رفتن به مطلب

چه جوری متوجه بشیم کدوم گرافیک روی مادربورد جواب میده؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

ببخشید اگه عنوان تاپیک بده

دوستان توی مادربورد های قدیمی DDR2 و مادربورد های معمولی

چه جوری میشه فهمید که مثلا فلان مادربورد چه گرافیک هایی رو ساپورت میکنه مثلا DDR 2 - DDR3 -DDR5

البته اگه اون لحظه به نت و اینا هم دسترسی نداشته باشیم

امیدوارم منظور رو رسونده باشم

م

لینک به دیدگاه

کلا فکر کنم اینجوری نمیشه بیان کرد . مادر برد باید PCI 2 یا 3 باشه .  16 ایکس باشه . تموم گرافیکا ساپورت میکنه . میمونه قضیه گلوگاه ... که اونم ربط به سی پی یو داره !! البته اساتید هستن کمک میکنن تو اون قضیه . . . فرق مادربردا تو کیفیتشونه وگرنه یه سری استانداردا رو همشون دارن

لینک به دیدگاه

کلا فکر کنم اینجوری نمیشه بیان کرد . مادر برد باید PCI 2 یا 3 باشه .  16 ایکس باشه . تموم گرافیکا ساپورت میکنه . میمونه قضیه گلوگاه ... که اونم ربط به سی پی یو داره !! البته اساتید هستن کمک میکنن تو اون قضیه . . . فرق مادربردا تو کیفیتشونه وگرنه یه سری استانداردا رو همشون دارن

ممنون

من منظورم اینه که مثلا یه مادربورد هست که مثلا مال 10 سال پیش هست و رم DDR2 هست

بعد گرافیک های قوی رو ساپورت نمیکنه   و کلا تصویر نمیده حتی بوق هم نمیزنه

خب این نشون میده مادربورد گرافیک رو ساپورت نمیکنه چون گرافیک خودش که روش هست مشکلی نداره

گرافیک جدید هم مشکلی نداره

پس میمونه بحث ساپورت نکردن

حالا

میخواستم ببینم از کجا میشه فهمید که مثلا هر مادربوردی تا چه مدل گرافیک هایی رو میتونه ساپورت کنه

میخوام ببینم اگه شناسه خاصی داره برای تشخیص این مورد

اون رو بهم بگن دوستان

ویرایش شده توسط BLACKYSG
لینک به دیدگاه

گفتم دیگه . .  .  اولا که PCI E  کلا مدل های قبل رو ساپورت میکنن . شما یه کارت آخرین مدل هم بگیری که pci E 3 باشه هم روی 1 میاد بالا فقط کارایش کم میشه .. فرق 2و 3 هم در حد 10% هست . . .

به بقیه بیشتر ربط داره تا مادربرد . یه سری چیزا هم منطقیه :D شما نباید گرافی 970 رو روی ddr2 بذاری دیگه ....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

ببخشید اگه عنوان تاپیک بده

دوستان توی مادربورد های قدیمی DDR2 و مادربورد های معمولی

چه جوری میشه فهمید که مثلا فلان مادربورد چه گرافیک هایی رو ساپورت میکنه مثلا DDR 2 - DDR3 -DDR5

البته اگه اون لحظه به نت و اینا هم دسترسی نداشته باشیم

امیدوارم منظور رو رسونده باشم

م

درود دوست گرامی ،

نوع رم کارت گرافیک ربطی به ساپورت رم مادربورد نداره چون پردازنده کارت گرافیک مستقیم با رم خودش در ارتباط هستش و پردازنده مرکزی سیستم قرار نیست مستقیم با این حافظه دستری داشته باشه . والبته به ورژن درگاه PCI-E هم هیچ ربطی نداره .

کلا شما کارت گرافیک رو یه دیوایس جدا گونه فرض کن که به کامپیتور قراره وصل بشه اما به جای پورتی مثل USB از درگاه خیلی خیلی پرسرعت تر PCI-E استفاده میکنه .

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی ،

نوع رم کارت گرافیک ربطی به ساپورت رم مادربورد نداره چون پردازنده کارت گرافیک مستقیم با رم خودش در ارتباط هستش و پردازنده مرکزی سیستم قرار نیست مستقیم با این حافظه دستری داشته باشه . والبته به ورژن درگاه PCI-E هم هیچ ربطی نداره .

کلا شما کارت گرافیک رو یه دیوایس جدا گونه فرض کن که به کامپیتور قراره وصل بشه اما به جای پورتی مثل USB از درگاه خیلی خیلی پرسرعت تر PCI-E استفاده میکنه .

سلام

ممنون

پس یعنی شما میگی همه گرافیک ها به همه مادربورد ها میخوره و ساپورت میکنه؟

چون من اون DDR2 رو که مثال زدم منظورم این نبود که چون رم DDR2 هست چه گرافیک هایی میخوره

من میخواستم بگم مثلا مادربورد هایی که قدیمی هستن یا معمولی هستن در حد رم DDR2

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ممنون

پس یعنی شما میگی همه گرافیک ها به همه مادربورد ها میخوره و ساپورت میکنه؟

چون من اون DDR2 رو که مثال زدم منظورم این نبود که چون رم DDR2 هست چه گرافیک هایی میخوره

من میخواستم بگم مثلا مادربورد هایی که قدیمی هستن یا معمولی هستن در حد رم DDR2

بله . فقط کافیه درگاه مورد نظر رو داشته باشه .

ویرایش شده توسط Mahyar Curious
لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...
سلام دوستان یه سوال داشتم
من مادربوردم تا رم DDR4 ساپورت میکنه الان رفتم برای خرید کار گرافیک مشخصات کارت گرافیک که دیدم ، دیدم نوشته مقدار حافظه GDDR5 میخواستم بدونم اینا به هم ربطی داره ؟؟
من میتونم کارت گرافیکو بخرم یا کارت گرافیکم باید GDDR4 باشه؟

سلام عزیز کلا کارت گرافیک قضیه ناهمخونی نداره شما اصلا بزار رو مادربرد 10 سال پیش فقط باید مادربرد اسلات پی سی ای اکسپرس داشته باشه والسلام
لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، mohammad750 گفته است :

من مادربوردم تا رم DDR4 ساپورت میکنه الان رفتم برای خرید کار گرافیک مشخصات کارت گرافیک که دیدم ، دیدم نوشته مقدار حافظه GDDR5 میخواستم بدونم اینا به هم ربطی داره ؟؟

درود، اون GDDR5 نسلی از نوع حافظه‌های کارت گرافیک هست و ارتباطی با رم‌های نوع DDR4 شما نداره.

در 34 دقیقه قبل، Astrix گفته است :

سلام عزیز کلا کارت گرافیک قضیه ناهمخونی نداره شما اصلا بزار رو مادربرد 10 سال پیش فقط باید مادربرد اسلات پی سی ای اکسپرس داشته باشه والسلام

مساله‌ی جواب دادن قطعات،‌ گلوگاه، نسخه PCI-EXPRESS که اگه نسخه 1 باشه و نوع قطعات و پاور بسیار مهم و تاثیرگذار هستن.

شما می‌تونین روی سیستمی که 478 هست (مثل این و این مادربرد)  و PCI داره گرافیک 1070 یا 1060 ببندین!؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mohammad750 گفته است :

درود

با توجه به این که مادربوردت  رم ddr4 می خوره، جدیده و با کارتهای گرافیک pcie مثل همونی که لینک داده ای سازگاره. نیازی نیست کارت گرافیک ddr4 باشه، تازه اگر چنین گرافیکی گیر بیاد.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mohammad750 گفته است :

داداش رو جعبه مادربورد اینو نوشته !که اینارو ساپورت میکنه

Integrated Graphics Processor-Intel HD Graphics support Multi-VGA output support: DVI-DIRGB ports

میخوام ببینم این گرافیکو ساپورت میکنه ؟

https://www.digikala.com//p/182470

مادربردتون رو بفرمایین چی هست تا بهتر راهنمایی کنیم

و همچنین پاور و CPU ، چون پاورتون اگه ضعیف باشه ممکنه هر گرافیکی روش جواب نده

نام دقیق مادربرد مثلا : ASUS PRIME Z270-A و ...

بودجه‌ای هم که برای کارت‌گرافیک در نظر گرفتی مطرح کن

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mohammad750 گفته است :

مادربوردم

ASUS B150 Plus هست!

بوجه هم سقف 700  کارت گرافیک 4گیگ میخوام

بله، مادربرد خوبی دارین و به راحتی بالاتر از این گرافیک‌ها رو جواب میده

اگر قیمت برات مهم هست این کارت 4 گیگ با قیمت 549.000 تومان با 2 سال گارانتی الماس‌ایران مناسب شماست:

http://lioncomputer.ir/product/8984/کارت+گرافیک+سافایر+NITRO+RX+460+4GB/

و بالاتر از اون 1050ti با قیمت 779.000 تومان با 3 سال گارانتی گرین: (البته مدلی دیگر از همین 1050ti هم موجوده که 718.000 قیمت داره ولی با کیفیت و خنک کنندگی این نیست)

http://lioncomputer.ir/product/9997/کارت+گرافیک+ام+اس+آی+GTX+1050+Ti+GAMING+X+4G/

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mohammad750 گفته است :

ممنونم از راهنماییت داداش

داداش چون مادربورد ایسوسه بهتر نیس کارت گرافیکشم ایسوس باشه؟

بهترین مارکارم اگه بهم بگید چیا هستن خوبه !

خواهش می‌کنم

هیچ ارتباطی بین برند (مارک) کارت گرافیک و مادربرد نیست. اصولا بین هیچ قطعاتی...

این msi هم پشتیبانی خوبی داره توی ایران و هم گارانتیش نسبت به موارد مشابه 1 سال بیشتره، از بقیه هم سیستم خنک کنندگی بهتری داره، همچنین چون دو فن داره نسبتاً حس یه کارت غول‌آسا رو بهتون میده.

همچنین کلاک هسته بالاتری داره که توی بازی‌ها خودش رو بهتر نشون می‌ده.

این کارت تقریبا طولش 23 سانتی‌متره و بقیه تقریبا با این قیمت و زیر این قیمت حدود 21.5 سانت و پائین تر هستن.

البته کارت ASUS ROG STRIX-GTX1050TI هم هست که 24 سانته ولی از این کارتی که مطرح شد ضعیف‌تره، قیمتش هم مقداری بالاتر هست.

همین  MSI GTX 1050 Ti Gaming X Twin Frozr VI 4GB GDDR5  با قیمت  779.000ت رو با خیال راحت بگیرین و نگران نباشین.

البته اگه کارکرده بالاتر از این هم پیدا کردین می‌تونین - به شرط سلامت - تهیه کنین.

لینک به دیدگاه

• 9 ماه بعد...

سلام

من مدل مادر بردم ایسوس 1150 هستش

LPCIO IT8728

Cpu core i5-2400  3.10GHz

آیا میتونم کارت گرافیک ایسوس 1050 بذارم واسش؟

ممنون میشم جواب بدین?

ویرایش شده توسط امیرحافظ
مشخصات ناقص دادم
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

من مادربردم  قدیمی مدل ایسوز P5P41D (LGA775)  درگاه pci 02 می تونم کارت گرافیک  gtx 1050  نصب کنم  cpu qud 9400   پاورplas 600 وات گریین منون

ویرایش شده توسط san503
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
در در 1397/03/18, 03:39:12، san503 گفته است :

سلام

من مادربردم  قدیمی مدل ایسوز P5P41D (LGA775)  درگاه pci 02 می تونم کارت گرافیک  gtx 1050  نصب کنم  cpu qud 9400   پاورplas 600 وات گریین منون

درود. بله و مشکلی نیست اگه agp نیست و pci express باشه حالا یک یا دو یا سه فرقی نمیکنه و میتونی استفاده کنی که بسته به نسل پی سی ای یعنی 1 یا 2 یا 3 مقداری کاهش کارایی هستش که اصلا متوجه نمیشی و مهم هم نیست.

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

سلام من مادربوردم ddr3 1600 هستش و میخوام یه گرافیک  ddr5        rx 560براش بخرم  میخواستم ببینم میاد بالا روی مادر بوردم                   ممنونم

ویرایش شده توسط Alimm001
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام.من یه مادربورد asus b360 prime plus خریدم میخوام بدونم کارت گرافیک rig strike rx560 o4g gaming به این مادربورد میخوره؟و سی پی یو i3 8100 هم به این سی پی یو میخوره؟لطفا جواب بدید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Erfanmbape گفته است :

سلام.من یه مادربورد asus b360 prime plus خریدم میخوام بدونم کارت گرافیک rig strike rx560 o4g gaming به این مادربورد میخوره؟و سی پی یو i3 8100 هم به این سی پی یو میخوره؟لطفا جواب بدید

بله میخوره، مشکلی ندارند هیچ کدوم با هم.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام مادربورد من msi 970a-g43هست میخاستم ببینم gtx1060 6gروش جواب میده یا نه

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hamed.A17 گفته است :

سلام مادربورد من msi 970a-g43هست میخاستم ببینم gtx1060 6gروش جواب میده یا نه

جواب دادن که جواب میده ولی گلوگاه داره.

لینک به دیدگاه

سلام . دوستان گرافیک gtx750tiبرای مادر برد  gigabyteH61M-S2PVمناسبه؟؟ همیطور CPU cor i5 چی؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، LINKEN گفته است :

سلام . دوستان گرافیک gtx750tiبرای مادر برد  gigabyteH61M-S2PVمناسبه؟؟ همیطور CPU cor i5 چی؟

مشکلی نخواهند داشت.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام . میخواستم بدونم  مارد بورد   16ایکس  JW  IG41M  HD       PCI  EXPRESS  300W چه کارت گرافیکرو ساپورت میکنه 

ویرایش شده توسط danyal
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، danyal گفته است :

سلام . میخواستم بدونم  مارد بورد   16ایکس  JW  IG41M  HD       PCI  EXPRESS  300W چه کارت گرافیکرو ساپورت میکنه 

من روی مادربرد ddr2 گرافیک 1070 انداختم کار کرد ، احتمالا هر گرافیکی بندازی کار میکنه ، فقط ممکنه اگر گرافیکت قوی باشه ، سی پی یو و رم گلوگاه بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...