رفتن به مطلب

خریدار گوشی سامسونگ Galaxy Note 3 N9005 تمیز و بدون خش گارانتی دار قیمت حداکثر یک میلیون

Recommended Posts

سلام دوستان خریدار گوشی سامسونگ Galaxy Note 3 N9005 هستم رنگشم سیاه یا طلایی یا بقیه رنگ ها باشه از رنگ سفید خوشم نمیاد، گارانتیش هم مونده باشه که عالی میشه ازش کم استفاده شده باشه چیزی در حد نو باشه خودشم تمیز باشه بدون کوچک ترین عیبو ایرادو خط و خش و رنگ پریدگی و ضربه و این حرفا و هنگ هم تو کارش نباشه باتریشم مثل ظرفیت فیل شارژ نگه داره خخخ قیمتشم یه میلیون یا کمتر باشه آخه بودجم همین قدره نه بیشتر. کسی بود سریع خبرم کنه چون بدجور دارم دنبالش میگردم تو شهر خودمون  از مغازه دارا دارم پرسوجو میکنم اینجا هم گفتم یه سنگی بندازم ببینم چی میشه. :big hug: ^_^ :) :D :x @};- :-? (*)

ویرایش شده توسط sohrab.366
لینک به دیدگاه

یعنی کسی همچین گوشی نداره!!!!!؟؟؟؟  :-?

لینک به دیدگاه

من یه  Galaxy Note N9002 دارم که دقیقا همون N9005 اما دو سیم کارتش 

تقریبا آکبنده و استفاده نمیکنم تو جعبس

خودم از اونور آوردم چون توی ایران از این نیست یا خیلی خیلی خیلی کمه 

سلفونهای روی گوشی هنوز باز نشده 

تاکید میکنم دقیقا همون  N9005  هست اما با این تفاوت که N9005 تک سیم کارته  اما این دو سیم کارت هستش 

یه سرچ کنی متوجه میشی

قیمت : مقطوع 960000 هزار تومان 

اگر بیرون پیدا کنی که نمیکنی روی 1100 قیمت میدن

تهران حضوری

لینک به دیدگاه

من یه  Galaxy Note N9002 دارم که دقیقا همون N9005 اما دو سیم کارتش 

تقریبا آکبنده و استفاده نمیکنم تو جعبس

خودم از اونور آوردم چون توی ایران از این نیست یا خیلی خیلی خیلی کمه 

سلفونهای روی گوشی هنوز باز نشده 

تاکید میکنم دقیقا همون  N9005  هست اما با این تفاوت که N9005 تک سیم کارته  اما این دو سیم کارت هستش 

یه سرچ کنی متوجه میشی

قیمت : مقطوع 960000 هزار تومان 

اگر بیرون پیدا کنی که نمیکنی روی 1100 قیمت میدن

تهران حضوری

سلام پیام بهتون ارسال شد منتظر جوابم البته خصوصی بدید ممنون. @};-

لینک به دیدگاه

دوستان گوشی سامسونگ گالکسی اس 5 پلاس 32 گیگ هم اگه در حد یک میلیون دارید در خدمتیم البته کاملا سالم و بدون خط و خشو رنگ پریدگی و خوردگی و ضربه خوردنو هنگو عیبو ایرادو این چیزا. به قول دوستان در حد آکو نو باشه رنگشم سیاه باشه خوبه سفید زیاد جذاب نیست ولی زیادم مهم نیست.  گارانتی هم داشته باشه که به به  خخخخخ :cool: :laughing: :D ^_^ :cool: :clapping: :-? :big hug:

لینک به دیدگاه

دوستان متنظرما کسی نبود؟! :wacko: :eek:

لینک به دیدگاه

دوستان یعنی کسی نیست تو این رنج قیمت گوشی با این مشخصات برای فروش داشته باشه؟! خیلی عجیبه ملت چرا تو خوابن؟! :wacko: :laughing: =)) :D

لینک به دیدگاه

داداش اصلا این گوشی گارانتی نداره n9005  رو میگم چون برای کشور های اروپایی و کلا تعداد محدودی وارد کشور میشه ولی n9000 گارانتی داره چون برای کشور های اسیایی هست

من خودم  n9005 دارم و راضی هستم .

دنبال گوشی هایی هستی که خیلی سخت گیر میاد.

انشاالله سریع پیدا کنی .

ویرایش شده توسط BLACK SKIPPER
لینک به دیدگاه

داداش اصلا این گوشی گارانتی نداره n9005  رو میگم چون برای کشور های اروپایی و کلا تعداد محدودی وارد کشور میشه ولی n9000 گارانتی داره چون برای کشور های اسیایی هست

من خودم  n9005 دارم و راضی هستم .

دنبال گوشی هایی هستی که خیلی سخت گیر میاد.

انشاالله سریع پیدا کنی .

ممنون داداش دمت گرم حالا گارانتی هم نداشت ایرادی نداره ولی حتما ترو تمیز باشه و در حد آکو نو بدون ضربه و خوردگی و رنگ پریدگی و خط و خش و این حرفا یه هفته هم مهلت تست داشته باشه.  :)  :cool:

لینک به دیدگاه

دوستان الان گوشی دست دو ترو تمیز ال جی جی 3 دو سیم 32 گیگ هر رنگ به جز سفید میخوام  کسی داره در خدمتیم. :cool:

لینک به دیدگاه

ظاهرا تو فضای مجازی فروشنده مورد نظر یافت نشد!!!!!!!!!! :wacko: %-( *dry# :( :eek: :mad:

لینک به دیدگاه

مدیرا لطف کنن تاپیکو ببندن تو شهرمون ال جی جی 3 دو سیم 32 گیگ سفارش دادم یه فروشنده ای با یه واسطه برام داره میاره ممنون. @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...