رفتن به مطلب

یک کامپیوتر همه فن حریف

اشتراک گذاری

Recommended Posts

هو

سلام به دوستان گرامی

من یه برنامه نویس اندروید با زبان جاوا و عاشق اندروید هستم  و از ویندوز و محصولات اپل بدم میاد

(اما برای کار های روزانه مجبورم از ویندوز استفاده کنم *dry# )

اول اینو بگم که من زیاد از سخت افزار کامپیوتر سر در نمیارم  ^_^

خودم هم فقط تو بچگی کامپیوتر داشتم یعنی از کلاس دوم لب تاپ گرفتم پس یعنی هیچی از کامپیوتر نمیدونم :laughing: 

ماجرا اینجاس که من برای برنامه نویسی نیاز به لینوکس و برای کار های روزانه نیاز به ویندوز دارم.

لب تاپم هم که با دو تا سیستم عامل سنگین میشه درد سر های عصاب خورد کن خودشو داره ~x(

با برنامه های سنگین هم کار میکنم

لطفا . لطفا . لطفا یه کامپیوتر همه فن حریف کامل کامل معرفی کنید که هیچ مشکلی نداشته باشم باهاش.یعنی همه برنامه ها رو تو کم ترین

زمان بالا بیاره.. :clapping:

قیمتش اصلا مهم نیس

لطفا  مشخصات دقیقشو بدین و اگه به نظرتون اون مدلی که معرفی میکنین عیبی داره عیبشم بگین و قیمتش هم بگین

و از مهم تر این که از کجا میتونم تهیه کنم...یعنی تو سایت هس؟؟؟

ممنون

کوچیک شما :::: KIARASH @};- 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

شما نباید سوالتو تو بازارچه ب\رسی.این قسمت فقط برای خرید وفروش.اینجا باید میرفتی http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=9835&page=1532

لینک به دیدگاه

دوستان نظرتون در مورد این دو مدل چیه؟؟؟؟؟؟

این ایسوزه و گیمینگه.....قیافه قشنگی داره

http://www.digikala.com/Product/DKP-51681/Asus-ROG-G20AJ-Gaming-Desktop-Computer/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%A7%D9%8A%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-ROG-G20AJ

اینم کیس alienware    خیلی شبیه جارو برقیه!!!!!! کدومش بهتره دوستان؟؟؟؟؟؟ بعد قیمت این چنده؟؟؟؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-49386/Alienware-Area-51-Desktop-PC/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE-Alienware-%D9%85%D8%AF%D9%84-Area-51

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://www.digikala.com/Product/DKP-51681/Asus-ROG-G20AJ-Gaming-Desktop-Computer/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%A7%D9%8A%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-ROG-G20AJ

اینم کیس alienware    خیلی شبیه جارو برقیه!!!!!! کدومش بهتره دوستان؟؟؟؟؟؟ بعد قیمت این چنده؟؟؟؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-49386/Alienware-Area-51-Desktop-PC/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE-Alienware-%D9%85%D8%AF%D9%84-Area-51

شما واسه برنامه نویسی میخواین یا گیمینگ سنگین؟

این دوتا کیس واسه گیم هستن

همین سیستمی که پیشنهاد دادم سنگین ترین نرم افزارها رو به راحتی آب خوردن اجرا میکنه

اگه میخواین در کنار برنامه نویسی گیم هم بزنین فقط کافیه یه کارت گرافیگ gtx 970 که قیمتش در حدود 1.5 میلیونه اضافه کنین

لینک به دیدگاه

به نظرم جالب نیست کیس بزرگ و قدرتمند که گرما خوب دفع کنه بخرید بهتر هست 

لینک به دیدگاه

باور کن خیلیا با سیستم ddr1 , 2 دارن برنامه نویسی میکنن ...

بعدشم این سیستم ها برای گیمینگه

تازشم اگه سر از سخت افزار در نمیاری یا از بچه ها تو فروم مشاوره بگیر یا برو پیش امثال جناب حسینی تا سیستم مورد نظرتو اسمبل کنن چون با این 6.5 میلیون پول میتونی کامپیوتر خیلی قویتری نسبت به اینا جمع کنی ...مگه اینکه پول زیادی داشته باشی ... ^_^  ^_^

لینک به دیدگاه

همین سیستمی که پیشنهاد دادم سنگین ترین نرم افزارها رو به راحتی آب خوردن اجرا میکنه

اگه میخواین در کنار برنامه نویسی گیم هم بزنین فقط کافیه یه کارت گرافیگ gtx 970 که قیمتش در حدود 1.5 میلیونه اضافه کنین

ممنون از راهنماییتون اما اگه بیشتر به تیتر توجه میکردین نوشتم((یک کامپیوتر همه فن حریف))ولی کار بیشترم برنامه نویسیه..... که پس از کلی جستجو به این دو مدل رسیدم...حالا نمیدونم کدومش بهتره؟؟؟؟اولی یا دومی؟؟؟؟؟دوستان بیشتر دومی رو پیشنهاد میکنن....اما نمیدونم از کجا میتونم تهیه کنم...

بازم نظرات خودتون رو از من دریغ نکنین و نظرات خودتون رو برای این دو مدل بگین مخصوصا دومی....

ممنون

کوچیک شما ((کیارش))

لینک به دیدگاه

کیارش جان ما بدی تو رو نمیخوایم و در آخر تصمیم گیری با خودته ولی نظرم اینه که یه سر به آقای حسینی بزنی و یا تو پخ از ایشون کمک بخوای در این مورد  ... من که نظرم روی سیستم های معمول رومیزی ئه :x  :x

لینک به دیدگاه

اگه دقت کرده باشید تو موضوع نوشتم یه کامپیوتر همه فن حریف

لینک به دیدگاه

کیارش جان ما بدی تو رو نمیخوایم و در آخر تصمیم گیری با خودته ولی نظرم اینه که یه سر به آقای حسینی بزنی و یا تو پخ از ایشون کمک بخوای در این مورد  ... من که نظرم روی سیستم های معمول رومیزی ئه :x  :x

آقا حرفتون رو قبول دارم اما اینا یه زیبایی خاصی دارن ((قابل توصیف نیس))

در ضمن به خاطر همین دنبال آمادشم که حوصله درد سر و بدو بدو ندارم بعدشم خودم سر رشته تو سخت افزار ندارم ^_^

بعدش هم من تو شهرستان گرگان هستم

و یک سوال دیگه اگه بخوام آقای حسینی برام جمع بندی کنه چه قدر طول میکشه؟؟؟؟ :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه دقت کرده باشید تو موضوع نوشتم یه کامپیوتر همه فن حریف

دوست عزیز سیستمی که پیشنهاد دادم همه فن حریفه

دقت کردین چه قطعاتی بکار بردم

فقط کارت گرافیک اضافه نکردم که اونم گفتم با 1.5 میلیون میتونی gtx 970 ببندی که با این کارت میتونی تمامی بازیهارو رو حالت اولترا فول اچ دی بازی کنی

لینک به دیدگاه

بنظرم یه کیس i3 برای برنامه نویسی مناسبه. الکی پولتو خرج نکن

ویرایش شده توسط 3hooman
لینک به دیدگاه

از لیون سیستم بخرید راحت براتون ارسال میکنن خودشون هم قشنگ کیس اسمبل میکنن 

این قوطی ها ایسوس چیش خوشگله اینا چه جور خنک میشن؟ با این قدرت خدا رحم کنه بهش  :laughing:

اگه دنبال خوشگلی هستید این کیس بخرید

http://lioncomputer.ir/product/3071/Cooler+Master+Cosmos+II+Case/

با بقیه پولتم سیستم خوب ببند تا 6 ملیون کلی قطع خوب میتونی انتخاب کنی

هرکسم کیس ببینی تا چند سال عاشقش میمونه  :laughing:

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

بنظرم یه کیس i3 برای برنامه نویسی مناسبه. الکی پولتو خرج نکن

نه داداش هیچکی از هدر دادن الکی پول خوشش نمیاد ولی من خودم لپ تاپم i3 هستش واقعا دوتا ویندوز سنگین میشه..........بعدش هم اگه یه کامپیوتر همه فن حریف بگیرم یا جمع کنم دیگه ps4 هم نمیگیرم....تازه صرفه جویی هم میشه!!! :D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سیستمی که پیشنهاد دادم همه فن حریفه

دقت کردین چه قطعاتی بکار بردم

فقط کارت گرافیک اضافه نکردم که اونم گفتم با 1.5 میلیون میتونی gtx 970 ببندی که با این کارت میتونی تمامی بازیهارو رو حالت اولترا فول اچ دی بازی کنی

دوست عزیز من i7 میخوام که دیگه تا چند سال نیازی به تعویض نداشته باشه!!!!!با این وضعیت تکنولوژی معلوم نیس هیچی...یه دفعه دیدی فردا صبح اینتل پردازنده i10 خودشو معرفی کرد!!!!! :laughing:

ولی اگه بخوام سیستمی با همون مشخصات کیس alenware جمع کنم قیمتش چه قدر میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز من i7 میخوام که دیگه تا چند سال نیازی به تعویض نداشته باشه!!!!!با این وضعیت تکنولوژی معلوم نیس هیچی...یه دفعه دیدی فردا صبح اینتل پردازنده i10 خودشو معرفی کرد!!!!! :laughing:

من هم i7 قویترین سی پی یو سوکت 1150 پیشنهاد دادم با بهترین برد که خودم ازش دارم و مناسب برای کارهای سنگین و فشار طولانی مدت :)

این لیستو ببین قطعات بکار برده از بهترین قطعات موجود در بازار هستش

پاور واسه این زیاد انتخاب کردم که بعدا بخوای گرافیکو 2تا کنی مشکلی نداشته باشی

اگه زیاد شده میتونی بعضی از قطعاتو جایگزین کنی که حدوداً 300 الی 400 صرفه جویی میشه

post-18285-0-72500400-1436110309_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Hassan.StarKilleR
لینک به دیدگاه

دوست عزیز دوستان که سیستمی خوب به شما پیشنهاد دادن 

درضمن روی این کیس ها کوچیک نظر شخصی من هست اصلا حساب نکن اگه خراب بشه درست کردنش کار حضرت فیل هست مادربورد مخصوص خودش داره و غیره

در کل این قوطی ها کوچک اگه چشمت گرفته همین اولی بگیر

هرچند به نظرم ارزش نداره

لینک به دیدگاه

visuals-packed.jpg

کارت داخلش با همون فن رفرنس خنک میشه ؟  :wacko: دما شدید بالایی به نظرم داره چون فضاشم کمه زود فرسوده میشه 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

دوست عزیز دوستان که سیستمی خوب به شما پیشنهاد دادن 

درضمن روی این کیس ها کوچیک نظر شخصی من هست اصلا حساب نکن اگه خراب بشه درست کردنش کار حضرت فیل هست مادربورد مخصوص خودش داره و غیره

در کل این قوطی ها کوچک اگه چشمت گرفته همین اولی بگیر

هرچند به نظرم ارزش نداره

بله این مدل ایسوز  نصبت به قیمتش ارزش نداره ... درست کردنش کار حضرت فیله که هیچی اگه خودت یا یه تعمیر کار بازش کنه گارانتیش کلا میپره :wacko: :wacko: :wacko:

ولی اگه میشه نظرتون رو درمورد این کیس هم بدین

لینک به دیدگاه

من هم i7 قویترین سی پی یو سوکت 1150 پیشنهاد دادم با بهترین برد که خودم ازش دارم و مناسب برای کارهای سنگین و فشار طولانی مدت :)

این لیستو ببین قطعات بکار برده از بهترین قطعات موجود در بازار هستش

پاور واسه این زیاد انتخاب کردم که بعدا بخوای گرافیکو 2تا کنی مشکلی نداشته باشی

اگه زیاد شده میتونی بعضی از قطعاتو جایگزین کنی که حدوداً 300 الی 400 صرفه جویی میشه

attachicon.gif1.jpg

به خاطر 300 الی 400 تومن برای من نمیصرفه

1-چون تو شهرستانم باید برم تهرانو........

2-برای 300 الی 400 تومن یک دفعه میرم همون کیس alienware میخرم که بالا معرفی کرده بودم!!!!درد سر هم نداره

ولی بازم ممنون از زحماتتون و راهنماییتون لطفا نظرتون رو در مورد کیس alienware که معرفی کردم هم بگویید

لینک به دیدگاه

اون کیس Alienware قیمتش 3000 دلاره که اگه هم تو ایران باشه فک نکنم کمتر از 15 میلیون فروخته بشه.

لینک به دیدگاه

به نظر من شما برای skylake صبر کن یک ماه دیگه لانچ میشه.یک ماه بعدش ایران راحت گیر میاد.

دانش سخت افزاری هم برای یک برنامه نویس بی اهمیت نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به خاطر 300 الی 400 تومن برای من نمیصرفه

1-چون تو شهرستانم باید برم تهرانو........

2-برای 300 الی 400 تومن یک دفعه میرم همون کیس alienware میخرم که بالا معرفی کرده بودم!!!!درد سر هم نداره

ولی بازم ممنون از زحماتتون و راهنماییتون لطفا نظرتون رو در مورد کیس alienware که معرفی کردم هم بگویید

میتونی همه اینارو از لیون سفارش بدی و دم خونت تحویل بگیری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...