رفتن به مطلب

مقایسه‌ی asus z97 pro , giga z97 ud7

Recommended Posts

به نظرتان کدام یک از مادربوردهای زیر عمر و دوام بالاتری دارند؟

Asus Z97 Pro

Gigabyte Z97 UD7

من با مادربوردهای ایسوس زیاد سر و کار داشته‌ام. همچنین می‌دونم تو سری ud7 هم قطعه‌‌های با کیفیت و دوام بالا استفاده شده. کاربرد اداری هست و محیط خنکه، کیس coolermaster n500 ، با با چهار تا فن pwm , پاور هم کولر مسترvanguard 650 هست.

برد اولی امکاناتی نظیر display port و تعداد usb3 بیشتر برای جلوی کیس داره که برای کاربردی که در نظر دارم مهمه. منتها دوام و کارکرد بی‌ایراد هم مهمه.

سپاس‌گزار خواهم شد از دوستان اگر کسی تجربه‌ی شخصی از مزایا و به ویژه ایرادهای این‌ بوردها داره مطرح کنه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه دوام و کیفیت قطعات مهمه به نظرم بهتره بری سراغ بلک ادیشن

در کل من گیگارو ترجیح میدم

قبلا! طرفدار پرو پاقرص ایسوس بودم اما تو چند مورد ضرر کردم دیگه بیخیالش شدم

لینک به دیدگاه

اگه دوام و کیفیت قطعات مهمه به نظرم بهتره بری سراغ بلک ادیشن

در کل من گیگارو ترجیح میدم

قبلا! طرفدار پرو پاقرص ایسوس بودم اما تو چند مورد ضرر کردم دیگه بیخیالش شدم

اگر محدودیت بودجه نداشتم گزینه زیاده. مساله اینه که هزینه ی بورد نباید از 800 بیشتر بشه. این دو تا هر دو تقریبا نیاز رو برآورده می کنن. Asus z97 pro همه چیزش برای این کار کامله، منتها نمی دونم دوام و پایداریش هم به اندازه ی اون یکی هست یا نه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

یو دی7 کیفیت قطعه ی بالاتر و عمر بیشتری داره در مقایسه با یو دی5 و یودی3. چند تا فاکتور دیگه هم هست که دو تا مادبوردی که گفتم دارن از جمله درگاه مناسب برای اس اس دی پی سی آی و تعداد یو ای بی سه و نیز ساتا برای رید. به هر حال منظورم مقایسه ی اون دو تا مادربوردی هست که گفتم.

لینک به دیدگاه

سلام

شما که دنبال امکانات ,کارایی و کیفیت مادربرد هستید چرا این مادربرد رو انتخاب نمکنید .ازراک اگه بیشتر از ایسوس و گیگا نباشه کمتر نیست.ASRock Z97 OC Formula LGA1150 Z97 Mainboard

واز 2 گزینه ای که خودتان انتخاب کردید فقط میدونم از لحاظ پرفرمنس ایسوس یکمی قویتره.

ویرایش شده توسط Intel Tec
لینک به دیدگاه

سلام

شما که دنبال امکانات ,کارایی و کیفیت مادربرد هستید چرا این مادربرد رو انتخاب نمکنید .ازراک اگه بیشتر از ایسوس و گیگا نباشه کمتر نیست.ASRock Z97 OC Formula LGA1150 Z97 Mainboard

واز 2 گزینه ای که خودتان انتخاب کردید فقط میدونم از لحاظ پرفرمنس ایسوس یکمی قویتره.

سپاس از توجهت دوست عزیز. ملاحظه های زیادی در کاره که گفتن شون تاپیک رو طولانی می کنه. رایانه برای بخش اداری و حسابداری یک شرکت است و ادمین شون گفته یکی از دو برند ایسوس و گیگا باشه. دلیل شون هم این هست که خوش تعمیر تر هستند، چون اینها رایانه رو معمولا تا زمانی که کار کنه و خراب نشه ازش استفاده می کنن و در صورت خرابی هم ترجیح می دن راحت و سریع و کم هزینه تعمیر بشه. رایانه ی قبلی شون حدود 12 سال کار کرده و این یکی هم دست کم باید همان قدر دوام داشته باشه.

لینک به دیدگاه

دوستان قصدم مقایسه ی دو مادربورد از نظر دوام هست و ایرادهای احتمالی.

لینک به دیدگاه

من تاحالا با ایسوس مشکل نداشتم.... ولی یه چنتا خاطره بد با گیگابایت و خود شرکت آواژنگ داشتم...

یه مین دارم الان 7 سال داره کار می کنه بدون مشکل..(مدل deluxe زمان خودشه) همه جور وضعیم براش پیش اومده اور کلاک خفن حرارت بالا برای مدت زیاد همزمان از تعداد زیاد پورت ساتا استفاده کردم  6 سال اولم که کار می کرده بدون سرویس و این حرفا یه سره کار می کرده یعنی من چند وقت پیش داشتم گرد گیریش می کردم یه وضعی بود اصلا.......... حتی چند وقت پیش یه درایو نوری هم hot plug کردم در کمال نا باوری دیتکت شد بدون ریست کار کرد....

الانم هرچی از دوران x79 که یادم بچه ها یا خودم هرکی ایسوس بسته به دوشواری نخورده...

در کل به ایسوس شک نکن.....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

من تاحالا با ایسوس مشکل نداشتم.... ولی یه چنتا خاطره بد با گیگابایت و خود شرکت آواژنگ داشتم...

یه مین دارم الان 7 سال داره کار می کنه بدون مشکل..(مدل deluxe زمان خودشه) همه جور وضعیم براش پیش اومده اور کلاک خفن حرارت بالا برای مدت زیاد همزمان از تعداد زیاد پورت ساتا استفاده کردم ..... حتی چند وقت پیش یه درایو نوری هم hot plug کردم در کمال نا باوری دیتکت شد بدون ریست کار کرد....

الانم هرچی از دوران x79 که یادم بچه ها یا خودم هرکی ایسوس بسته به دوشواری نخورده...

در کل به ایسوس شک نکن.....

من هم با بوردهای ایسوس زیاد سر و کار داشتم و ترجیح می دم ایسوس رو. همین z97pro چهار تا یو اس بی سه جلو و هشت تا ساتا داره که توی این رده قیمت کمتر مادر بوردی داره. همچنین در گاه m.2 داره و همه اینها برای مورد یاد شده اهمیت دارن. راجع با کارایی ش هم تردیدی ندارم. منتها مسوول فنی شون مادربرد گیگا رو ترجیح می ده و می خوام درباره ی برتری ایسوس توی طول عمر و نداشتن ایراد احتمالی برای ساعتهای پیوسته ی کار مطمئن باشم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نمیدونم آیا مقایسه UD7 با PRO کار درستی هست یا خیر

ولی فکر نمیکنم همرده باشن این دو مین

UD7 فکر کنم با http://lioncomputer.ir/product/5225/ASUS+Z97-Deluxe%2FUSB+3.1+LGA1150+Z97+Mainboard/ میزنه

لینک به دیدگاه

نمیدونم آیا مقایسه UD7 با PRO کار درستی هست یا خیر

ولی فکر نمیکنم همرده باشن این دو مین

UD7 فکر کنم با http://lioncomputer.ir/product/5225/ASUS+Z97-Deluxe%2FUSB+3.1+LGA1150+Z97+Mainboard/ میزنه

در کیفیت ساخت سری دلوکس شکی نیست. آیا کیفیت ساخت z97 pro از giga ud7 پایین تره؟ این که می پرسم برای اینه که با بردهای گیگا اونقدر سروکار نداشته ام که بتونم جز مشخصات عمومی مقایسه ی دقیقی بکنم با همرده ش توی ایسوس. الان پرسش اصلی که پاسخ مطمئنی براش ندارم کیفیت و دوام ایسوس پرو چه کاستی ای نسبت به گیگا یودی7 داره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...