکلاک بالایی داره

پاور شما خوبه اما 4460 از تمام قدرت این گرافیک استفاده نمی کنه به همان دلایلی که بالا گفتم

سی پی یو I5 هم کافیه

منبعی واسش دارین؟

لینک به دیدگاه

گرافیک اولی بهتره و قابلیت اوورکلاک بالایی داره

سی پی یو I5 هم کافیه

منبعی واسش دارین؟

منبع تجربه خودم بود
ضمنا وقتی 4460 نصب بود در حین بازی 4 هسته پردازنده به شکل وحشت آوری درگیر بودند اما با نصب 4790k  با همان قطعات و تنظیمات در بازی پردازنده  به سادگی عین هلو کارت را قورت داد
تابلوئه که 4460 مقداری گلوگاه کشیده

البته 46 فریم برای بازی در این روزلیشن بد نیست یعنی همان 4460 هم برای بازی کفایت میکنه .. اما کسانیکه حساس هستند مطمئنا با 4790k فریم بیشتری می گیرند.
من این تست را به محض خرید گرافیک انجام دادم .. متاسفانه عکس نگرفتم. اما در اولین فرصت به محض دسترسی به 4790k  دوباره یک تست اساسی میگیرم.
 مدل  R9 290X DIRECTCU II OC 4 GB یک کارت اورکلاک شده کارخانه ای هست و نسبت به مدل مشابه قدرت بیشتری دارد . ضمن اینکه توسط نرم افزاری که همراه راه انداز ASUS  هست میتوان به مراتب اورکلاک بیشتری گرفت.

شما چنانچه منبعی در اختیار دارید که 4460 می تواند از تمام توان گرافیک R9 290X DIRECTCU II OC 4 GB استفاده کند  لطفا ذکر کنید.
ویرایش شده توسط amin333
لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیزم کارت های ASUS مشکل دمای بالای قسمت VRM دارند :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=32531&page=2

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=34757

این دو تاپیک متعلق به 280x  و 290 هست 
مدل ASUS R9 290X DIRECTCU II OC 4 GB  طبق چیزی که روی جعبه به شکل درشت درج شده 20درصد نسبت به مدل های دیگه خنکتر و 3 برابراز نویز کمتری برخودار است
ویرایش شده توسط amin333
لینک به دیدگاه

این دو تاپیک متعلق به 280x  و 290 هست 
مدل ASUS R9 290X DIRECTCU II OC 4 GB  طبق چیزی که روی جعبه به شکل درشت درج شده 20درصد نسبت به مدل های دیگه خنگتر و 3 درصد از نویز کمتری برخودار است

Asus R9290X-DC2OC-4GD5 R9 290X DirectCU II OC

post-9550-0-08965500-1434295140_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من سافایر برداری بهتره(چون برنده نمی دونم چی چی شد تاپیکش هست بگردم پیدا کنم میذارم)، اما خب اگه سلیقت asus هست و با گارانتی asus بیشتر راحتی همون رو بردار...!  ^_^

اینم لینکش :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=43996

البته اینجا نوشته oc که فکر کنم از مدل دیگش تفاوت هایی باید داشته باشه در واقع مدل مورد نظر شما oc نداره، اینم در نظر بگیر...!!!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

اقا ایشون گفتن 290 چرا بعضی ها اومدن پیشنهاد انویدیا دادن؟ ایا اینجا از شرکای انویدیا داریم؟ http://lioncomputer.ir/product/5311/ASUS+R9+290X+DCII+4GB+GDDR5/

ویرایش شده توسط 3hooman
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...