رفتن به مطلب

انتخاب کارت گرافیک 290x از فروشگاه لیون

mdms
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اقا ایشون گفتن 290 چرا بعضی ها اومدن پیشنهاد انویدیا دادن؟ ایا اینجا از شرکای انویدیا داریم؟ http://lioncomputer.ir/product/5311/ASUS+R9+290X+DCII+4GB+GDDR5/

دوست عزیز بنده پیشنهاد کارت 970 رو دادم ، دلایلش رو هم نوشتم شاید این دوستمون این موارد رو تو انتخاب در نظر نگرفته بودند

در ضمن بنده آخرین کارت انویدیایی که استفاده کردم GT 8600 Elsa بوده و تا الان خودم فقط ای ام دی گرفتم .

( حالا به دلایل مختلف که مهمترینش نسبت کارایی به قیمت بوده ) ولی الان که این دو تا کارت در یک رنج قیمتی هستند

و قدرت یکسانی دارند عقل حکم میکنه آدم بره دنبال موارد دیگه مثه دما ، مصرف ، ساپورت بهتر و... که تو این موارد 970 بهتر بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Asus R9290X-DC2OC-4GD5 R9 290X DirectCU II OC

attachicon.gif290x.JPG

این دو تاپیک متعلق به 280x  و 290 هست 
مدل ASUS R9 290X DIRECTCU II OC 4 GB  طبق چیزی که روی جعبه به شکل درشت درج شده 20درصد نسبت به مدل های دیگه خنگتر و 3 درصد از نویز کمتری برخودار است

در شکل بالا که دوستمون زحمتشو کشیدن همون طور که میبینید سافایر از هموشون خنکتره ومدل تریکس مورد تمجید خیلیا قرار گرفته

لینک به دیدگاه

Asus R9290X-DC2OC-4GD5 R9 290X DirectCU II OC

attachicon.gif290x.JPG

بی زحمت لینک کامل مرتبط با این تصویر را هم بگذارید. !!

لینک به دیدگاه

بنده هم مدل Trix از 280X سافایر رو دارم، و راضی ام.

از طرفی خرید Sapphire توصیه می شه چون این شرکت اولین و بزرگترین شریک تجاری شرکت AMD برای تولید گرافیک هاش هست و طبعاً بهتر ظاهر میشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بنده پیشنهاد کارت 970 رو دادم ، دلایلش رو هم نوشتم شاید این دوستمون این موارد رو تو انتخاب در نظر نگرفته بودند

در ضمن بنده آخرین کارت انویدیایی که استفاده کردم GT 8600 Elsa بوده و تا الان خودم فقط ای ام دی گرفتم .

( حالا به دلایل مختلف که مهمترینش نسبت کارایی به قیمت بوده ) ولی الان که این دو تا کارت در یک رنج قیمتی هستند

و قدرت یکسانی دارند عقل حکم میکنه آدم بره دنبال موارد دیگه مثه دما ، مصرف ، ساپورت بهتر و... که تو این موارد 970 بهتر بود.

کاملا منطقی.

به نظرم با وجود 970 دیگه 290 ارزش خرید نداره.

لینک به دیدگاه

دوساتان اخه به نظرم اگر درایو اصلی بیاد کارت های amd دوباره می تونن خود نمایی کنن 

و این که کلا خودم از برند amd خوشم میاد  اگه سی پی یو هاش ضعیف نبودن میرفتم سی پی یو رو هم fm2+ می گرفتم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود مجدد

همچین از 970 حرف میزنین ادم فکر میکنه اصلا ایرادی نداره این کارت...  :D

با اینحال ایشون هر کدومو بخرند ضرر نکردن... اما اگه صبر کنند تا یکی دو هفته دیگه کارتهای جدید amd میاد تو بازار، شاید اینا افت قیمت پیدا کنند یا اونا رو که جدیده بخرند بهتر باشه ...  ^_^

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...