رفتن به مطلب

چه جوری متوجه بشیم کدوم گرافیک روی مادربورد جواب میده؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

4 ساعت قبل، مصطفی قاسمی راد گفته است:

سلام

مدل مادربرد من گیگابایت مدل p81-d3 سوکت 1150 هست با رم 8 سی پی یو هم Intel core i3-4160 هست 

منبع تغذیه هم 330 وات قدرتشه و مانیتورم 60Hz هست حالا کارت گرافیکی که من میخوام بندازم رو این سیستم nvidia geforce gtx 1070 هست این کارت گرافیک به این مادربرد و سی پی یو میخوره ؟؟

البته من چک کردم باید منبع تغذیه عوض بشه و مشکلی هم در مورد pcle مادر بوردم نداره اوکی از اون لحاظ فقط تنها سوالم اینه که این کارت گرافیت با مانیتور و مادربرد میخوره یا اونام باید عوض بشن ؟؟؟

این مانیتوری که ازش حرف میزنید ورودی hdmi یا dp داره؟ اگر نداره بعدم باید تبدیل بگیرید که باعث افت کیفیت میشه 

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

این مانیتوری که ازش حرف میزنید ورودی hdmi یا dp داره؟ اگر نداره بعدم باید تبدیل بگیرید که باعث افت کیفیت میشه 

بله قابلیت HDMI داره مانیتور من 

ی تصویر هم از پشتیبانی کردنه مانیتور کارت گرافیک ها گذاشتم gt 630 با gtx 1070 نگا کنید خودتون شاید من اشتباه گفته باشم، فقط دقت کنید اطلاعات سمت راستی مال GT 630 هست و چپی ماله GTX 1070 برسی کنید و بگید 

دوستانی که بین انتخاب کارت گرافیک گیر کردید میتونید از سایت 

Technical.city استفاده کنید برای مقایسه کارت گرافیک و کلی چیزه دیگه از جمله مقایسه پردازنده ها حداقل و پیشنهادی سیسم برای بازی ها و..... باید داخل سایت قشنگ بگردید تا متوجهش بشید با تشکر از همه 

Screenshot_20221229_195509_com.android.chrome.jpg

ویرایش شده توسط مصطفی قاسمی راد
توضیحات بهتر
لینک به دیدگاه

ببخشید سوکت 1150 چه پردازنده هایی رو ساپورت میکنه؟، من میتوتم core i5-8400 رو روی این سوکت 1150 بندازم مدل مادربرد P81-D3 هست 

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، مصطفی قاسمی راد گفته است:

ببخشید سوکت 1150 چه پردازنده هایی رو ساپورت میکنه؟، من میتوتم core i5-8400 رو روی این سوکت 1150 بندازم مدل مادربرد P81-D3 هست 

خیر

نسل 4 آخریش هم 4790k اگه درست یادم باشه

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

سلام

مادربردم  بایوستار z270gt6 هست و پاورم گرین 485 حالا یه کارت گرافیک xfx 8 گیگ گرفتم وصلش کردم رو ماربرد ولی سیستم بالا نمیاد مشکل چیه؟ 

رم سیستم 4 گیگ 2400 هست

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام خوبین ببخشید کامپیوترم ddr2مادربرد msi روشه و کارت گرافیک نداره میخوام کارت گرافیک بخرم  نمیدونم چه کارت گرافیکی خوبه براش و جواب بده هارد هم 40 گیگ روش و رم 2 هستش هارد500گیگ  میخوام و کارت گرافیک و رم 2 گیگ خواستم  کارت گرافیک چند گیگ خوبه واسه بازی  حداقل فقط بازی gtav و گوگل اینارو کافیه الان گوگل اینارو میاره فقط gta نمیاره سی پی یو 4 هسته ای کمک کنید ممنون میشم

ویرایش شده توسط امین منصوری
ناقص پیام
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...