رفتن به مطلب

درد و دل من با شما

سعید حسینی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان گلم

قبلا هم شاید از این نوع درد دلها کرده باشم ولی ...

دوستان باور کنید جوابگویی بصورت انلانی خیلی دشواره بخصوص در چت . یه نفر که آنلاین هستش خیلی سخته که به همه جواب بده که این باعث نارضایتی خیلیها شده . خوب بعضی وقتها حق دارن ولی نمیدونم که چطور باید به همه جواب بدیم . ما میگیم سوالتون رو از ایمیل بپرسید ناراحت مشن میگیم تو فروم بپرسید میکن چرا انلاینی پس . واقعا خودتون تو ادلیستتون چند نفر انلاین دارید و واقعا دیدم که همیشه همین دوستان چراغشون خاموشه .

بگذریم . میدونم خیلیها بهم میگن خوش اخلاقتر باش خوب این وظیفه منه ولی وقتی حرفهایی میزنن که ادمو شاکی میکنه . طرف میگه که تا منو میبینی بیزی رو فعال میکنی :D? بهشون میگم که بابا من اصلا شما رو نمیشناسم چه دلیلی داره که من این کار و بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟. میگه نمیتونی چرا آنلاین میشی ؟ اگر کسی چنین سوالی ازتون بپرسه واقعا چه جوابی بهش میدید ؟

طرف از من قیمت مودم لینک سیس خواسته بهش قیمت دادم . پرسید گارانتی داره گفتم بله گارانتی ساخت سیستم هستش . دوباره پرسید سایت داره گفتم نه (چون قبلا سایتی ازش ندیده بودم ) بعد پی ام داد بهم گفتش که صادق باش گفتم چرا میگه یه سرچ زدم پیدا کردم سایتش رو . بهش میگم که عزیز من اگر میخواستم صادق نباشم اسم شرکتش رو بهت نمیگفتم اخه چه لذومی داره من اینو اشتباه بگم ؟؟؟؟؟

شما قضاوت کنید .

در همین فروم من باید وظیمو انجام بدم که جواب شما دوستان عزیز رو بدم چون اینجا فرصت بیشتری دارم راحتتر و با اعصابی راحت میتونم پیگیری کنم کالاهتون رو و بهتون پاسخ بدم .

در کل دردلی بود از طرف من و من بارها از شما دوستان عذر خواهی کردم به دلیل اشتباهاتی که بعضی وقتها پیش میاد و واقعا خیلی وقتها دست ما نبوده ولی باز بنده توان اشتباه دیگران رو پرداخت کردم .

در کل اگر یه ذره منطقیتر باشیم هممون در کنار هم می تونیم بهتر کار کنیم .

به امید روزهای بهتر برای همه @};- @};- :lol:

لینک به دیدگاه

آقای حسینی عزیز واقعا دوست داریم

حق با شماست

کسی که درک و فهم داشته باشه خودش باید متوجه بشه

نارضایتی دیگه واسه چیه

لینک به دیدگاه

حق با شماست

نارضایتی دیگه واسه چیه

داداش كينگ يه كم تند رفتي بهتر نبود به جاي درك و فهم يه چيز ديگه ميگفتي براي من از اين اتفاقها افتاده كه ازدست اقاي حسيني دلخور بشم ولي بعدش مشكلمون حل شددرصورتي كه اصلا مشكل غيرعمدي وناخواسته بوجود اومده حالا شما ميگي ما درك وفهم نداشتيم دمت گرم بابا ديگه چيShame%20On%20You.gif

لینک به دیدگاه

داداش كينگ يه كم تند رفتي بهتر نبود به جاي درك و فهم يه چيز ديگه ميگفتي براي من از اين اتفاقها افتاده كه ازدست اقاي حسيني دلخور بشم ولي بعدش مشكلمون حل شددرصورتي كه اصلا مشكل غيرعمدي وناخواسته بوجود اومده حالا شما ميگي ما درك وفهم نداشتيم دمت گرم بابا ديگه چيShame%20On%20You.gif

درسته

ولی عزیزم خودتو بزار جای آقای حسینی

من خودم بشدت لنگ پاور بودم که ایشون 20 دقیقه بعد جواب دادن واقعا باید دلخور بشم؟

اپدر کل منظوری به دوستان عزیزم نداشتم

معذرت میخوام

لینک به دیدگاه

یه چیزی هم به دوستان حق میدم میدونم واقعا خیلی از دوستان نمیدونن که اون لحظه که کار دارن وضعیت من چطوره ولی به تمام شرافتم قسم میخورم که جواب ندادن بنده به هیچ عنوان عمدی نیستش باور کنید من میام آن میشم و هزار تا کار پشتش انجام میدم و بعضی وقتها حتی پشت سیستمم نیستم که جواب بدم اصلا و خیلی وقتها اومدم دیدم کاربر هزارتا بد و بیراه نصارمون کرده .

در همین فروم پیغامهایی برای من ارسال میشه من بازشون میکنم و باز میگذارم تا وقتی که تمام امار و بگیرم تا جوابی درست بدم .

آیا دوست دارید که جوابی بدم که فقط رفع مسئولیت کرده باشم ؟ میدونم که هیچ کدوم دوست ندارید و من وظیفه خودم میدونم که جواب درست بدم بهتون چون امکان داره جواب نا درست خیلی وقتتون رو بگیره . مثلا بگم مادربورد X 100 تومانه در صورتی که این مادربورد در بازار 120 تومان باشه شما اینقدر به دنبال اون میگردید تا 100 تومانی بخرید و باالکعس اگر مادربورد 100 تومانی رو 120 بگم و شما برید 80 بخرید دید شما نسبت به بنده و اطلاعات بنده چظور میشه ؟؟؟؟

پس هر مطلب و حرکتی از مدیران سایت برای ما مسئولیت داره و اعتبار بی خودی بدست نمیاد .

حق با شماست

نارضایتی دیگه واسه چیه

جناب طارمی از لطفتون ممنونم ولی اینطور هم نیستش که شما میفرمایید چون خیلیها واقعا نمیدونن که اینجا چه خبره ؟ و چون بخصوص یاهو مسنجر صورت اونقدر خوشی نداره و یه سری امکانات مثل buzzi داره خیلی به اشتباه ازش استفاده میکنن و اصطلاحاتی درش مود شده که در اکثر مواقع در شئن شخص مقابلت نیستش که استفاده کنه ولی خوب اینطوری عادت کزدن پس منی که آن میشم باید تحمل خیلی از چیزها رو داشته باشم و چون من هم یک انسان با خلق و خویات انسانی هستم بعضی مواقع این دوستان رو درک نمیکنم و خدای نکرده پیش اومده که حرف ... بزن .

در کل من از این دوستان عذر خواهی میکنم و امیدوارم که بیشتر درکمون کنن و ما رو در بیشتر رساندن اطلاعات بازار به خودشون کمک و یاری کنن .

بدرود

لینک به دیدگاه

مسئله خيلی ساده است ،همگی ما در بعضی مواقع تنها به خودمون فکر ميکنيم ،اين مورد هم باعث ميشه قضاوت های نادرستی روی بده ،خود من در چندين فروم فعاليت ميکنم،يکبار بخاطر اينکه پ خ عزيزی دير ديدم ،ارسال با پيک پيشتاز به روز ديگری موکول شد ،اين مورد به اينجاا کشيد که ايشان فکر کردند کلاهبردار هستم و پول ايشان بالا کشيدم! بقيه موارد هم ميتونيد خودتون تصور کنيد که چه شد....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...