رفتن به مطلب

E3 2015 (بحث و تبادل نظر)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

هیچی نشتسن دورهمی صحبت کردن من وسطش  خوابم برد از بس مزخرف بود...!  *dry#

به اندازه ی کنفرانس های دیگه قوی نبود ولی مزخرف هم نبود 

دقت کنید که این اولین سال هست که pc کنفرانس داشت و انتظارات نباید خیلی بالا باشه 

خب ما که نتونستم PC Gaming Show رو ببینم دوستان تعریف کنن ببینیم چه خبر بوده .

مهم ترین خبر هاش 

no man's sky هم زمان با نسخه ی ps4 برای pc عرضه می شه که خیلی عالی هست دیگه خبر از انحصاری زمانی نیست 

از طرف robert هم که سازنده ی بزرگترین بازی انحصاری pc هست هم یه فیلمی پخش شد که جالب بود https://robertsspaceindustries.com/

یه مپ خیلی جالب برای arma 3 نمایش داده شد 

Gears of War Ultimate Edition هم برای pc معرفی شد 

و همچنین ماکروسافت اعلام کرد که بعد از انتشار win 10 بیشتر می خوان به pc اهمیت بدن که خبری خیلی خوبی هست به نظر من 

كلا هميشه PC از همه نظر موجب كم لطفى و ظلم قرار ميگيره اين بار اولشون نيست... :( *dry#

این اولین نمایش بود سال بعد بهتر می شه 

لینک به دیدگاه

• ارسال 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

به اندازه ی کنفرانس های دیگه قوی نبود ولی مزخرف هم نبود 

دقت کنید که این اولین سال هست که pc کنفرانس داشت و انتظارات نباید خیلی بالا باشه 

مهم ترین خبر هاش 

no man's sky هم زمان با نسخه ی ps4 برای pc عرضه می شه که خیلی عالی هست دیگه خبر از انحصاری زمانی نیست 

از طرف robert هم که سازنده ی بزرگترین بازی انحصاری pc هست هم یه فیلمی پخش شد که جالب بود https://robertsspaceindustries.com/

یه مپ خیلی جالب برای arma 3 نمایش داده شد 

Gears of War Ultimate Edition هم برای pc معرفی شد 

و همچنین ماکروسافت اعلام کرد که بعد از انتشار win 10 بیشتر می خوان به pc اهمیت بدن که خبری خیلی خوبی هست به نظر من 

این اولین نمایش بود سال بعد بهتر می شه 

بابا هر چی ته مونده بود اومدن گذاشتن تو این کنفرانس.. یه دو تا انحصاری معرفی کنن، نه بخوره تو سرشون انحصاری یه بازی هارو میومدن اینجا معرفی و میکردن... 90 درصدش حرف زدن بقیشم چیز هیجان انگیزی نبود همون amd هم چیز خاصی نداشت همه رو می دونستیم از قبلش... قیمتشام تا بیخ که می تونست بالا گرفته... کلا همش ضد حال، اصلا هیجانی نداشت.. من ساعت کوک کرده بودم با هزار اشتیاق بشینم پاش اخرش عذر می خوام پشتمو کردم به سیستم گرفتم خوابیدم... :D

در واقع اگه تو جلسه نشسته بودم هووشون می کردم پا میشدم وسط جلسه میرفتم...  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Gears of War Ultimate Edition کی میاد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تقریبا همه کنفرانسهارو دیدم و میتونم بگم که امسال سال جالبی واسه گیمینگ نیست...

EA غیر از BattleFront و Mirrors Edge چیز دیگه ای برای گفتن نداشت و البته MASS Effect جدید رو هم اعلام کرد...

در کنفرانس یوبیسافت هم AC Syndicate و For Honor و Ghost Recon میدرخشیدن، البته Rainbow Six هم بود که اونقدر جذاب به نظر نمیرسید و دموی دیگه از Division که اعلام شد مارچ 2016 میاد!!!!!!

Bethesda هم کنفرانس داشت امسال و DooM و محشری به اسم Fall Out  و DisHonored 2 رو معرفی کرد...

مایکروسافت هم کنفرانسش خیلی خالی بود، Halo و Gears Of War 4 و نقطه اوج کنفرانس Virtual Mine Craft و Tomb Raider بودن واسه مایکروسافت و همچنین گیم پد جدیدش که واسه ویندوز 10 هم ارائه میشه...

و سونی که از نظر من بهترین کنفرانس رو داشت که با The Last Guardian که شاید خیلی ها 10 سال منتظرش بودن شروع کرد و با Horizon Zero Dawn و Hitman و بازی های Exclusive مثل Destiny و فینال فانتازی 7 Remake(چه خاطری انگیز بود) ادامه داد تا به اوجش یعنی Uncharted 4 رسید که فوق العاده بود...

پس در انتها سال فوق العاده ای برای کنسول ها به نظر میرسه، و PC مثل همیشه سرش بی کلاه میمونه...

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر میکنم که اگه مایکروسافت و سونی نمیخواستن، اصلا هیچ بازی برای PC نمیومد، تا وقتی که کمپانی های بزرگی مثل مایکروسافت و سونی پشت کنسولها هستن، PC هیچوقت به جایگاه خودش نمیرسه... :(  :(

لینک به دیدگاه

^^

PC همین الانشم بهترین جایگاه داره

فتوا صادر نکنید

الفبای گیم با PC شروع شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عاقبت PC رو شرکت هایی مثال VALVE و Billzard , Riot Games روشن میکنند که اینا اصلا تو e3 پیدا شون نبود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عاقبت PC رو شرکت هایی مثال VALVE و Billzard , Riot Games روشن میکنند که اینا اصلا تو e3 پیدا شون نبود.

کاملا درسته، کلا شرکتهایی که بازیهای PC رو میساختن و باعث برتریش میشدن، دیگه وجود ندارن یا به ورطه نابودی رسیدن، Crytek, Blizzard, Valve حتی بازی برای ارائه نداشتن، Crytek که نابود شده، blizzard هم که هر چند سال یک بار بازی میده، خیلی وقت هستش که چیزی از Valve نشنیدم، غیر از اون بحث Steam Machine ...

تو کل E3 بازی ندیدم که به صورت اختصاصی چیزی برای کنسول ها نداشته باشه و یا ابتدا روی کنسولها نیاد...

تازه اگه درخواست زیاد گیمرهای PC و کمپینهایی که راه می انداختن نبود، خیلی از این بازیها اصلا برای PC ارائه نمیشد(البته همین الان هم Exclusive هاشون خیلی زیاد هستش)، مخصوصا یوبیسافت چندین بار تحدید کرده بود بازیهایی مثل AC رو برای PC ارائه نمیده(بیشتر بحث Pirating بود) و همین Division رو اگه کمپینی براش راه نمینداختن، برای PC ارائه نمیداد...

واسه من یکی که خیلی فشار داره بازی مثل Tomb Raider رو بازی نکنم روی PC یا Uncharted یا Gears Of War یا God Of War یا حتی Horizon...

حالا باز هم خوبه که بازی مثل Final Fantasy 7 Remake رو اسکوار انیکس برای PC هم قراره ارائه بده(بازی پورت شده بعد از چند سال؟؟؟؟)

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

سلام.کسی لینک دانلود مستقیم کنفرانسها رو نداره؟البته حتما کیفیت 1080باشه

اینا رو میخوام فعلا:

Microsoft
Square Enix
AMD

Bethesda

بقیه رو پیدا کردم

خیلی جاها 720گذاشتن ولی دنبال 1080هستم

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

من رسما در کف گرافیک انچارتد هستم خدایی عاشقش هستم ولی پی سی بازم :cool:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینا رو میخوام فعلا:

Microsoft

Square Enix

AMD

Bethesda

بقیه رو پیدا کردم

باید دنبال Channel های خود شرکتها در یوتیوب میبودی که زمان کنفرانس بطور زنده پخش میکردن، شاید تو یوتیوب بتونی پیدا کنی نسخه های آپلود شدش رو، به شرطی که یوتیوب ورشون نداره...

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

باید دنبال Channel های خود شرکتها در یوتیوب میبودی که زمان کنفرانس بطور زنده پخش میکردن، شاید تو یوتیوب بتونی پیدا کنی نسخه های آپلود شدش رو، به ظرطی که یوتیوب ورشون نداره...

لینک همشونو دارم تو یوتیوب ولی دانلودشون مشکله

لینک به دیدگاه

پست تکراری

لطفا پاک بشه

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

اینا رو میخوام فعلا:

Microsoft

Square Enix

AMD

Bethesda

بقیه رو پیدا کردم

می تونی از اینجا دانلود کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اسکوار انیکس هم کنفرانسش خنده دار بود(مثل کنفرانسهای گلدن گلوب بود) ولی استودیوهای اروپاییش، جور ژاپنی هاش رو کشیده بودن با بازیهایی مثل Just Cause 3 و Tomb Raider و Hitman و فینال فانتزی های همیشگی هم حضور داشتن...

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی این نمایشی که از HITMAN داشتن. همه کاراکتراش خوب بودن الا خودش به نظرم . یجوری میدویید. انگار که دستشویی داره خودشو گرفته که نریزه

2015-06-15181905jpg-a5760a_765w.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

EA تو صنعت کپی برداری رقیب نداره، Minions Paradise یه کپی کامل از Rayman&Rabbits به نظر میرسه و Unravel هم یه کپی کامل دیگه از LBP...جالبه واسم که هنوز SUE نکردن EA رو...

فضای زیبای NO Man Sky و همچنین تعداد سیاره ها و کهکشانهاش خیلی جالب بود...

COD هم دیگه خیلی زیادی تخیلی شده، این قدرتهای عجیب چی بود؟؟؟ باعث بالا اوردن دشمن میشد و نمیدونم حشرات دور و بر دشمن رو میگرفت؟؟؟ Bioshock نیست احتمالا؟؟؟

لینک به دیدگاه

یه نفر اومده عکسای gears of war 1 رو به جای این جدیده جا زده....اینا هم زیرش نوشتن عکسا توسط افراد نفوذی گرفته شده =))

من تمام این صحنه ها رو یادمه.

20204143144536026284_GeOW%201-1.jpg38829143144535922818_GeOW%201-2.jpg

ویرایش شده توسط *ghost*
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه نفر اومده عکسای gears of war 1 رو به جای این جدیده جا زده....اینا هم زیرش نوشتن عکسا توسط افراد نفوذی گرفته شده =))

من تمام این صحنه ها رو یادمه.

البته مایکروسافت اعلام کرد که Gears Of War Ultimate Edition برای PC خواهد اومد...

یه کنفرانس PC هم برگزار شد که تازه متوجهش شدم، جالب بود(باز هم یه دعا به جون AMD بکنیم واسه PC گیمینگ)

لینک به دیدگاه

فقط وفقط کفم برید با تریلر وگیم پلی گوست ریکون  وتام ریدر :eek: ​ :eek:  بقیه اصلا چنگی به دلمون نزدن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط وفقط کفم برید با تریلر وگیم پلی گوست ریکون  وتام ریدر :eek: ​ :eek:  بقیه اصلا چنگی به دلمون نزدن

تومب ریدر که واسه XOne فقط میاد... *dry#

ولی Battle front هم جالب بود...

Fall out و 4 Uncharted هم محشر بودن...

لینک به دیدگاه

تومب ریدر که واسه XOne فقط میاد... *dry#

ولی Battle front هم جالب بود...

Fall out و 4 Uncharted هم محشر بودن...

تمب ریدر که انحصارxbox 360وone هست ومطمعا بعداز چند مدت پی سی

انچارتد عجب باگی داشت چند لحظه بازی از کار افتاد :laughing:

سونی ترسید گیم پلی از اساسین نذاشت ترسید مثل پارسال نشه :laughing:

ویرایش شده توسط BABAKXZ
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...