رفتن به مطلب

کج شدن پایه های سی پی یو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

امروز مشکلی برام پیش اومد که سی پی یو که برداشتم دیدم پایه هاش کج شدن 

سریع هم صافشون کردم و نصب کردم سی پی یو رو الان هم سیستم بالا اومده و دارم باهاش کار میکنم یه سوالی که درام اینکه

این کج شدن پایه تاثیری روی عمر و کارکردش داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

چند تا حالت داره :

1 - همه پایه هایی که کج شده بودن الان درست وصل شدن و مثل روز اول هست  ، اگه اینجوری باشه خیلی خوبه _ والبته احتمالاش یاده .

2 - چندتا از پایه ها وصل نشدن که گراند یا تغذیه بودن ، در این صورت باز هم پردازنده کار میکنه منتها برای جبران از پایه های دیگه جریان بیشتری کشیده میشه و احتمال داغ شدن بیش از حد و ذوب شدنشون هست _ والبته این مورد احتمالش خیلی خیلی کمه ولی خطرناکه چون هم میتونه سوکت مادربورد و هم پردازنده رو بلا استفاده کنه . برای اطمینان یکبار دیگه یه باز رسی بکن پین ها رو .

3 - چندتا از پایه ها وصل نشدن که مربوط میشدن به یکی از چنل های رم که ازشون استفاده نمیکنی _ والبته احتمالش کم هست _ رم ها رو روی همه چنل ها تست کن اوکی بود این مورد هم منتفی هست .

در مجموع موقع بازرسی اگه پایه ای کج بود اول آرامش خودت رو حفظ کن و یادت باشه فعلا پردازنده ای داری که داره کار میکنه و میتونه درست بشه اینو گفتم که یهو عجله نکنی دسته کار رو هم وا بیاری :D با آرامش درستش کن و به هیچ وجه فشار زیاد وارد نکن که از بیخ وا بیاد :D

لینک به دیدگاه

داداش یه زمانی این مشکل چندین بار برای من پیش اومد.. بعد از صاف کردن پایه ها و بالا امدن سیستم بدون مشکل . جای هیچ نگرانی نیست

دلیلی برای کاهش عمر سی پی یو وجود ندار!!

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی ،

چند تا حالت داره :

1 - همه پایه هایی که کج شده بودن الان درست وصل شدن و مثل روز اول هست  ، اگه اینجوری باشه خیلی خوبه _ والبته احتمالاش یاده .

2 - چندتا از پایه ها وصل نشدن که گراند یا تغذیه بودن ، در این صورت باز هم پردازنده کار میکنه منتها برای جبران از پایه های دیگه جریان بیشتری کشیده میشه و احتمال داغ شدن بیش از حد و ذوب شدنشون هست _ والبته این مورد احتمالش خیلی خیلی کمه ولی خطرناکه چون هم میتونه سوکت مادربورد و هم پردازنده رو بلا استفاده کنه . برای اطمینان یکبار دیگه یه باز رسی بکن پین ها رو .

3 - چندتا از پایه ها وصل نشدن که مربوط میشدن به یکی از چنل های رم که ازشون استفاده نمیکنی _ والبته احتمالش کم هست _ رم ها رو روی همه چنل ها تست کن اوکی بود این مورد هم منتفی هست .

در مجموع موقع بازرسی اگه پایه ای کج بود اول آرامش خودت رو حفظ کن و یادت باشه فعلا پردازنده ای داری که داره کار میکنه و میتونه درست بشه اینو گفتم که یهو عجله نکنی دسته کار رو هم وا بیاری :D با آرامش درستش کن و به هیچ وجه فشار زیاد وارد نکن که از بیخ وا بیاد :D

اتفاقا پایه که کج شد یه یه وسیله نازک همه رو صاف کردم و تو نور همه رو چک کردم دیدم کج نیستن گذاشتم رو سوکت برد دیدم دو تا از پایه جا نمیرن درستشون کردم انگار که مثلا دقیقا لب سوکت بود و با یه فشار خیلی کوچیک جا میرفت که من هم یکم فشار وارد کردم دیدم جا رفت و خوب شد

لینک به دیدگاه

اگه سیستمت بدون افزایش دمای cpu کار میکنه و مشکلی نداره, [خودتو بزن به کوچه علی چپ انگار اتفاقی نیوفتاده وگرنه بیشتر بررسیش کنی یحتمل که خرابتر میشه.]

لینک به دیدگاه

با همون کولر که داشتم رو دمای 30 35 بود یا همون تحت فشاری که قبلا بود 45 بود الانم همون هست

لینک به دیدگاه

پس خیره داداش.

اساتید ماهر هم میان توضیحات تکمیلی رو خدمتت عرض میکنند.

لینک به دیدگاه

خوب دوستان من اهل ریسکم برای همین دوباره سی پی یو رو بازش کردم و دیدم همشون مثل روز اول هست و اگر هم بر فرض به کسی هم بفروشم کسی متوجه نمیشه تا این حد درستش کردم و یکم هم کج نیست

ویرایش شده توسط hossein1111994
لینک به دیدگاه

خوب دوستان من اهل ریسکم برای همین دوباره سی پی یو رو بازش کردم و دیدم همشون مثل روز اول هست و اگر هم بر فرض به کسی هم بفروشم کسی متوجه نمیشه تا این حد درستش کردم و یکم هم کج نیست

داداش همان موقع که خواستی جا بزنی و احساس کردی که لب سوکت بود به محض فشار دادن پایه هائی که یحتمل خیلی ناچیز کج بودند توسط سوکت پردازنده مثل روز اول صاف خواهند شد. شما الان پردازنده را دربیار و با ذره بین دقیق شو هیچ پایه ی کجی نمی بینی .. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...