رفتن به مطلب

مادربردهای مخصوص گیمینگ تفاوتی با مدلهای معمولی دارند؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

تولید کنندگان مادربرد، بردهایی برای گیمینگ ارائه می کنند که برچسب Gaming را یدک می کشند. تفاوت آنها با مادربرد های معمولی ؟ آیا ارزش صرف هزینه بیشتر را دارند؟

سپاس از شما، نظرسنجی پایان یافت:

deyu_capture.jpg

بزودی "بررسی مادربردهای مخصوص گیمینگ و تفاوت آنها با مدلهای معمولی "، یه 10-15 صفحه ای میشه @};- @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

برتری ندارند ( یعنی فرقی ندارند) ولی ظاهرشون قشنگ تره و یه سری امکانات برای گیم دارند مثل کارت صدا و .... کلا همین.

لینک به دیدگاه

قطعاً تفاوت های زیادی بین مادربرد های گیمینگ و غیر گیمینگ نهفته است، بعنوان مثال موارد ذیل در مورد بیشتر مادربرد های گیمینگ صدق می کنه

اسلات های بیشتر گرافیک

پورت های بیشتر مثل usb بیشتر

مدار تغذیه بهتر- فاز بیشتر با کنترل بهتر

کولینگ بهتر - هیت سینک های روی vrm ها

فضای بیشتر برای اورکلاک پایدارتر

در بعضی مواقع هم گارانتی بیشتر نسبت به بردهای معمولی تر

امکان وجود wifi و bluetooth داخلی در اونها

چیپ های حرفه ای تر شبکه - یا حتی Dual Lan

لینک به دیدگاه

من تست کردم در کارایی بهتر پردازنده و بقیه قطعات تفاوتی ندارند مثلا پردازنده را روی یک z97-k بگذاری همون کارایی را در مقایسه با ASUS ROG Series MAXIMUS VII HERO داره مادربرد های گیمینگ یک سری ریزه کاری هایی دارند که روی کاغذ مثل این که خیلی برترهستن اما وقتی در عمل مقایسه میکنی میبینی در بالا بردن سطح گیمینگ هم چین تفاوت خاصی هم ندارن گزینه 3 برتری ناچیزی دارند و بعضی این امکانات چنان جزیی هستند که آدم را دچار شک و تردید میکنه

و بعضی از این ها خیلی تجملاتی هستن.....

ویرایش شده توسط ALI.F.G
لینک به دیدگاه

استفاده از مواد مرغوب و بقول گیگا استفاده از طلای بیشتر در پایه های اتصالات سی پیو برای اینکه جریان رو بهتر عبور بدن. استفاده از کارت صدای حرفه ای و خازن مخصوص و ایجاد یک مرز خاص که بانور روشن میشه برای جلوگیری از نویر در صدای خروجی.

Sent from my Galaxy Nexus

لینک به دیدگاه

قطعاً تفاوت های زیادی بین مادربرد های گیمینگ و غیر گیمینگ نهفته است، بعنوان مثال موارد ذیل در مورد بیشتر مادربرد های گیمینگ صدق می کنه

اسلات های بیشتر گرافیک

بسیار عالی گفتید...کارت شبکشون نویز کیلر هم دارند که به نظر من خیلی خوبه 

لینک به دیدگاه

سلام، 

فكر ميكنم فقط شامل گيم نباشه و اين فقط بخشي از كارايي مادربرد كه روي گيم هم تاثير ميزاره كه شامل 5% كارايي بيشتر به نسبت مادر بردهاي معمولي ميشه كه وقتي پاي OC بياد و ماندگاري كه روي گيم هم تاثثير ميزاره، جا دار بودن بيشتر مادر برد، سيستم صداي بهتر انبرد، اسلات بيشتر.وووووو

بكار بردن قطعات با كيفيت تر،

بنظر من 100% خريدش منطقي هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اسلات های بیشتر گرافیک

ابراهیم جان همه این امکانات رو یکسری مدلها مثل سری ROG اسوس داشتند و واقعا هم متفاوت و گرون بودند ولی سری جدید بردهای شرکت های مختلف که با پسوند Gaming ارائه میشه واقعا چیز خاصی نمیدن نسبت به بردهای هم رده ...

مثل چیپ killer 2200 که در خیلی از بررسی ها مشخص شد تفاوتی با لن های معمولی ندارن...

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

z97-deluxe , z97 pro هیچ فرقی با مادربرد هیرو نداره درضمن اینم بگم مادربرد ranger خیلی ضعیفتر از z97 pro هست ! و مادربرد های فرمولا فقط ابزار های بیشتری دارند و فرق قدرتی با z97 pro ندارند

منظور از ابزار روکش یا بک پلت و ...

لینک به دیدگاه

من z87killer دارم که جز سری گیمینگ as rock حساب میشه از مزایاش میشه به چیپست صداش اشاره کرد و lab e2200 بقیه چیزاش مهم نیست حداقل برا من.

البته اون مقداری طلا در مادربرد های گیگا رو هم داره ولی نمیدونم واقعا تاثیر گذاشته یا نه.

من گزینه تفاوت هایی دارند ولی خیلی جزیی رو انتخاب میکنم.

لینک به دیدگاه

تفاوت بیشتر توی پایداری و کیفیت هست ... وگرنه شاید کارایی فرقی نکنه . و اینکه سیستم گیمر همیشه فعاله و تحت فشار . . . معلومه باید یه چیز با کیفیت تر باشه . . . پس فرقش مهمه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بغیر از سری ROGاسوس .

یک تفاوت اصلی با سایر محصولات دارن سری گیمینگ برندهای دیگه،

قیمت نجومی و کارایی معمولی(کلاهبرداری گیمینگی :laughing:  :laughing:  :laughing: )

لینک به دیدگاه

هیچ فرقی ندارند با مادربورد پروفایلم بازی میکنم هر روز 5 تا 6 ساعت

لینک به دیدگاه

msi چطوره از لحاظ کیفیت؟

یه سوال دیگه هم داشتم مادر بورد هایی از یه مدل فقط تو عدد با هم فرق دارن فقط تو پورت و کارت صدا با هم متفاوت هستن یا تفاوت های دیگه هم دارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شخصاً برام صدای گیمینگ بسیار تفاوتش محسوس بوده. یعنی حدود یک ماه مادربرد گیمینگ رو فروختم و یه مادربرد H81 معمولی داشتم وقتی دوباره گیمینگ گرفتم تفاوت صدا در حد خروس با قناری بود!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ابراهیم جان همه این امکانات رو یکسری مدلها مثل سری ROG اسوس داشتند و واقعا هم متفاوت و گرون بودند ولی سری جدید بردهای شرکت های مختلف که با پسوند Gaming ارائه میشه واقعا چیز خاصی نمیدن نسبت به بردهای هم رده ...

مثل چیپ killer 2200 که در خیلی از بررسی ها مشخص شد تفاوتی با لن های معمولی ندارن...

درود

خب جناب معین راگ هم گیمینگ هست دیگه؟ R.O. Gamer

اتفاقاً همین امروز که من داشتم این تراشه رو از منابع مختلف بررسی می کردم برتری های چشمگیری داشت.

دوستان فقط یه سوال: به نظرتون ممکنه یه سیستم صدای 2 دلاری به اندازه یه مدار صدای چند ده دلاری کیفیت داشته باشه؟ یعنی واقعاً میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هر گردی گردو نیست! مادربرد گیمینگ داریم تا گیمینگ.

یک شرکتی میاد خازن فاین گولد رو روی مدار ریلتک میگذاره و با led رنگی تزئینش میکنه با این ادعا که led نویز سیستم رو میگیره و اجازه نمیده روی مدار صدا تاثیر بگذاره(جالبه که بدونید این کار هیچ تاثیر عملی نداره و دکوره. گارد جداکننده باید چیزی مثل G1.Sniper2 گیگا باشه)

مادربرد گیمینگ باید کارت صدا با چیپست خوب و تفکیک صدای مناسب داشته باشه برای تقویت هدفون op-amp داشته باشه مثل بردهای گیمینگ گیگا البته مدل های جدید بحای خازن FG یا ترکیب FG و ES مثل G1.Sniper 5 بیشتر به استفاده از ES روی آورده . خوب مسلماً خازن های FG یا همون فاین گُلد بعد از KT و KZ بهترین خازن های محصولات صوتی هستن اما برای کاهش هزینه ها گیگا در بردهای جدیدش غالباً از ES استفاده می کنه.

مادربرد گیمینگ باید دارای چند اسلات PCI-e باشه با فاصله های مناسب تا امکان SLI یا CF رو بدون درد سر به گیمر بده . بردهای گیمینگ حرفه ای امکان SLI به صورت 16/16 دارند به لطف چیپ های plx بنابر این دارنده برد Z87 یا Z97 هم امکان SLI به صورت 16/16 داره.

به طور کلی نمیشه گفت برد گیمینگ الزاماً بهتره و ارزش هزینه بیشتر رو داره اما بردهای گیمینگی هستند که واقعاً میشه تفاوت رو باهاشون احساس کرد.

مشکل اینجاست که هر شرکتی مادربرد با برچسب گیمینگ تولید می کنه که بیشتر از هر چیزی ظاهر فریبنده و گول زننده دارن تا کاربرد مورد نظر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخه حرفها تون متین دوست گرامی mm65

ولی این G1.Sniper 5 قیمت خون باباش داره تو ایران توزیع میشه  و بهتر هست دوستانی که توی نظر سنجی شرکت میکنن به صورتی شرکت کنند که برای داخل ایران باشه نه کل جهان

همه چی تو ایران عزیز با کشور های دیگه متفاوته حواستون باشه

اینجا گیمر هایی داریم که کلاً اسپیکر ندارن ولی بجاش روی سیستم 2 تا 980 میبندن

یا اگر هم اسپیکر داشته باشه صدا رو اونقدر کم میکنن که چیزی جز زوزه از اسپیکر ها شنیده نمیشه و اصلاً شاید از هنزفری ایفنشون استفاده کنند

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

ولی این G1.Sniper 5 قیمت خون باباش داره تو ایران توزیع میشه  و بهتر هست دوستانی که توی نظر سنجی شرکت میکنن به صورتی شرکت کنند که برای داخل ایران باشه نه کل جهان

یا اگر هم اسپیکر داشته باشه صدا رو اونقدر کم میکنن که چیزی جز زوزه از اسپیکر ها شنیده نمیشه و اصلاً شاید از هنزفری ایفنشون استفاده کنند

منظورت منم ؟ :D صدا برام مهم نیست زیاد فقط صدایی بیاد کافی هست  :laughing:  =))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من کاری به برند و مدل ندارم کلی عرض میکنم الان بیشتر تبلیفاتی شده تا کاربردی . ایسوس SupremeFX ام اس آی Sound Blaster Cinema 2 ازراک Purity Sound 3 . بجز بعضی نمونه های ازراک و گیگا که از sound core 3d استفاده می کنند DSP بقیه همون ریل تک خودمونه فقط بزک شده با چند تا پکیج نرم افزاری نقطه مانور مادربردهای گیمینگ. گیگا هم این همه روی خازن های باکیفیت تبلیغ می کنه خریدار هم نمیدونه که این خازن های ES همون سبز رنگ ها جزو خازن های بی پلار رده متوسط قرار می گیرن . من بین نوآوری های جدید فقط از msi خوشم اومد که برق مدار صوتی رو با یک تبدیل مولکس جدا کرد . شفافیت صداش بهتر شد.

الان هر مادربرد گیمینگی که ببینی سازندگان بیشتر از همه روی دو فاکتور مانور میدن Killer™ E2200 و صدای آنبورد. همین ها باعث میشه که برای مثال یکی از کاربران سوال می کرد که آیا برای کار ضبط میشه از آنبورد مادربردهای گیمینگ استفاده کرد یا خیر؟! (حجم تبلیغات و بزرگنمایی سازندگان)

+++

ضمناً در بازار ما قیمت G1.Sniper 5 از Maximus VI Extreme یا MSI Z87 XPOWER کمتره یا حداقل در یه رنج هستن. البته قصد مقایسه یا تبلیغ ندارم اما اینجوری که شما میگی هم نیست :)

لینک به دیدگاه

من نظرم شخصی ام رو میگم قضاوت با خود شما

خرید مادر برد کاملا به نحوه مصرف کاربر بستگی داره

اگر فقط پرفومنس مهمه برات اصلا به مین برد خرج الکی نکن یه چیز ساده هم برات کافیه

اما برات over clock. بنچمارک مهمه یه مادر برد حرفه ای باید بخری

که بتونی باهاش اور کنی

لینک به دیدگاه

تفاوت اصلی که کاملا من احساس کردم. کیفیت صدای آنبرد بود. ظاهر زیباتر هم به هر حال مهمه و بی تاثیر نیست (رباط که نیستیم و آدم هستیم پس ظاهر مهمه البته نه زیاد) ، احتمالا کیفیت خازن ها و خود برد هم باید بهتر شده باشه و در نتیجه طول عمر بیشتری باید داشته باشه. البته امکاناتی نظیر wifi و sli و غیره مخصوص مادربرد های نسبتا گرون قیمت هستش. در هر صورت من زیاد پای مادربرد پول نمی دم.  :)  اما سعی می کنم دیگه مادربرد سطح پایین نخرم. و مادربرد هم در حد و اندازه بقیه قطعاتم باشه .

لینک به دیدگاه

بزرگترین تفاوتشون چیپ صدا و چیپ lan مادربورد هست!

با وضعیت نت ما عملا lan خوب به هیچ دردی نمی خوره به جز محدود کردن استفاده برنامه های اضافی موقع بازی آنلاین!

برای چیپ صدا هم دوستان گفتن مدل های رده ی High-End وضعیت بهتری دارند ولی به جای هزینه روی این مادربورد ها ، میشه یک کارت صوتی بهتر با مادربورد کم قیمت تر خرید ؛ قطعا کارت صوتی جداگانه بهتر از چیپ صوتی مادربورد خواهد بود!

از نظر بنده هر مادربورد خوبی مادربورد گیمینگ به حساب میاد!

البته تفاوت قیمت بعضی از مادربوردهای گیمینگ با مدل هایی معمولیش زیاد نیست و به خاطر زیبایی و چیپ صوتی نسبتا بهتر هزینه اضافی رو توجیه میکنه!

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

الان مد شده سازنده ها میان انتهای اسم مادربرد یه پسوند گیمینگ یا پرو یا کیلر یا اکستریم و ........ اضافه میکنن و با تبلیغ کاذب خریدار رو ترغیب میکنن به خریدن اون جنس

در صورتی که شاید آنچنان تفاوتی بین دو مدل گیمینگ و معمولی نباشه

مثلا میان روی یک مادر برد بقول دوستان چیپ صدا رو بزک میکنن یا میگن چیپ کنترلر شبکه فلانه و.... از این دست تغییرات و اصلا هیچ تغییری در مدار تغذیه و خنک کنندگی و قدرت SLI , CF  و .... نمیدن

خب اینجا دیگه بحث هزینه وسط میاد که باید دید برای این مقدار تغییر چه مقدار به مبلغ پرداختی اضافه میشه 

در کل میخوام بگم مادربرد گیمینگ میان رده و پایین رده فرق آنچنانی با مادربرد معمولی ندارن

اگر کسی واقعا میخواد تجربه مادربرد گیمینگ رو داشته باشه حتما باید بره سراغ مادربرد های گیمینگ های اند تا تفاوت رو احساس کنه

ویرایش شده توسط Operator
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از نظر بنده که یه رهیافتی برای افزایش رقابت و به دنبال اون کسب سهم بیشتر بازار به وسیله شرکت ها هست !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...